Mira & Yeshua via Galaxygirl, 13 februari 2021

 

Mira & Yeshua via Galaxygirl

13 februari 2021

Jag är Mira, jag arbetar heltid å mänsklighetens vägnar, precis som många av er gör i detta mödosamma nu. Det har varit en utmattande vecka och det finns ändå mer att göra. Vet att de Plejadiska Ljusstyrkorna finns runtomkring hela er planet nu, de bäddar effektivt in mer ljus och kärlek, precis som ni gör på marken. (Jag ser och känner massiva Plejadiska skepp i atmosfären runt Gaia, de skapar en energetisk kram.) Det är oundvikligt att ljuset skall speglas på ytan med allt ljus som duschas över er. Försök låta detta ljus fylla era anleten med hopp, hopp om en ny dag, en ny värld. För, inget är som det verkar vara. Er sfär har varit en sal med speglar och illusioner som de mörka vridit till sin fördel. Detta är uträtandet, avslöjandet, och ni är vittnen till det.

Det är en utmanade tid att vara förkroppsligad och vi tackar er för er tjänst till ljuset. Vi tackar er för att ni fortsätter, en fot framför den andra, steg efter steg, leende efter leende, hela tiden hjälpande era medmänniskor. Det har varit en utmanande vecka energetiskt. Vi har hört många rapporter om detta. Vi överflödar er planet med ljus för att på så sätt mildra uppstigningseffekterna så gott vi kan. (Jag ser malar snurra runt ljus, attraherade av ljuset.) Kom ihåg att starkt ljus attraherar malar till flamman. De lägre astralvarelserna som inte bestämt sig eller är mycket beslutna att hålla i de lägre sätten har försökt attackera. Vi är med er och är väl medvetna om detta. Ni är mer än kapabla och tillräckligt starka för att balansera dessa energier. Omge ert utrymme med ljus av de högsta koder, av kärlek, av sanning, så blir ni osynliga för dem energetiskt, så att passerandet genom sfärer när ni sover går snabbare. Och ni tjänar ändå i dessa stunder av sömntillstånd. Ni tjänar och ni är utmattade. Kom ihåg era Plejadiska Medicinska Team. Kom ihåg att vänligt be om healing innan ni somnar. Då ni somnar in blir ni ytterligare omgivna av kärleksfulla händer med healing och hjälp från de högre sfärerna. Men ni måste be om det.

Vi lyssnar på vår markbesättning. Vi vet att ni är utmattade. Det kommer mer. Ni är tillräckligt starka. I Plejaderna är skratt den bästa medicinen. Försök larva er lite, tänd lite glädje. (Jag ser människor ge varandra löjliga små gåvor som får alla att skratta, och Alla Hjärtans Dag presenter utbytas. Jag ser föräldrar skratta med barn.) Ja, galaxygirl. Försök finna glädje i stunden. Dimensionerna är mer flytande nu än någonsin och varje tanke i de högre dimensionerna drar er närmare er hemma-vibrations-frekvens. Kom ihåg att ni är Käll-energi-varelser. Kom ihåg att ni är otroligt kraftfulla och djupt älskade. Ni är inte ensamma. Vi omger er med ljus, med kärlek och med glädje. (Jag ser stormiga regnmoln och hör åskmuller. Jag ser höga havsvågor med mörkt vatten.) Detta är var ni befinner er just nu. Detta är vad ni känner. Detta är de energier som kommit till ytan för att rensas. (Jag ser nu från ett högre perspektiv genom stormens öga ovan.) Sänd ljus genom stormens öga och vågorna kommer att börja lugna sig och alla båtar på vattnet drar fördel av det. Ni ger healing och hjälper mer än ni vet. Era bröder och systrar kanske aldrig får veta det, eller tacka er. Men vi gör det. Och vi älskar er. Vi erbjuder stora kramar av uppmuntran idag för att ni ska fortsätta. Fortsätt lysa med ert ljus. Fortsätt älska. Fortsätt hoppas. För allt är väl. Se på stormen från ert högre självs perspektiv, från ert uppstigna galaktiska själv. Ni kommer att känna vår närvaro i skyn när ni betraktar den från ovan, i det perspektivet. Ljuset är här. Vi finjusterar det till er fördel.

Jag är Mira. Jag kallar er mina vänner, mina bröder och systrar. Vi vänder denna sfär till ljuset. Kärlek och förlåtelse måste vara den healing som ges. Se till era sår så att ni kan se till de andras. Känn energivågorna skölja genom er, låt dem inte fastna. Och som ljusvarelse transmuterar ni dem då de passerar genom er. Ni kan känna er våt men ni står fortfarande. De kan inte slå ned er. Ni är Källenergi i en pytteliten mänsklig ram. Beordra och avse att ljuset till fullo förkroppsligar er och er värld och betrakta förändringarna omkring er. Ni kan göra detta stilla eller ljudligt. Oavsett era ord, det är er energikropp som talar mängder. Vi övervakar er från skyn. Vi sänder alltid healing och kärleksfulla energier mot er. Jag är Mira.

Hälsningar vänner! Jag är Yeshi, eller Yeshua, eller Jesus, som många kallar mig. Jag är tillsammans med min vän Mira här, övervakande från skyn. Och jag måste säga att det är vackert. Ett högre perspektiv är ibland på sin plats och mycket utmanande när man är fast i de lägre dimensionella energiernas gyttja. (Jag ser Gaia från bryggan på Nya Jerusalem. Jag ser Gaia täckt med oerhörda regnbågsorber av ljus som vibrerar. Det finns många lager av bubblor som ser ut som prismor. Jag ser skepp, massivt ljus bortom dem. När jag ser ner på Gaia är det som att se genom mörk rök och smog, in i mer dimma än något annat. Det verkar som om matrisen mer liknar brända tändstickor än en formidabel ram.) Ja! Ja, det är precis vad jag hoppades du skulle se, galaxygirl. Fantastiskt. Ni vet, vi har arbetat på detta projekt i tusentals år. Vi är alla mycket gamla varelser. (Han skrattar). Och att se detta är en sådan orsak till glädje. (Jag ser Venetianska glaskulor med en värld inom dem. Det känns som vi är inne i denna lilla glassfär och inte kan se att vi hålls upp av oräkneliga händer.) Vi håller er, galaxygirl. Vi håller Gaia. Vi håller detta projekt. Ni är oss. Vi är familj.

Jag är Yeshua. Det här är mycket trevligare än det förra styrelsemötet jag var med på. (Jag ser mörka varelser ställas framför en galaktisk domstol. De erbjöds nåd men förnekade det och valde att bli sända till den centrala solen.) Ja, det är svårt att vara nära de mörka när man är av ljuset. Så mina vänner, min älskade familj, vet att ni är detta ljus. Vet att ni är denna kärlek som pulserar och bultar av glädje genom hela multiversum. Ni är detta! Detta är vad som kommer att skingra det som återstår. Ni är trygga, gott älskade.

Jag är er Yeshi, er broder, er vän, er kamrat. Jag arbetar, och har privilegiet och glädjen att få arbeta nära Mira, också med så många andra fantastiska varelser. Vi är en livlig talangfull familj av ljus och detta projekt närmar sig sitt slut så att en ny begynnelse, perioden av fred, den galaktiska solblixten, och viktigast, den fred som mänskligheten så väl har förtjänat, skall börja. Så var vid gott mod. Låt inte vågorna slå ned er och vet att vi lagt ned oerhört mycket tanke, tid och talang för att få till detta. Det är därför vi sände er. Vi sände de bästa av de bästa, de envisaste, de starkaste, för att se detta från insidan. Och jag hoppas verkligen att ni kommer att tala med mig, berätta ur ert perspektiv och jag kommer att lyssna. Man säger att jag är en utmärkt lyssnare. Jag är här för er. Jag är er Yeshi. Frid. Allt är väl!

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...