Uppdatering av Benjamin Fulford, 10:e oktober

9c486-benjamfulford-blue-new
Uppdatering av Benjamin Fulford, 10:e oktober

”Valet i USA kommer att ställas in” – Uppdatering av Fulford – 10.10.16

Amerikanska valet kommer att ställs in och krigsförbrytartribunaler kommer att upprättas, säger Pentagon och CIA-källor

(Fullständig uppdatering)
Det amerikanska presidentvalet den 8:e november, kommer att ställas in och i stället kommer det att upprättas krigsförbrytartribunaler säger källor både i Pentagon och CIA. Ursäkten för att valet kommer att ställas in är att en av presidentkandidaterna kommer att avgå, säger CIAs källor.

Här är intel i stora drag från CIA:

”Det är nu till 90% sannolikt att valet kommer att skjutas upp.”

Jag frågade min kontakt i DC, varför? Hans svar var:

”Man kan inte ha ett val med bara en kandidat”

Jag frågade honom vilken som kommer att tas bort. Hans svar var:

”Jag har inte tillåtelse att berätta det för er, så låt oss bara säga, att Obama kommer att göra ett tillkännagivande mycket snart.”

Pentagon källor för sin del, säger ”911-lagen kommer att få Saudiarabien att exponera Israel, Bandar bin Sultan och Bush-kabalen, bakom 911, som kommer att leda till en riktig sanningskommission och en krigsförbrytartribunal.”

Eftersom det bara är några veckor till valet, kommer det inte dröja länge innan vi vet om dessa förutsägelser kommer att inträffa.

I vilket fall som helst, dumpningen av uppgifter med över en miljon dokument, som avslöjar de omfattande brotten hos Clinton Foundation, gör det klart att det är en kraftfull fraktion inom det militära industriella komplexet, som kämpar för att störta Khazarianmaffian. Det beror på att en sådan datadumpning, inte kan genomföras av enskilda hackers, utan kräver en statlig organisation med tillgång till stora datasystem. Samtidigt, det faktum att företagens media och liknande jättar som Google, censurerar dessa data, och rensar bort ägarna till de stora företagen.

(Bush / Clinton / Rockefeller / Rothschild etc.) strider mot de ”vita hattarna” inom militären och dess organ.

Oavsett vad, kommer Khazarian inte att kunna mörda sig bort från problemen den här gången, eftersom alltför många människor nu är medvetna om dem, och deras brott. Det betyder inte att de inte kommer att försöka ändå.

Bill Clinton, som är nära döden i HIV, har nyligen utfärdat ett dödshot mot författaren Neil Keenan. Tecknen tyder på att Neil Keenan redan har mördats. Även om han hade kontakt denna författare regelbundet på Skype, svarar den aktuella personen som låtsas vara Neil Keenan, inte på en enkel fråga, som bara den verkliga Neil skulle veta svaret på. Dessutom uppmuntrar nu Neil Keenans hemsida, bluffen av Bush / Clintonmaffian om att Zimbabwevalutan är falsk. Revanschen för Keenans död kommer att vara omfattande och noggrann, har källor från Vita Drakens sällskap lovat.

Dessutom, om denna författare har dödats, kan ni vara säkra på att hela 13 härskande blodslinjer kommer att utplånas, som går tillbaka 5 generationer, ända till grundandet av Federal Reserve Board.

http://wakingtimesmedia.com/13-families-rule-world-shadow-forces-behind-nwo/

Familjerna måste tänka efter allvarligt, om de är villiga att offra hela trädet, bara för att förgäves försöka rädda en rutten gren.

I varje fall är det Bush / Clinton / Rockefellergrenen av Khazarianmaffian som nu desperat kämpar för pengarna. Den senaste orkanen Mathew, är en bluff (orkanen har endast visats i de av Khazarianmaffians kontrollerade medierna, inte i den verkliga världen) och det gjordes för att
Khazarianmaffian skulle tjäna pengar, genom att snabbt sälja sina aktier i försäkringsbolag, säger CIA-källor. ”Följ pengarna, det är samma avyttring som med flygaktierna före 911,” säger en CIA-källa. Utövarna av detta bedrägeri har identifierats, och kommer snart att ställas inför rätta, säger källorna.

Pentagonkällor säger, att i slutet av den kinesiska högtiden vid nationaldagen Golden Week, Världsbankens, i slutet av 3 – 9:e oktober och IMFs årsmöte, tillsammans med den pågående, systematiska ”utplåningen av kabalen,” bör utgöra stora framsteg mot det nya finansiella systemet, med start denna vecka. Det är också värt att notera, att den kommande fullmånen den 16:e oktober kallas ”Jägarens måne (Hunter´s moon)”, och det öppnar säsongen för mord på Khazarians gangster, säger källorna.

Det tycks också pågå någon slags kampanj angående förhållandet med Nordkorea. Källor inom de japanska högerorganisationerna, säger att en nordkoreansk toppagent blev förgiftad till döds i Japan nyligen, av en ”kvinnlig CIA-agent” som ”såg ut att vara en helt vanlig japansk kvinna.” En annan källa på japanska högerkanten säger, att Nordkoreas starke man Kim Jong Un också har dödats. CIA-källor i Asien bekräftar detta och säger att ”Kim Jong Un har ersatts med en dubbelgångare, som nu är under vår kontroll. Originalet bröt överenskommelsen för mycket och var tvungen att tas bort.”

Denna nyhetsrapport, för sin del, säger att Kina planerar en ”halshuggningsaktion” mot Nordkorea.

https://sputniknews.com/asia/20161008/1046141876/china-decapitation-strike-north-korea.html

Det kanske inte längre är nödvändigt.

Andra källor, har under tiden försett denna författare med bevis för att Filippinernas president Rodrigo Duterte är en Bush-agent. Dr Michael Meiring, som senare ändrade sitt namn till Dr Michael Van de Meer, och enligt en video som spelades in före hans död, att Duterte som vid tidpunkten var borgmästare i Davao City, placerade ut en bomb som blåste av hans ben, och att han gjorde det på order av George Bush Sr.

Dessutom, en känd förespråkare för Koreas Enighetskyrka, kontaktade mig för att försöka ordna ett möte mellan mig och Duterte, strax efter att han blev president. Jag var klok nog att inte tillmötesgå denna förfrågan, eftersom jag gillar att ha kvar mina ben på kroppen. Som bekant har Enighetskyrkan en ranch i Paraguay, bredvid Bush ranch, och har varit inblandad i droger och vapensmuggling, tillsammans med Bush nazistfraktion under årtionden. Det är också känt, att genom att använda sig av trupper för olaglig avrättning, som Duterte gör, är ett typiskt beteende av nazist-fascistiska Khazarianfraktioner.

Med andra ord kan Dutertes anti-amerikanska hållning, bara vara en bluff från Bush, med syftet att lura Asiaterna, för att få tillgång till de horder av guld som påstås finnas i Filippinerna. Asiaterna vet att Bushfraktionen försökte döda dem med biologiska vapen, så de bör vara mycket försiktiga med Duterte, trots hans fräckhet att försöka att förhandla med kineserna. Det är aldrig en bra idé att kyssa en orm, har kineserna blivit varnade.

Detsamma gäller för Japans premiärminister Shinzo Abe, som felaktigt fick makten genom ett riggat val, som arrangerades av Bush / Rockefellerfraktionen. Abe är en känd Bush / nazistagent och kommer att tvingas att avgå snart, eftersom den japanska fascistiska gruppen bakom honom har decimerats, enligt japanska högerkällor nära kejsaren. Samma källor säger att Bank of Japan och guvernör Haruhiko Kuroda, också har förlorat en hel del inflytande nyligen, eftersom det nu är känt att deras verkliga jobb var att plundra japanernas besparingar.

Under tiden i Mellanöstern, har Påve Franciskus, genom ett ”oförutsett drag” valt Påve Nuntien i Syrien till Kardinal ”för att försvara kristendomen,” säger Pentagons källor. Ryssland övertar nu också Aleppo från Khazarians IS-legosoldater, medan Pentagon förbereder sig för att ta bort
IS-legosoldater från deras irakiska huvudkontor i Mosul. Pentagons källor säger också, att de många försöken med falsk-flaggaoperationer i regionen av Khazarians, har upphört, vilka syftade till att försöka provocera fram ett krig mellan USA och Ryssland.

Också ”trots en massiv kampanj av kabalen”, har underrättelseoperationen av Khazarians, som utger sig för att vara FN:s fredsbevarande styrkor i Syrien, nekats Nobels fredspris, säger källorna. Istället gavs Nobelpriset till Colombias president Juan Manuel Santos, för att han avslutade det 50-åriga kriget med FARC-gerillan. Detta gjordes för att driva fram fred i regionen och ”för att försäkra att det inte skulle bli någon omröstning [mot fredsavtalet] som konstruerats av Bushlakejen
– Colombias expresident Alvaro Uribe,” säger de. Priset kan komma att revideras för att inkludera FARC-ledaren Timoleon Jimenez, lägger källorna till.

Khazarian som försöker att förhindra sin undergång, genom att starta det Tredje Världskriget, blir mer desperat och meningslöst för varje dag. Deras senaste utspel var att försöka provocera Indien och Pakistan att starta ett krig, genom att skjuta från båda håll, i ett försök att få deras militära styrkor att skjuta på varandra. De lyckades också att skrämma Ryssland till att förbereda ett massivt kärnvapenkrig förra veckan, som skulle beröra 40 miljoner människor.

http://en.mchs.ru/mass_media/news/item/32915549/

Dessa försök misslyckades, liksom alla deras andra försök att utlösa massmord.
De har också ”knackat på” hos en ny FN-chef i förra veckan (som New York Times uttryckte det) för att försöka skyla över det faktum att denna så kallade ledare för den så kallade världsorganisationen, valdes av Khazarianmaffian och inte av folket på planeten jorden. Det spelar ingen roll, men eftersom krafterna bakom FN-Bolaget (det är registrerat som sådant av Dun & Bradstreet) har gått i konkurs och därför är det FN själv.

Höstens offensiv fortsätter, och förhoppningsvis kommer mänskligheten snart att vara fri.

Slutligen denna vecka, som en bonus till läsarna, kommer vi att lista några verkliga spiontricks som ni aldrig har sett förut, i några Hollywood-filmer, och som visats för oss nyligen av en riktig agent. Enligt denna veteranagent, består spionverksamheten i den verkliga världen mest av representanter för olika underrättelsetjänster, och de har drinkmöten då de delar information med varandra.

Det finns dock några verkliga James Bond-typer och lömska trick, bekräftar han. Till exempel säger han, att sovjetiska kvinnliga agenter används, och de har pistoler med kulor maskerade till tamponger, i sina handväskor. När vakterna söker igenom agentens handväska, när de ska besöka toaletten, finner de troligtvis inga vapen och sänker sin gard. Den kvinnliga agenten sätter senare tampongpistolen mot hennes manliga måls öga, och blåser ut hans hjärna.

En annan sovjetisk anordning som han beskrev, var ett keramiskt verktygskit, som agenterna stoppar in i baken. Då kan de passera en metalldetektor och kan smuggla i det i fängelset, även om de är nakna. Senare, när ingen ser, drar de ut den och tar isär den. Den innehåller en såg som kan skära genom fängelsets galler vilket gör det möjligt för dem att fly. Den har också en behållare med en vätska, som när de häller ut den efter sig, förstör lukten för spårningshundarna vilket omöjliggör för dem att jaga sitt byte.

En annan sak om verkliga spioner, som inte finns i Hollywood, är det faktum att de oftast är mycket andliga människor, som är inblandade i esoterisk mystik, vilket ofta är kopplat till religiösa organisationer. Av de jag har träffat, håller alla med om att vi lever i profetiska tider. Den antika Sataniska kulten kommer slutligen att besegras.

http://benjaminfulford.net/

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

Du gillar kanske också...