Vivamus (Sanat Kumara) via Kerstin Sisilla, 28 juli, 2019

Vivamus 28 juli 2019

Mina Vänner, det är jag Vivamus som söker kontakt med er. Det är storartat det som sker på Gaia nu. Korthuset faller samman. Maktens skyskrapor faller samman som Dominobrickor, men gjorda av papper. De förintas helt i fallet och blir till stoft som lätt förs bort med vinden.
Energierna jorden över är lätta och ljusa. Endast på vissa platser finns förtätningar, men även de kommer inom en snar framtid att lösas upp och förintas. Mina högt älskade Vänner, ni gör ett storartat arbete. Ljusvågorna sprids vidare från er som ringar på vattnet och tänder allt fler Ljus jorden över. Ni gör ert arbete till fullo, ni gör vad ni väntat på i eoner och ni gör det strålande i dubbel bemärkelse. Med frid och kärlek i ert sinne håller ni Ljuset. På så sätt kan Ljuset tränga in i alla vrår och spridas i Sanningens och rättvisans namn. Som ni vet så segrar Ljuset och Sanningen alltid och nu är tiden inne. Mänskligheten blir fri från det förgångna.
Gaia befrias från de tröga energiernas påverkan och kan leva i frid, kärlek och balans. Människor, vistas mycket i naturen och njut av friden och harmonin. Andas in den i ditt hjärta och känn tacksamhet för er Moder Jord för allt vad hon har givit er under ofattbart många årtusenden. Detta trots den omilda behandling som hon har fått utstå. Känn tacksamhet för den skönhet som omger er, för kontakten med djuren och de budskap och den kärlek de har att ge till er. Njut av stunden, njut av resan in i Paradiset. Denna stund är vad ni har väntat på mina Vänner. Ni är där nu.
All min Kärlek till er, storartade varelser på Gaia.
Er Vän och Broder Vivamus

 

You may also like...