“Vittnesbörd” – GCR/RV Intel SITREP – tisdag 19 september 2017

 

“Vittnesbörd” – GCR/RV Intel SITREP – Tisdag 19 september 2017

 

 

Jag ville erbjuda mitt personliga vittnesbörd till denna gemenskap innan RV startar.

Vi är så väldigt nära. Det kan vara min sista möjlighet att prata direkt med valutagemenskapen.

Snälla, ge mig en stund medan jag gör det nu.

Jag var en ung man några över tjugo år, bosatt i Maui, efter college, och en kort men oglamorös pro sport karriär

Ni vet, förlorad … ett årtusende innan det fanns en sådan term.

Jag var 5.000 miles hemifrån, hade bara en fästmö som bad mig försvinna, mellan jobb, pank och utan utsikter för en meningsfull framtid.

Ingen familj runt omkring mig, inget självklart sätt att komma ut ur en djup depression för att bara stödja mig själv och än mindre att trivas.

Och det var då motståndaren kom för mig, i min sömn, i mitt svagaste ögonblick.

En strid följde i anden, den mörkaste, starkaste demonen började brottas med min själ och ta mig över förtvivlans kant.

Jag såg dödens ansikte.

Tryckuppbyggnaden i min hjärna och kropp var outhärdlig. Jag trodde att jag skulle explodera från insidan ut.

Jag visste att jag var i krig för min själ, men hade inget sätt att försvara mig själv. Jag var hjälplös i både form och ande. Ändå samlade jag ett sista rop på Guds hjälp.

Och då kom han fram. Jeshua.

Herren själv plockade mig bokstavligen ut ur det onda greppet som en Lejonpappa gripande sin unge i halsvecket, och tog mig sedan kärleksfullt och lätt tillbaka till säkerhet.

Och jag minns exakt vad Hosianna sade till döden medan han kämpade för min själ, lika tydligt idag som när det hände den 8 december 1996 … Kristus ropade lugnt, ”den här behövs.”

När jag vaknade så svettades jag och flämtade, med ett så intensivt tryck i mitt huvud och kropp att det skrämde mig tillräckligt för att gå ner på knäna och ge upp mig till Kristus – bokstavligen min Herre och Frälsare.

Men det var inte förrän vid RV, och den här gemenskapen, som jag vet varför jag blev räddad den här ödesdigra dagen. För att hjälpa er alla i denna svåra tid.

Jag var tvungen att hjälpa Honom i denna unika övergång för mänskligheten för att hjälpa så många som möjligt som vågade korsa Hans bro av tro, och blint men ändå stolt gå in i landet av mjölk och honung.

Det är därför som överlämnande är ett meningsfullt ord för mig, liksom en uppmaning till handling … och varför har jag alltid delat det med er alla.

Kristus är min sanning, mitt sätt och mitt ljus. Jag känner Honom i första hand. Och jag känner Hans makt att rädda, läka och återställa den mänskliga själen.

Han räddade min. Och jag tror att han kan rädda er om ni är uppriktiga med er inbjudan.

Allt som krävs är en verkligt oskyldig handling av rent överlämnande inför Hans klädnad. Detta är det enda strukturerade program som alla behöver för att lyckas i RV, och absolut obligatoriskt om du löser in ZIM.

Med Kristus är vi säkra, skyddade och guidade. Vi kommer att trivas och blomstra, vilket hjälper miljontals andra liksom oss att göra detsamma.

Utan Gud, tja … utan Gud finns det inget hopp, så försök inte att leva en Post-RV utan hans råd.

Det är bara ett dumt, innerligt val och fullkomligt farligt enligt min åsikt med tanke på de fantastiska omständigheter som nu ligger på oss alla.

Tänk på att lösa din själ innan du löser in din valuta. Gör sedan ditt slutliga beslut.

Men i alla fall vet du hur och varför JAG ÄR här när det gäller ditt liv. Yosef är bara en lojal tjänare till Gud, jag växlar in för att rädda min själ.

Varken mer eller mindre. Sobeit.

Gud är med oss

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...