Det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl | 12 augusti 2020

Det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl | 12 augusti 2020

 

Det Uppstigna Drakkollektivet 12.08.2020

Hälsningar människor. Vi är det Uppstigna Drakkollektivet som återvänt till er medvetenhet. Vi övervakar er intensivt med våra gyllene ögon av Källjus för att se vad de uppvaknade kommer att göra härnäst. Kommer de att äga sin kraft eller låter de rädslan för disharmoniska energier släcka deras låga? Det är det enda valet i detta nu. Kärlek eller rädsla? Förlåtelse eller raseri? Man måste välja. Vi omger ert jordklot med drakljus från den Kristnade flamman. (Jag ser många drakar i alla färger som kretsar runt Gaia. De skapar ett ljust rutnät och leder de senaste energierna som finns tillgängliga in mot Gaia).

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Ni är mäktiga krigare av tro, av kärlek, av styrka. Ni har byggt många världar och ni kommer att skapa ännu en gång. Det gamla måste smulas sönder. Ni upplever detta sönderfall. Men i detta ögonblick av yttre sönderfall stärks mänsklighetens inre hjärta. Vi ser ljusarbetare stå starka i detta ögonblick. Möjligheten till stor manifestation väntar på er. Vi har arbetat med Lejonport-energierna. Det var den energiström som vi har arbetat med senast. Rengöring, rensning. En Ny början. Vi utmanar er att hitta er egen inre drake. Sök den inre visdomen, ljusets inre vägar. På så sätt kan ni aldrig bli riktigt omgivna av mörkret för ljuset finns inombords. Ni har övervunnit många hinder för att komma till denna punkt. (Jag ser bootcampträningar, lergropar och klätterhinder. Jag känner svetten och tårarna, utmattningen). Ja. Ni känner er som om ni är i leran men det är ni inte. Ni har gått igenom kursen och står torra och rena och tittar objektivt på den. Om det är ditt val, människa. Det är alltid ditt val. Du kan när som helst uppleva leran eller det rena gräsfältet av objektiv neutralitet. Även i leran kan du känna fältets frid. I stridslarmet verkar det kanske inte så, men en tränad krigare är medveten om den inre stillheten inombords. Zen i ögonblicket. Vi drakar njuter av zen-ögonblicken. Vi tycker om att flyga högt och fritt. I striden när vi flyger högt innan vi svänger ned för att anfalla, samlar vi vår styrka. Vi hör stjärnornas viskningar och vi känner Moderns andedräkt under oss, som stöder oss, laddar upp oss för vad som kommer att komma. Ni har långa dagar. Era dagar presenterar sig annorlunda för er. Ni navigerar stormar dagligen. Vi uppmuntrar er att sväva mer. Sväva genom vinden. Slåss inte med den. Glid över den. Var objektiva. Var neutrala. Stora omskakningar, uppfattar vi, kommer att komma. Håll ljuset. Känn stödet under era vingar.

 

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi har inte talat på någon tid. Det beror inte på att vi inte var nära. Vi har varit nära. Vi arbetar med många av er i era drömtillstånd. Vi slåss och tjänar Modern tillsammans med er. Du skulle bli imponerad över de nedärvda och astrala rensningarna som vi senast har åstadkommit. (De skrattar). Du skulle inte vara rädd för din jordiska chef eller lilla lönecheck om du kom ihåg dina mäktiga gärningar. Ni är ljushållare. Ni är manifesterare. Spela dem inte i händerna som skulle vilja att du ska visa dig liten. Vi önskar att ni ska uppleva känslan av att flyga nu. När vi flyger är vi vanligtvis bekymmerslösa tomma sinnen, avslappnade och seglande på vindarna som är fritt tillgängliga för oss. Vi har inget behov av många av de saker ni behöver. (Jag ser livsmedelsköer och plånböcker, bilar på rökiga motorvägar). Nej. Vi äter fritt av det som universum tillhandahåller. Inköp blir bara ett minne, en tanke. Nova Gaia ger fritt av sina frukter. (Jag ser enorma äppelträd, med äpplen så blanka och rena att du kan se din egen reflektion. De glöder inuti. Jag kan höra knastrandet. Jag visste inte att drakar gillade äpplen!) Du ska lära dig många saker om vår sort. Vi är inte de krigstörstiga rasande varelserna i era berättelser. Kom ihåg att människor skrev de berättelserna, eller bedragare hos människorna. Vi var lugna, många. Vissa valde mörkret. Många gjorde det inte och flydde till de högre vibrationerna. Vi har återvänt för att hjälpa till att föra mänskligheten till ett mer fredligt tillstånd.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Er metamorfos sker dagligen nu. Dag för dag inträffar mer med din drak-ande. (Jag ser en drake som kikar ut ur ett skal. Jag ser unga drakar testa sin styrka. Personligen känner jag mig som den äldre draken i hörnet, men de har inte något av det). Du är mer än din lilla mänskliga form! Stig upp och bli upptänd! (Jag ser briljant färgade vänliga drakansikten runt omkring mig som flammar mig med eld). Bli Upptänd. Låt din rädsla upplösas. (Jag ser ett berg med brinnande sand bli till smält glas. Det smälta glaset skapar ett ägg runt omkring mig, ogenomträngligt, starkt). Du är säker. Ni ljusarbetare är juvelerna i universum, i Moderns hjärta. Ni är säkra. Det är säkert att lysa ditt ljus nu. Det är ditt syfte. Rutnät och mark. Väv koderna. Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Var i frid i detta ögonblick och glid över den efterföljande stormen. Du kommer att bli en vibrationsmagnet av kärlek som drar den till dig och välsignar dem som söker din närvaro. Din närvaro behövs. Var orädd. Var stark. Frid, lilla människa. Din tid har kommit. Det är ditt ögonblick. Universum ser på. Den här är tveksam till att diskutera strider, krig. Du har varit inbäddad i ett multidimensionellt multimillenniumkrig under bedrägligt lång tid. Rensa det med din eld. Oavsett om du använder den violetta flamman eller din drakflamma spelar det ingen roll. Avsikten av renhet är det som är viktigt. Vi skickar ljus till de mörka nu. Vi skickar fred. Gaia är i behov av fred och hennes varelser är i behov av fredsmakare. Vilken är du? Lilla människa, vad ser du? (Jag ser fred). Då ska du få det. För det är den verklighet du skapar. De som saknar den kommer att söka din vibration. Var redo att tjäna i denna kapacitet. Skicka fred till de som kör på vägen med dig, till dina kollegor. Skicka fred till universums väv och mer av det samma ska hitta dig. Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Fred lilla människa, fred.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...