Vivamus via Kerstin Sisilla,6 april, 2020

Vivamus via Kerstin Sisilla 6 april 2020
 

Älskade Vänner. Jag är Vivamus. Det är underbart att se hur ni alla återknyts till er Moder Jord. Hur ni njuter av djur och natur. Hur ni långt inne i er minns hur ni levt i symbios med Moder Gaia under flera livstider. En del redan under planeten Jordens skapelse, andra som indianer och andra urbefolkningar. Gemensamt för er alla är att ni minns Kärleken till Moder Gaia och hennes skönhet, långt därinne i ert hjärta. Många av er blir rörda över den stora kärlek ni känner nu i dessa tider – kärlek till alla levande varelser – skapade i Ljus och Kärlek. Ni inser (minns) nu även att er Moder Gaia är en levande organism och ni inser att ni alla någon gång utövat vanvård av henne eller av de på henne levande varelserna. Allt är förlåtet, allt är över – dags att börja om från ”scratch”, från ruta ett och återupptäcka skönheten GENOM DITT HJÄRTA.

Våga öppna upp för kärleken i ditt hjärta, var i nuet och MINNS DEN UNDERBARA INNERLIGA SYMBIOSEN DU EN GÅNG LEVDE I, med Moder Jord och Fader Himmel. Hur du levde med tacksamhet över de gåvor Modern gav dig i form av föda, skönhet och upplevelse av elementens så vitt skilda egenskaper och funktioner. Minns din tacksamhet för Fader Himmels storhet i form av stjärnornas och planeternas kretsar, den alltomfattande kärleken och friden. Minns balansen ni behöll genom era ceremonier i er Mellanvärld, i naturen på Jordens yta, mellan Himmel och Jord. 
Ingenting är förändrat, allt är detsamma som då. Endast du själv har kommit lite vilse, glömt bort det väsentliga kanske i ditt liv. Du Människa ÄR kommen/skapad ur Himmel och Jord. Din balans återfår du – nu som då – mittemellan dessa båda. DU ÄR HEMMA och har så alltid varit – endast Illusionen har skilt dig från det du nu upptäcker. 
Det är DAGS ATT ÅTERVÄNDA HEM NU Människa, genom förenandet i ditt eget hjärta – förenandet av Jord och Himmel.
 
Jag är med er, liksom så många andra här i den Värld som nu blir synlig för er. 
 
Er Vivamus (Sanat Kumara)

Du gillar kanske också...