Montague Keen via Veronica Keen, 16 juli 2017

Montague Keen via Veronica Keen, 16 juli 2017

 

Framsteg fortsätter att göras eftersom ännu en slöja lyfts och du blir mer medveten om strukturen av kontrollen. Det är alarmerande vid första anblicken tills du inser att de bara är 1% av jordens befolkning. Det sätter det i perspektiv omedelbart. De är ingen match för en uppväckt mänsklighet och de vet det. Det är ditt ansvar nu att öppna andras ögon och sinne. Så mycket är ute i det fria nu, det handlar bara om att visa människor rätt riktning. De inom Kabalen kämpar bland sig själva. De drivs av girighet. Inser de inte att de inte kan ta någonting med sig. De använder kloner för att infiltrera och fälla människor. Produktionen av dessa kloner har blivit fulländad och de används i stor utsträckning. De använder avancerad teknik som är okänd för vanliga människor.

Svart magi används brett idag som liksom i antiken, förutom att det idag används av dem som kontrollerar dig. De använder utomjordiska varelser och artificiell intelligens, etc. Hemliga samhällen använder det hela tiden. Det hålls gömt för dig. De använder också avtal från tidigare liv, så det är viktigt att rensa alla kontrakt från det förflutna. Kabalen skapar fällor som du då hamnar i och hålls fången. Det är viktigt att ni släpper ut er själva.

Ta tillbaka din kraft. Den är din och bara din. Du lurades att ge bort den. Kom alltid ihåg att alla hemliga samhällen är STYGGELSE för Kärlekens Gud. Var och en som är associerad till ett hemligt samhälle, oavsett sitt ursprung, är skyldig till ett brott mot mänskligheten.

Propaganda översvämmar jorden. Kabalen är desperat och den fruktar sin undergång. Den kommer att lova, bönfalla, övertyga, och göra vad som krävs för att hålla fast vid makten. Fall inte för deras lögner. Berätta för dem att när de slutar lägga gift i din luft, mat och vatten kan du överväga att lyssna på vad de måste säga. Din jord infiltrerades och togs över. Nu måste ni ta itu med konsekvenserna. Hjälp finns dock runt omkring er. Ni behöver bara be om det eftersom den inte kan tvingas på er. Missa inte denna möjlighet att skapa en värld av fred och harmoni för alla.

Titta med öppna ögon och sinnen på alla kontrollstrukturer. Se dem för vad de är. Vägra att stå och se dem förstöra allt som är gott och rent i mänskligheten. Utbildning förstör era barns sinnen. Varför blundar ni för denna kriminalitet? Varför görs detta i den här tiden? Vem är ansvarig? Varför tvingas gift in i de oskyldiga barnens ådror utan samtycke från föräldrarna som älskar dem? Bara ONDA ANDAR kunde utforma en sådan plan för att skada de oskyldiga. Inte alla som går på jorden är 100% mänskliga. De kan se mänskliga ut och verka mänskliga, men många finns där för att ta bort dig och ta vad som är ditt. Låt dig inte luras av dem.

När du ansluter till vem du verkligen är, avslöjas allt för dig. Du kan se med dina ögon den verkliga skönheten som omger dig. Du blir medveten om energin hos leylinjerna under dina fötter. När dina fötter är bara kan du känna den här energin gå in i din kropp. Trädens skönhet och energi blir till en del av ditt liv. Där finns den fantastiska energin i floderna när de flyter. För de delar också sin unika energi med dig. De majestätiska bergen delar sin kraft med dig. Du är omgiven av en sådan prakt. Anslut till den och dela energin.

Dina sinnen ser bara din kamp för att existera. Detta har gjorts mot dig med pengar. De är skapade från ingenting av Kabalen för att förslava dig. Endast onda sinnen kunde ha tänkt ut en sådan plan och drivit den med sådan framgång. Men deras dagar är räknade och bankerna förlorar redan sin makt. Det är bankerna som skapar orsakerna till krig och allt elände och ont som följer med dem. Detta var det förflutna.

Framtiden ligger i dina händer. Det är upp till dig att skapa en framtid utan krig, banker, läkemedelsbaserad medicin och GMO-mat etc. När ondskan tas bort, kommer hjälp för att bygga om livet på jorden vara tillgänglig för dig. Vi kommer att ansluta en gång till för att hjälpa till att bygga upp allt som blivit förstört. Kom ihåg att alla religioner har tagit bort era direkta förbindelser med Kärlekens Gud, Källan till allt som är. När denna anslutning återupprättas kommer ni att bli de ljusväsen som ni verkligen är. Många har drömt om det här ögonblicket när Sanningen, Kärleken och Fredens Ljus tar bort alla spår av mörkret. Mörkret kan inte existera i ljuset. Mörkret fruktar ljuset.

Du ser varje dag, vilka handlingar som Kabalen kan gå till, i hopp om att de kan hålla sig fast vid makten. Deras brott mot mänskligheten är legendariska.

Vår unge man i Kalifornien är fortfarande utan hjälp, även om mer information om Illuminati-brottet mot honom släpps. ONDA MÄNNISKOR i Storbritannien och USA är inblandade. Vi behöver dina böner, dina tankar, din kärlek till mänskligheten och din önskan om rättvisa, för att skapa tillräckligt med energi för att hjälpa honom. Vad han kommer att göra för mänskligheten kommer att genljuda i alla hörn av jorden.

Min kära fru har varit under allvarlig attack. Ett försök gjordes att stjäla hennes själ men det misslyckades. Skydd och läkning krävs nu, så snälla hjälp. Varje dag är en större kamp än dagen innan. Vårt arbete, som inkluderar den unge mannen, måste slutföras så snart som möjligt. Fråga er varför Illuminati skulle göra sig sådant besvär för att hitta och fälla en vanlig ung man. Varför skulle de begå sådana handlingar för att få honom fängslad i 15 månader utan åtal?

Det är rättvisa, Amerikansk stil.

Min kära, det var brutalt. De lyckades inte. Vila behövs för att du ska kunna återhämta dig. Vänligen ta dig tid att göra det.

Alltid din beundrande, Monty.

Webbplats: Montague Keen Foundation

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...