Venusvarelserna via Natalie Glasson, 11 april 2024

Det är en fröjd att vara i er närvaro idag. Vi är den kollektiva energin av varelser från Venus. Vi delar med oss av vår kärlek, vår frid och anknytning. Vi vill vara till tjänst för er i er nuvarande resa av uppstigning och därför tar vi fram information för att stödja er.

Du rör dig genom din egen personliga uppstigningsprocess. Du rör dig också genom en uppstigningsprocess med alla varelser på jorden. Det är som om du upplever två resor samtidigt och ändå länkas dessa resor samman och framstår som en.

Du kan känna igen detta genom att fråga dem runt omkring dig om deras egen uppstigningsresa och vad de upplever i detta aktuella ögonblick. Du kan känna igen likheterna och skillnaderna också.

Skaparens Universum sänder ständigt energivågor för att dirigera dig personligen, och som ett kollektiv på jorden, att gå framåt, att växa, att expandera, för att uppleva din större enhet och förbindelse med Skaparen för att utveckla din uppstigningsprocess.

Det är alltid värdefullt att förstå energierna och vågorna av ljus som kommer fram. Din kropp och din varelse ansluter automatiskt till några av dessa och laddar ner dem till din varelse, men vissa energier behöver du fokusera på för att anslutning ska kunna skapas, eller åtminstone vara medveten om dem.

Vi, Venusvarelserna, vill dela en energivåg som flödar fram. Den har en rosa och violett färg. Den innehåller en djup känsla av kärlek och rensning för att släppa taget. Den talar om att erkänna allt i din verklighet som behöver frigöras/släppas, och när du uppnår detta kommer kärleken inom dig att växa mycket större än du någonsin har upplevt tidigare.

Ibland kan det finnas rädsla i att släppa det som inte längre tjänar dig, men som du vill hålla nära dig. När du tillåter dig själv att uppnå detta är kärleken du upplever mycket större eftersom kärleken ges frihet inom din varelse att uttryckas och upplevas.

Den utmanande aspekten kan vara att inse vad som behöver släppas. Vad håller du fast vid för hårt som faktiskt inte är till tjänst för dig? Du kan fråga dig själv…Vad håller jag fast vid, kanske hårdare än vad jag borde göra, och erbjuder detta mig en tjänst? Vad får jag ut av eller får jag genom att hålla mig fast för hårt? Vad skulle hända om jag skulle släppa mitt grepp, vad det än är jag håller fast vid, och erkänna att det finns kärlek i mitt väsen som väntar på att utvecklas?

Många varelser på jorden håller fast vid gamla sätt, gamla seder och erfarenheter från det förflutna – sätt att tänka, till och med att se eller göra. När din energi inom dig förändras och energin runt dig förändras, har du nya områden av förankring…nya saker som du kan hålla fast vid så hårt du vill…och därför finns det aspekter av det förflutna – vanor/tankar – som faktiskt inte har någon plats i din nuvarande verklighet och inte tjänar dig längre.

Beträffande processen att släppa taget: vi önskar att du ska föreställa dig att du håller fast vid något väldigt hårt med dina händer, med ditt sinne, med ditt hjärta.

Vi inbjuder dig att andas in djupt, andas ut djupt, och föreställ dig att du släpper taget. Du kan till och med ha händerna/nävarna riktigt hårt knutna, då du tänker på det du håller i som inte längre tjänar dig.

När du andas in spänner du händerna ännu mer. När du andas ut låter du dem slappna av. När du fortsätter att andas djupt låter du dina händer slappna av och slappna av … alla muskler … med en öppen handflata. Det här är en symbol för att släppa det hårda greppet.

Du kan föreställa dig att för varje andetag du andas ut, andas du ut kärlek och det är som en kärleksfull vind som försiktigt bär bort allt som inte längre behövs.

Det är inte så mycket att du kopplar bort eller att du separerar dig själv eftersom det på många sätt inte kan ske. Det är mer så att du helt enkelt tillåter det att föras bort, i kärlek, som om det inte längre är planterat eller rotat i din varelse eller din verklighet.

Kanske kan det existera någon annanstans. Det betyder inte att du skickar det till någon, bara att det kan finnas någon annanstans. Tillåt dig sedan att erkänna kärleken som finns inom din varelse och låt den växa, för att fylla hela din varelse. Låt den växa på ett sätt som tjänar dig. Den kommer att växa som styrd inifrån ditt väsen. Du kommer att märka lyftet, friheten. Detta kommer att vara oerhört lugnande eftersom det är stressande; det skapar spänning att hålla fast vid saker som faktiskt inte längre är jordade eller nödvändiga. Lägg märke till hur hela din varelse lugnas av processen.

Denna energivåg av rosa och violett som kommer fram, när du tillåter dig själv att ansluta till den, när du ber om att få sitta i dess energi, när du får den att flöda över och genom din varelse, kommer du att märka dess skönhet, dess energi från det Gudomligt Feminina.

När du sitter i dess utrymme, finns det Gudinneväsen som dansar i det rosa och violetta ljuset – dansar i firande, i cirklar…runt och runt…firar kärleken, firar kärlekens tillväxt och förankring.

Det finns också Enhörningsrikets vibration – av skönhet, av nåd, av klarhet, ljusstyrka av ljus och sanning. Änglarnas vibrationer av frihet och expansion är också närvarande.

Att sitta inom denna rosa och violetta uppstigningsvåg är oerhört lugnande för ditt nervsystem, och faktiskt, för hela ditt väsen. Det återställer ditt väsen; regenererar, föryngrar. Det låter dig slappna av djupare in i din sanning, in i den där Skaparnärvaron i din varelse.

Vi, Venusvarelserna, inbjuder er att sitta i denna närvaro av rosa och violett ljus, att njuta av dess närvaro i jordande och expanderande större kärlek inom er varelse, och att känna…att uppleva fullt ut…den lugnande inverkan på er varelse, på alla nivåer av ert väsen.

Vi är Venusvarelserna. Vi tackar er.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *