Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 mars 2022

 

Återställda Minnen från Tidig Barndom och Tidigare Liv

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har utforskat de olika sätten ni har för att återställa era förlorade minnen, och vi har märkt hur framgångsrika de av er som är vakna har varit med att få tillgång till det som har varit dolt från ert medvetande under ganska lång tid. Naturligtvis är att glömma alla era tidigare liv en nyckelkomponent för att ge er den upplevelse som ni i slutändan vill ha när ni börjar en ny livstid. Att känna att ni gör detta för första gången ger er möjligheten att känna era känslor djupare, och det är därför ni medvetet glömmer bort när ni inkarnerar.

Och så finns det de där tidiga åren, de formande åren. Det är en tidsperiod där de flesta av er har återhämtat väldigt få av era minnen, och det är också förutbestämt. Ni blir en annan person när ni växer upp. Er vibration är så olik de tidiga, formbara åren till era tonår att ni lika gärna kan betrakta era första år i en inkarnation som en tidigare livstid. Men nu när ni är vakna och inser att ni har blivit besökta, observerade och till och med tagna av utomjordingar, börjar ni förstå betydelsen av dessa återvunna minnen från tidig barndom.

Och, naturligtvis, när ni väl inser att ni har reinkarnerat många gånger på denna planet och i andra delar av galaxen, vill ni verkligen veta vad ni redan har gjort och vad ni redan har varit. Och så kan återhämtningen av dessa minnen komma till er på en mängd olika sätt. När ni har en dröm som känns väldigt verklig och som träffar er väldigt hårt känslomässigt, det är en tid då ni vet att ni precis har återställt ett minne.

Ni återställer också dessa minnen när ni förs in i ett förändrat tillstånd eller försätter er själva i ett förändrat tillstånd. Det är dags för er alla att lita på vad ni får in i ert tredje öga. Det är dags för er att komma ihåg, och ni behöver inte åka på en Ayahuasca resa för att göra det. Ni behöver inte ta något alls. En önskan i kombination med en beredskap att tro på er själva och er förmåga att återvinna dessa minnen är allt som krävs.

Vi vill att ni ska lägga märke till hur dessa återvunna minnen känns och inse att känslan är den viktiga delen. Det handlar inte om historien. Det handlar om hur berättelsen får er att känna, och det är så ni vet att det återvunna minnet tjänar er. Det är då ni använder informationen som ni samlar in i syfte att hjälpa er att expandera och utveckla ert medvetande. Och det är den punkt där ni är på er resa just nu. Ni är redo att göra det arbetet, och vi är glada över att vara era hejarklackar.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...