Vladimir Putin via Inger Noren, 7 mars, 2022

Vladimir Putin

Hej Inger, tack för att jag får tala med dig. Du har tolkat det helt rätt att även klonen Putin har gått över på den ljusa sidan. Här där jag är kan jag verkligen se vad som händer i mitt land och jag känner verkligen sorg över detta hat som alla känner just nu för alla i mitt land. Det blir stora svårigheter om det fortsätter med sanktioner och den ekonomiska krisen ska vi inte tala om.

Det var ett stort ögonblick för mig att vara den Putin som kunde förhindra att hela befolkningen eliminerades av de mörka och det kändes som en stor ära. Dessvärre är lögnerna om vad som egentligen händer i kriget något som blir en chock när sanningen kommer fram. Många i den ukrainska ledningen är inblandade i mycket svåra och ondskefulla gärningar mot sin befolkning, som de flesta i sin befolkning inte känner till.

Som tur var fick vi reda på vad som försiggick i Ukraina. De hade utvecklat ett biologiskt vapen som var betydligt farligare än de virus som har tagits fram tidigare och detta vapen var i princip färdigt att användas för att eliminera hela befolkningen omedelbart. I framtagandet av detta vapen har det varit mycket svåra och farliga experiment på både kvinnor och barn. Många har räddats av den Galaktiska Federationen, men långt ifrån alla.

Det var ingen tvekan om att ingripa från Rysslands sida eftersom det var oerhört bråttom att förstöra dessa biologiska vapen en gång för alla. Det är beklagligt att det måste drabba den civila befolkningen, men personer i Ukraina som arbetade med dessa vapen har ingen empati eller förståelse för de liv de förstör eller dödar. Deras girighet efter mer makt är för stor.

Vår önskan om en fredlig lösning är lika stor som för resten av världen, men tyvärr är den långt borta. Vi ber om en lösning som gynnar alla i befolkningen och förhoppningsvis kommer vi att få den lösningen genom den Galaktiska Federationen som med sina vapen kan neutralisera kärnvapnen.

Med stor önskan om fred i världen.

Vladimir Putin

Med stor tacksamhet i ljus, kärlek och sanning. JAG ÄR

Du gillar kanske också...