Rådet via Ron Head, 29 februari

Ron Head

Rådet, via Ron Head

29 Februari 2016

 

Rådet – Sanning är Sanning är Sanning

Vi kommer att ta upp frågan om meddelanden som väcker kommentarer, som ”det var inget nytt”, eller ”det var baserat på arbete om så och så” idag. Vi försöker inte döma någons synpunkt. Vi gör inte det. Vi kommer att närma oss detta på flera sätt, för att förklara varför meddelandena som ni tar emot och lärdomarna som ni hittar är, som ni kan uppfatta, inte nya. I själva verket kommer vi att säga, att om det är nytt så var vänlig och granska det mycket noggrant.

Ni befinner i en tid av att minnas saker och tillämpa saker som har varit kända i årtusenden och mycket längre. Sanningen är att ni bringar fram kunskap som många av er har lärt sig, lärt om, och sedan lärt igen. Ni exponerar, om ni vill, saker vilka har kallats sanna i eoner.

Nu är dessa den typ av saker som når er dimension, er planet, genom individer ni benämner som siare eller profeter eller andligt orienterade. Och sanningen i detta är att de verkligen inte är annorlunda på något sätt, förutom i hur de har valt att leva i sin nuvarande livstid. Och de saker de erbjuder är sanna, om de är sanna, för all tid framåt och bakåt, och på alla platser. Detta är den typ av sanning, som de vanligtvis försöker få tillgång till.

Inte alla av dem är framgångsrika. Och inte alla av dem ämnar att vara det. Det är inte vanligt att de som inte ämnar är mycket framgångsrika, och då inte för länge. Och krafterna av urskiljning som har varit på uppgång, förnekar dem även så mycket av en åhörare i dessa tider. Det är en fråga om vibration och resonans. Osanning känns bara inte rätt för er.

Men en sanning är en sanning är en sanning. Det är sant på franska, på tyska eller urdu, och i varje språk, land och kultur. Och eftersom ni kan få tillgång och anpassa er till den sanna varelsen som ni är, har ni en baslinje vibration att jämföra med vad ni hör, ser, eller läser. Ni kommer att veta det i era ben.

Ja, det är fortfarande möjligt för en person att ignorera det. Det är fortfarande fallet att många inte har någon som helst aning om detta ämne, eller för något ämne som vi diskuterar för den delen. Men det råder inte längre något tvivel om att mänskligheten vaknar upp. Ni kan nu se bevis på det överallt och varje dag.

Så om ni ser sanningen, att den inte är ny, vet att Sanningen med stor bokstav S Sanning, aldrig är ny. Och kanske tänker, ”Åh, bra! Vi når fler människor.” Och säkerligen att höra sanning eller läsa sanning igen, kan inte vara så illa.

Ursprunget av kunskapen om denna typ av sanning på er planet, är så långt tillbaka i antiken att ni inte ens är medvetna om att antiken är så gammal. Och så blev den lärd från någonstans och någon gång i evigheten. Kanske den tolfte av någonsin? På en stjärna långt långt bort. Om det är sant nu, var det sant där och då. Kom bara ihåg att föra det vidare när ert eget tillfälle uppstår.

God dag, kära vänner.

 

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. Du får kopiera och distribuera detta material, så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir klar och du inkludera denna upphovsrätt länk:  http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

You may also like...