Uppdatering från Per Staffan, 24 augusti, 2018

Kära Läsare,

En kort uppdatering:

Såsom jag diskuterade i mer detalj på de olika mötena i augusti så är vi på god väg i Guds plan. Allt går som de ska. Vi kan i princip slappna av bara se hur utvecklingarna sker nu under hösten. Den som driver det hela – generalen för avsättningen av kabalen – Donald Trump och hans militära stöd har en utsökt plan som går ut på att vilseleda kabalen och sedan vid rätt tillfälle införa stora ”stötar” – Boom, Boom, Boom och Boom, såsom Q har uttryckt det. Q är en nyckel källa av information som många inom massmedia nu har börjat förtala. Det är upp till var och en av våra läsare att göra sina efterforskningar angående Q eller Q – Anon.

Det kommer att bli en spännande höst och förmodligen sker början på arresteringar innan det Amerikanska valet i början av November. När RV införs under denna process är oklart. Nu är det så att själva processen är mer intressant att observera än att försöka gissa datumet för RVn. Vi vet att RVn kommer, men inte när.. Jag uppmanar er också att läsa ”Perspektiv” i menyn på denna sajt, då RVn är själva början på utvecklingarna mot vårt Galaktiska samhälle.

Vi kommer att ha fler möten i november månad för de som vill följa utvecklingarna i vår yttre värld i detalj. Andra är välkomna att läsa meddelanden som läggs upp. Angående det sistnämnda så kanske det blir lite mindre av upplägg på svenska. Flera av våra trogna översättare har fått olika typer av förhinder. Vi behöver fler som ställer upp på en frivillig basis för att tjäna i Guds plan. Ingen monetär ersättning utgår. Om någon är intresserad av att rycka in nu under hösten så hör av er till mig.

Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...