Vivamus via Kjerstin Sisilla, 2 augusti 2020

Vivamus via Kjerstin Sisilla 2 augusti 2020
Jag är Vivamus.
Ni alla i markstyrkan som nu har funnit er storhet/er essens och alltmer står i total balans mellan Himmel och Jord:
Det är dags nu  för er att verka i det yttre. Tack vare er kraft, inre styrka och ert starka Ljus är ni beskyddade och kan nu lätt nå ut till resten av Mänskligheten för att hjälpa till i den pågående metamorfosens virvlar. Ni kan nu, liksom förr, förflytta er genom tid och rum och arbeta obegränsat med energier där behovet finns. De slumrande förmågorna återvänder snabbt till ytan och det står er fritt att använda dem i Ljusets tjänst.
Några av er är yrvakna och överväldigade efter upptäckten att ni är Guds tjänare/ Guds Älskade barn som nu följer ert hjärta i Kärlekens och Alltets tjänst. Naturen, djuren och Moder Gaia hjälper er att hålla balansen. Er förbindelse till jordens inre värld Agartha och med den kristallina 5D-matrisen ni levt i tidigare ger er gamla minnen och kunskaper tillbaka. Era kraftdjur, era guider och era övriga hjälpare finns så nära så nära nu, alla redo att hjälpa er liksom Änglarna och de uppstigna Mästarna som ni alla känner så väl.
Var i frid, var i ro och lyssna på ditt Hjärta min vän så får du kunskap om dina uppgifter, kontakt med de du behöver möta och Kärlekskrafter nog att utföra allt som tänkas kan.
Ni är så starka, så Ljusa, så Älskade och så beundrade så det har ni svårt att förstå. Inse att det är NI som frigör Mänskligheten från sina bojor/sin fångenskap. Allt går enligt Guds plan – allt är som det ska vara trots den yttre illusionen av kaos.
Jag Älskar och beundrar er alla
Er Vivamus/Sanat

Du gillar kanske också...