Uppstigningssymptom av Matt Kahn, 28 november, 2023

 

Uppstigningssymptom av Matt Kahn

En av våra älskade All Access-medlemmar ställde en mycket relevant fråga om ”uppstigningssymtom” i vårt communityforum, vilket utlöste ett svar som intuitivt känns som att det skulle vara till hjälp för många av er just nu – så jag ville dela med mig av mitt svar till deras fråga till dig här:

Uppstigningssymtom är ofta tecken på djupgående transmutation som sker hos varje person i tjänst mot en större kollektiv förändring.

För närvarande, som ett sätt att minimera eventuell eskalering av konflikter runt om i världen, har den här veckan varit en djupgående tid av nedsatt immunförsvarsfunktion och massor av svepande energi för många.Detta kan innefatta att flytta fram och tillbaka mellan Själens Mörka Natt-sensationer och ögonblick av spontan expansion. Det har också påverkat människors sömn och matsmältningssystem.

Som ljusarbetare rensar vi ett större inre utrymme för högre frekvenser av ljus för att integreras och förkroppsligas som ett sätt att främja en brytpunkt mot kollektiv fred utan behov av eskalering av konflikter för att föra vår värld samman till enhet.

Mänskligheten väljer för närvarande vilken tidslinje som ska sluta 2023 och börja 2024. Oavsett om vi är medvetna om det eller inte, som ljusarbetare, arbetar vi i direkt överensstämmelse med de högre världarna för att främja de förändringar som är tillgängliga i detta öppna utrymme av möjlighet.

Även om det har varit en intensiv tid, inleder vi verkligen en ny mänsklighet. Frågan kvarstår: ”Vilken tidslinje kommer vi individuellt och kollektivt att ta för att nå dit?” Detta är det arbete vi alla gör framgångsrikt genom vår villighet att gå igenom det från ett så öppet utrymme som vi på ett autentiskt sätt tillåter.

Jag kommer säkert att gå in mer i detalj på tidslinjer vid det kommande evenemanget, Together As One: Accessing the Unity Timeline 2024. Detta evenemang ingår naturligtvis i All Access-medlemskapet.

Som en stödjande resurs för några av er som kanske har upplevt någon grad av intensifierad clearing eller transmutation nyligen, inbjuder jag er att titta på vår nya video, Loving the Way You Are. Det är en inspelning av en sändning från vår senaste live-turné som har en frekvens som kommer att vara mycket fördelaktig för att lugna alla processer som medvetet eller omedvetet rör sig genom din upplevelse.

Allt för Kärleken,

Matt

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *