Uppdatering av Benjamin Fulford, 25 juli

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 25 juli 2016

Rothschilds plan för slutspelet var att upphäva resultaten av första världskriget, genom att återinföra de tyska, österrikisk-ungerska och ryska monarkierna, det är källor i Tyskland och USA överens om. Planen som nu utspelas i Europa kräver ett inbördeskrig mot en ”muslimsk” fiende. De så kallade ”muslimska” terroristera finansieras med pengar som skulle ha spenderats på att bekämpa den så kallad koldioxidinducerade globala uppvärmningen, lägger källorna till. Detta är anledningen till att vi dagligen ser ”muslimska” terrorattacker som alltid verkar involvera ”ensamvargar” som dör i attacken. På så sätt finns det ingen anledning att ha en rörig rättegång där fakta kan ha en chans att tränga in i allmänhetens ögon.

I vilket fall som helst säger källorna att efter en sommar med allt allvarligare terroristattacker, kommer europeiska bankers bankomater att stängas, möjligen i augusti eller september. Det är vid denna tidpunkt som de kungliga familjerna kommer att presentera sig själva som ”frälsare” och förse människor med enorma mängder fiat-pengar och ”säkerhet”, i utbyte mot ett återinförande av deras monarkier.

De återinsatta europeiska kungligheterna kommer att ledas av en tysk ”Kaiser” (Caesar) som kommer att ha fyra kungar som kommer att utses under honom, säger de. Kandidaten för Kaiser kommer förmodligen komma från antingen den kungliga familjen Habsburg eller Hohenzollern, noterar de. Det betyder Karl Habsburg eller Hohenzollern Georg Friedrich av Preussen. En annan kandidat de nämner är Ferdinand Zvonimir Habsburg-Lothringen.

Tsaren av Ryssland skulle mest sannolikt bli Michael av Kent

https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Michael_of_Kent

eftersom han har mest Romanov-blod alla europeiska kungligheter. Detta ligger i linje med vad ryska källor länge har sagt till oss, och det är att Vladimir Putin sattes till makten av en fraktion inom KGB som var lojal mot den ryska kungliga familjen.

Detta drag i kombination med ett krafttag av Turkiets Recep Erdogan för att återställa det ottomanska turkiska imperiet skulle, om det lyckas, återställa de tyska, österrikisk-ungerska och turkiska imperierna; i huvudsak föra Europa och Främre Orienten tillbaka till den situation som rådde före första världskriget.

Så, nu har en hundra år gammal komplott, för att vända den angloamerikanska segern i första världskriget, blivit avslöjad.

Brexit-omröstningen innebär i detta sammanhang att den brittiska kungliga familjen inte kommer att falla under styret av de restaurerade monarkierna i Europa.

Frågan är naturligtvis, kommer det europeiska folket passivt acceptera att bli terroriserade och ekonomiskt utpressade till att återställa dessa blodlinjer till formell makt? Vi kan mycket väl få reda på detta denna sommar och höst. Under tiden kan man räkna med en Gladio-frenesi av alltmer skrämmande falsk-flagg-attacker och välfinansierade, våldsamma demonstrationer. Det är också en säker satsning att Tysklands förbundskansler Angela Merkel och Frankrikes president Francois Hollande kommer att förlora makten senare i år.

Samtidigt kommer en allvarlig maktkamp också till sin spets i USA. CIA-källor säger att ”Kina har gett de hemliga koderna för en stor mängd guld (tusentals ton) … att ges som ett lån till det amerikanska finansdepartementet, så att dollarn inte ska implodera”. Haken är dock att ”pojkarna i DC måste åtala Killary”.

Eftersom det demokratiska partiets presidentkonvent startade denna vecka med en stor ”rysk” e-post-läcka om hur demokratiska partiet fräckt riggade saker för Hillary Clinton, kan det inte finnas någon tvekan om att en allvarlig maktkamp är på väg i Washington DC. Demokratiska partiets nationalkommitéansvariga Debbie Wasserman Schultz, som pekades ut i e-post-läckan, har sagt att hon kommer att avgå ”efter kongressen”. CIA-källor säger att det är mycket troligt att hon kommer att dödas snart, för att hindra henne från att vittna om hur hon stal valet åt Clinton.

Pentagon och myndigheterna har redan tvingat både de demokratiska och republikanska partierna att lova att de kommer att återställa Glass-Steagall-lagen. Detta innebär ett påtvingad slut på det ohederliga kasinot som Bush / Clinton-fraktionen av Khazarimaffian har förvandlat det amerikanska finansiella systemet till.

Frimurare-logen P2 tvingade också Hillary att acceptera Tim Kaine, en jesuit, som hennes kandidat för vicepresident, säger CIA källor. Eftersom Trump också stöds av jesuiterna och P2, innebär detta att de omfattar båda sidorna i USA nu. Så, som Sovjet brukade säga under det kalla kriget, amerikanerna kan välja mellan Pepsi Cola eller Coca Cola, men man kan vara säker på att vin, te, kaffe etc. aldrig kommer att finnas på valsedeln.

En tydlig indikation på hur korrupt och dekadent det amerikanska systemet har blivit kan ses i statssekreterare John ”Skull and Bones” Kerry, som fungerar som en lockfågel för Sataniska kemiska företag som Dupont. Kerry var i Wien förra fredagen och sa att ”luftkonditioneringsapparater var en lika stor fara för livet som terrorism”. Det som händer är att 17 år har förflutit sedan Dupont Corporation och dess brottspartners fick igenom att fluorgas skall förbjudas, just när deras patent på den löper ut. Deras påhittade historia om att fluor orsakade ozonhålet, lurade nästan alla på den tiden. Nu är patentet på deras ersättning för fluor, hydroflourokarboner (CFC), också slut, så deras idiotiska slav Kerry förs ut framför världens dignitärer för att hävda att förbjudandet av CFC kommer ”bokstavligen rädda livet på planeten själv”.

http://www.foxnews.com/politics/2016/07/23/kerry-air-conditioners-as-big-threat-as-isis.html

Vad han egentligen menar är att det kommer att rädda hans kemi-kompisars årliga $ 20 miljarder dollar eller så, i intäkter på att sälja patenterat kylmedel för världens luftkonditioneringsapparater, kylskåp etc. Vilken typ av degenererade politiska system är det som får utrikesministern, i vad som brukade vara världens bästa land, att uttala direkta lögner på uppdrag av företag så att de kan lura pengar av folk i fattiga länder som desperat behöver luftkonditionering? Det är ett system så korrupt att det måste störtas.

På tal om detta har det kommit respons på de ett-ton-guld-belöningar som satts på många av de översta bossarna i Khazarimaffian, av Vita Draken-Sällskapet (VDS). De amerikanska specialstyrkornas kommando har kontaktat VDS för att begära skriftliga efterlysningsmeddelanden som kan visas för personer på listan. De vill detta eftersom de inte vill starta en ”fårhund på fårhund”-situation där specialstyrkor slåss mot varandra då vissa försöker skydda personerna på listan och andra försöker gripa dem.

Dessa dokument håller på att utarbetas och specialstyrkorna kommer att operera i samklang för att genomföra anti-Khazarimaffia-uppdraget. Belöningarna kommer att utfärdas av den Planetariska Befrielsearméns huvudkommando i förening med VDS.

VDS vet också att de kommer att förlora ansiktet om några åtgärder inte vidtas efter tidsfristen som getts till Rothschild och som löper ut vid midnatt Hawaii-tid den 25 juli. Eftersom Rothschild nu gömmer sig i Schweiz kan det uppstå en fördröjning innan åtgärder vidtas, men de kommer att vidtas.

Nathan Rothschild, som ursprungligen kommit överens om att träffa VDS, har offentligt meddelat att han inte bjuder in sin far till sitt bröllop, för att klargöra att blockeringen av en överenskommelse åligger hans far och farbröder, inte honom.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3693672/Snub-80-year-old-Lord-Rothschild-ahead-son-s-wedding-family-torn-apart-feud-GIRL-TOWN.html

Av detta skäl har ett-ton-guld-belöningen på Nathan upphävts. Dessutom vill inte asiatiska hemliga sällskap, trots att de har lidit förstörelse av oersättliga kulturskatter som Sommarpalatset, förstöra ovärderliga konstverk, ett arv för hela mänskligheten, för att få tag på några gamla män. Det innebär att komplexet i Zug, Schweiz, kommer inte att beskutas med en missil. Räkna istället med ”precisionskirurgi”, säger de.

Rothschild kanske tänker att den senaste domen mot Kina i Sydkinesiska havet kan användas för att manipulera den amerikanska militären och dess allierade, till krig mot Kina. Förvisso känner Pentagon-källor att de har rätten på sin sida nu då ett domstolsbeslut har tagits. Så det kommer definitivt att bli en tung balansgång framöver då USA hotar att skicka en multinationell marin insatsstyrka till Sydkinesiska havet för att förstärka styret, säger Pentagonkällor.

Under tiden hävdar kineserna att domstolen var en ”politisk fars” och konstaterade att ingen av dess 5 medlemmar var asiatiska eller visste mycket om asiatisk historia eller kultur.

http://news.xinhuanet.com/english/2016-07/25/c_135536663.htm

Trots det har kineserna enats om att låta Singapore medla i Sydkinesiska havet-frågan med Asean. Eftersom Singapore är regionalt CIA- och MI6-huvudkontor, är det tydligt att kineserna letar efter en kompromiss.

Naturligtvis är hela denna Sydkinesiska havet-sak bara en förevändning för Rothschild att få spela sitt amerikanska militärmakt-kort i de pågående konkursförhandlingarna av Rockefellers och Rothschilds AMERIKAS FÖRENTA STATER- och FN-bolag. Republiken av Förenta Staterna är inte i konkurs och får inte låta sig manipuleras på detta sätt av ägarna av ett bolag med säte i Washington DC.

Under tiden i Mellanöstern fortsätter återverkningar från det misslyckade kuppförsöket i Turkiet att märkas på många sätt. Pentagonkällor säger att Turkiets president Recep Erdogan ”kan ha undertecknat sin egen dödsdom eftersom 90 amerikanska kärnvapen och 1500 amerikanska flygare är potentiell gisslan på Incirlik flygbas”. Pentagonkällor säger också att Turkiet kan ha vänt sig mot Öst men det var ”fortfarande under bevakning av Ryssland, Iran, Irak och Syrien eftersom ingen litar på Erdogan”.

Men Pentagonkällor säger också att Bush-kabalen är ”i gungning efter förlusten av CIA:s drog-flygningar till och från Incirlik”.

Den andra saken som har hänt i Mellanöstern är att Ryssland skickade en drönare över Israel för att systematiskt samla information om israeliska militära insatser. Dessutom kunde drönaren inaktivera 3 israeliska missiler, vilket gör det klart att de har total överlägsenhet i luften och att den israeliska försvarsmakten är en ”sittande anka” (lättfångat byte). Israel förväntas nu bli en judisk autonom zon inom det restaurerade kalifatet. Deras försök att baktala sansad islam genom att skapa ett falskt radikalt islamiskt ISIS-spöke har misslyckats.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...