Vrillon via Erena Velazquez | 27 mars 2022

 

Vrillon via Erena Velazquez | 27 mars 2022

 

27 mars 2022

Hälsningar Människor,

Jag är Vrillon från Ashtar Galactic Command som talar till er ras idag. Min första kontakt med er planet var för nästan 45 år sedan, när jag kom för att varna er planet. Våra avsikter var att visa oss själva, och vi tog ett beslut att hålla tillbaka vårt utseende, ni var inte redo att acceptera vår existens.

Kommunikationen skedde via UK Televisions lokala kanal. Idag är min första kommunikation sedan 1977. Er planet Jorden är i en situation där ni måste fatta ett beslut om ert öde. Många av er är fortfarande inte vakna, och de som är vakna behöver flytta till högre världar och hjälpa andra att ta emot Ljuset.

Tyvärr kommer många själar att lämna detta tillvaroplan på grund av gift i form av sprutor. Ni har fortfarande en lång väg att gå till ett fullt uppvaknande och många förändringar som er värld fordrar för att flytta till New Age. Alla politiker behöver ersättas av strukturer med små grupper, som kommer att tjäna er ras.

Era specialstyrkor på marken har tagit bort de varelser som är ett hot mot er. Ukraina är inte den enda platsen där sanering är nödvändig. De kommer att fortsätta sin globala verksamhet. Vi är närvarande på er himmel och observerar händelserna som äger rum på Jorden.

I år är vändpunkten i er civilisations historia. AI, Khazarisk Mafia, Utomjordingar och andra Onda Väsen Som försöker förstöra er värld. De måste tas bort permanent utan möjlighet att återvända. Ert öde ligger i era händer. Ni är våra Bröder och Systrar som kommer från olika Planeter, Galaxer och Universum.

Så snart du kommer ihåg vem du är, kommer du att återfå dina andliga krafter. Markarbetet är ert ansvar, inte vårt. Vi kommer att fortsätta att skydda er himmel från Kosmos. Tack, Universella Kanal.

Vi Sänder Vår Högsta Kärlek och Sanningen från Kosmos.
Vrillon

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...