“Viktsgräns” – GCR/RV Historia – fredag 21 juli 2017

 

“Viktsgräns” – GCR/RV Historia – fredag 21 juli 2017

 

USA, Inc. skapades lagligt för att ersätta Republiken Amerikas Förenta Stater 1871, men gick i konkurs 1933.

Som svar beslagtog FDR (Franklin D. Roosevelt) hela nationens guld och silver för att återförsäkra Federal Reserve Bank som skapades 1913.

Samtidigt startade 3: e rikets nazistiska krigsmaskin i Tyskland WW2 i Polen för att därigenom skapa mer tid att slutföra deras 4: e rikets huvudplan i Amerika (se Operation Paperclip) och slutligen fullbordas i Mellanöstern 2012.

Emellertid bär dåliga frön inga frukter och deras sionistiska planer för världsdominering tvingades tillbaka av NPTB 1996.

Som svar på detta skapade de ännu en fördröjningstaktik genom att avsiktligt riva ner och medelst kall fusion förånga tre byggnader i New York City, även känt som 9/11-attacken.

Denna falska historiska händelse var länge planerad och noggrant genomförd för att undvika förlusten av global finansiell kontroll.

Det hade inget att göra med muslimska terrorister, al-Qaida eller Osama Bin Laden. Donald Trump deltog medvetet i detta falska flaggförsök att starta ett tredje världskrig med den muslimska världen, och hemligt och avsiktligt konkursa USA, Inc. ,ännu en gång, innan Federal Reserve Bank skulle gå i konkurs i december 2012 när Federal Reserve Act var planerad att upphöra .

NPTB hoppade dock av sin konkurs-/krigsplan när de gjorde en plötslig margin call (kontroll av marginalsäkerheten) hos Lehman Brothers i augusti 2007.

Och när Federal Reserve Bank och USA, Inc. inte längre kunde fortsätta att sparka den legendariska fiat-skuld burken längre ner på vägen, kunde varken banken eller den olagligt bildade imiterande regeringen bilägga nationens statsskuld till de internationella fordringsägarna ledda av Kina och Ryssland.

Ändå tog det över 2,5 år i internationella konkursdomstolar att lösa alla skulder med större borgenärer, vilka godkände en särskild träningsplan och restaureringsplan för Republiken USA.

USA, Inc. uteblev lagligt med sina betalningar i juni 2015 då Puerto Rico uraktlät att betala sina statsskulder – vilket var den ursprungliga hemvisten för USA, inc. år 1871.

Nu var en del av denna arbetsplan avsedd att styra USA: s nationella val i november 2016 och bestämma både kandidater för binärpartier (partier inom tvåpartisystemet) och den nya Presidenten.

Hillary Clinton och Donald Trump valdes ut för denna uppgift med Donald Trump som kom fram med en överraskande seger.

Vilket gör Donald Trump Administrationen till en tillfällig innehavslösning som en del av USA, Inc.: s konkurs 2015 genom ett avtal som förhandlats mellan Kina, Ryssland och det nya ledarskapet i den snart återställda republiken.

Vad världen nu bevittnar, och som en del som upplever som en chock med tanke på den onaturliga uppstigningen och uppenbara nedtagningen av president Trump och hans familj, är alltihop bara en skriptad historia som genomförs noggrant genom ett förhandlat avtal från en olaglig regeringsform (USA, Inc.) tillbaka till sin ursprungliga form (Republik).

Husets talman Paul Ryan valdes faktiskt av Ryssland och Kina (och större internationella aktieägare) till att vara President efter övergången.

Kom ihåg att Ryan blev plötsligt insatt i talmannens roll redan i oktober 2015 av påven Francis för att driva den återställda republikens regering nästan två år senare, år 2017.

Rom var rättmätig ägare till USA, Inc. Denna hans offentliga övergång till talman var en del av den förhandlade konkursavvecklingen.

General Joseph Dunford valdes till att leda nationens militära apparat som försvarschef, och installerades i maj 2015.

Dessa män har tyst lett Republiken USA, som fattar alla viktiga beslut och undertecknar alla nationella och internationella handlingar / fördrag / militära order.

Vad folk ser nu med allt detta nuvarande dagliga inhemska kaos och förräderi (Trump, USA, Inc.) är faktiskt internationell ordning och patriotism som återställs (Ryan, Republik).

Med denna tysta övergång kommer också återinförandet av Republiken och dess nya guldbackade nationella valuta (USN från USD).

USN: s internationella status och/eller värde verkar förbli exakt densamma, med alla andra globala valutor som tyst omvärderas runt omkring den.

Detta beror på att så många nationer använde eller var beroende av USD för deras ekonomis grundläggande form och funktion.

Så republiken och USN är helt enkelt utbytbara delar av samma större och ännu hemliga och globala fördrag som heter GESARA – som trädde i kraft i oktober 2015 när 55% av de 209 suveräna nationerna offentligt fastställde koldioxidutsläppsstandarder per Parisavtalet om Klimatförändring.

Allt denna hemliga/sekretesshanteringen behövs för att behålla masspopulationen lugn i andan att ”aldrig väcka en sovande bebis.”

Allmänheten är därför naiv eller oskyldig till tidigare synder och kan således inte delta aktivt i skapandet av en dynamisk framtid.

Men de som läser detta måste vara vakna, alla som är upphakade för att återställa och läka världens själ genom sin oändliga valutainlösens välsignelse – där du och bara du bestämmer den humanitära viktbegränsning som läggs på din själ.

Avvisa eller acceptera dina bördor Zimland, men gör inget misstag, det är dags att gå upp eller gå ut. Eftersom det inte finns någon limbo eller något mellanläge när man tjänar mänsklighetens största goda.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...