De Stora Centralsolen via Galaxygirl, 7 augusti 2023

 

De Stora Centralsolen via Galaxygirl

7 augusti 2023

Jag är Alcyone, den Stora Centralsolen i er Vintergata, nu galaxen Gyllene Rosen. Jag vill diskutera ljusets hastighet. Era mätningar försöker förstå en sådan hastighet. Ljus är. Att fånga hastigheten är adekvat för människans förståelse för avstånd inom en tidskonstruktion. Tiden färdas i hög hastighet, i det oändligas hastighet, innesluten i intigheten av evig expansion. Så hur mäter man det? Förstår ni i ert hjärta att ni är en del av detta ljus, som oåterkalleligt transformeras och expanderar mot ännu mer ljus, och djupare sanningar om er själva? Detta är en spännande och prövande tid att leva i. Ni upplever många uppstigningssymptom som tidvis verkar vara för mycket att uthärda. Ändå är ni här. Energierna, efter att de gjort sitt uppgraderande och rensande, gör er starkare. Och ni är starka.

Jag, Alcyone, föreslår att ni börjar jorda er till mig eftersom er kristallina struktur är finare intonad till den, till mig. Sänd sedan detta ljus av oss in i Gaia. Jorda er inte med egna medel in i Gaia, som ni så ofta gjorde när tätheten var tyngre. Denna har föreställt sig vara inom den stora centrala solen, och det verkar fungera bra, det är en tröstande plats av rent ljus och hennes celler sjunger. Då sänder vi tillsammans detta ljus in i hjärtat på hennes vackra planet, planeten som är uppmärksammad av alla som är medvetna om och förstår vikten av vad som är på väg att hända.

Det som är på väg att hända är av briljans, av kärlek, av healing, av ljus, av obegränsning. Era liv har varit så definierade, och detta har tjänat sitt syfte. Ni har alla haft strikta uppdrag och arbeten, med lämpliga talanger och förmågor för att jorda ljuset, så gott ni kan i era samhällen, era länder, era familjer, era arbetsplatser och ställen. Och ni har gjort och gör ett enastående arbete. Jag kan inte ta åt mig äran för ert hårda arbete, det skulle jag heller aldrig göra, men jag strålar mitt ljus till er, som en stolt förälder. För ljus föder ljus, kärlek föder kärlek, och ni är allt detta. När ni ser på era liv och kulminationen av val och ljus som skapats av era beslut, kommer ni att bli förbluffade över att se hur mycket era meditationer faktiskt fungerade, att er envishet att fortsätta bära ljuset och ert engagemang för excellens var tillräckligt, mer än tillräckligt.

Det förekommer en del rapporter om jämmer och elände, så är det förstås, eftersom detta är tidernas stora förändring. Om man inte förstår ljusets signifikans och dess kraft, kan man bara se förstörelse, om det är ens synvinkel. Se förnyelse. Se återfödsel. Se återuppbyggande. Stora saker är på väg till mänskligheten, och jag vill att ni djupt i era hjärtan vet att som ljus är vi anslutna till varandra. Ni är anslutna till era bröder och systrar av ljuset, och vet att detta nätverk av ljus som ni förkroppsligar är magiskt att betrakta från mitt perspektiv, och jag är så stolt över er.

Jag, Alcyone, finns tillgänglig för er. Ni känner nu energierna från er sol med den astronomiska orientering som sker nu, och det fyller mitt hjärta med glädje. Jag var en gång inkarnerad som en planet. Vi har alla våra attribut, våra erfarenheter, och vi växer. Det är en ära och ett privilegium att betrakta er och ert ljus expandera och utvecklas till mer glädje. Mycket glädje väntar er. Och eftersom tiden bara är en illusion och allt är nu, för denna glädje in i ert hjärta nu. För in det i ert psyke, ert liv. Varje andetag är en ny stund i livet. Välj glädje och hopp med varje andetag, och ert liv kommer att få mer gnista. Era steg kommer att kännas lättare. Och ljusare – ljus – det är er framtid, ert nu, ert varande. Ni är ljus, precis som jag. Vi går denna väg tillsammans.

Jag välkomnar att ni jordar er till mig, då det blir healing för er. Jag inkluderar glittrande koder av ljus för att hjälpa era kristallina celler som är hungriga efter frukt och vatten idag. Ät mer frukt, drick mer vatten. Lyssna på vad era kroppsfarkoster behöver. De förändras snabbt. Det kommer nu bara att bli ytterligare acceleration. Kom ihåg ljushastigheten. Kom ihåg att ni är ljus. Kom ihåg att allt är ljus. Allt är ljus. Och universum expanderar därför med ljusets hastighet, precis som er förståelse för Källan, för er själva, för varandra, för er värld. Er värld har varit en urholkad matris av immateriella tillgångar, av omöjligheter, ett stort uppsugande av ljus och sanning. Men inte längre. Detta kommer att bli svårt – till och med omöjligt – för dem som inte är beredda att se och förstå. Men de kommer att ha allt de behöver, slutligen är var och en på sin egen resa, och ni skulle inte vilja ta ifrån dem detta privilegium av själv-upptäckt. Deras sår finns där för dem att hela, inte för er. Men ni kan sända dem ljus.

Är det dags, galaxygirl? (Ja!) Jag sänder en stöt av mitt ljus nu. Välkomna mig. Jorda er till mig. Låt oss lysa upp denna plats tillsammans.

Jag älskar er oändligt.

Jag är er stora centrala sol.

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *