Benjamin Fulford Rapport Utdrag, 25 december 2017

Benjamin Fulford Rapport Utdrag, 25 december 2017

God Jul: De 13 blodlinjefamiljerna i ”Illuminati” lagförs för fred

 

Av Benjamin Fulford White Dragon Society

Fred på jorden och goodwill till alla (och inte bara för människorna, utan för alla livsformer) ser ut att kunna bli ett realistiskt mål för 2018, nu när de 13 blodlinjefamiljerna i ”Illuminati” * ser att deras forntida styrning av planeten Jorden kollapsar, och för fredens skull nu blir stämda. Förra veckan träffade en representant för G7 (Tyskland, Storbritannien, USA, Japan, Italien, Frankrike och Kanada) en företrädare för White Dragon Society (WDS) för att diskutera fredsvillkor, enligt en WDS-medlem som var närvarande vid mötet. G7 är givetvis den politiska fronten för de 13 blodlinjefamiljerna. Det finns inga tveksamheter om att detta möte möjliggjordes av människor inom det militära industrikomplexet, som agerar i Jesus Kristi anda, och i och med det önskar vi alla ”en God Jul och ett Gott Nytt År”.

Blodlinjens erbjudande att förhandla om fred, är direkt kopplat till det nödläge som tillkännagavs förra veckan, av USA:s president Donald Trump. Om ni inte har sett det ännu, läs det historiska dokumentet i länken nedan.

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/text-letter-president-congress-united-states-6/

”Efter Hanukkah utlyste Trump undantagstillstånd, och undertecknade den 20:e december en verkställande order som fryste tillgångarna hos de som anklagats för kränkningar av mänskliga rättigheter och korruption, ett övergripande tilltag – allt för att göra Bush, Clinton, Soros, Obama, Kabalen och den globala Judiska maffian bankrutta”, var hur en Pentagonkälla sammanfattade situationen.

”Den nationella nödsituationen gör det möjligt för Trump att beslagta tillgångar, och låta militären göra massarresteringar för att dömas i militära tribunaler, vilket innefattar krigsrätt”, fortsätter källan.

Pentagons källa skickade också en kopia av detta fotografi med förklaringen: ”Trump bär lila när han avslöjar sin nationella säkerhetsstrategi den 18:e december, som en segergest över Soros/ Hillarys lila revolution, och håller vattenglaset med båda händerna, för att simulera handbojor.”

En tydlig reaktion märktes då representanten för blodlinjen bokade möte den 23:e december, den Japanske Kejsarens födelsedag, och påstod sig vara en representant för den Kejserliga familjen och G7. Representanten agerade som om han förhandlade om en överlämning, och sa att blodlinjerna vill behålla sina befintliga nationsstater och institutioner som de är, men …

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

The remainder of this article is only available to members of BenjaminFulford.net
Please
Log In or Register to create an account.

Du gillar kanske också...