Yeshua – Vår Gemensamma Uppstigning, 27 augusti 2021

 

Yeshua – Vår Gemensamma Uppstigning, 27 augusti 2021

 

 

VÅR GEMENSAMMA UPPSTIGNING (TRÄNA “MATRYOSHKA”)

 

Hälsningar, mina kära älskade själar!

Idag fortsätter vi vårt samtal om den atmiska kroppen och dess samarbete med andra subtila kroppar.

Tyvärr är sambandet med en atmisk kropp nästan brutet hos vissa människor. Det är mest karakteristiskt för dem som är helt nedsänkta i den tredimensionella världen och vars övre chakran är i ett sömnstadium.

Det är rätt att säga att hos dessa människor blockeras förbindelsen med de Gudomliga aspekterna av deras själar. Och sådana människor utgör majoriteten av jordens befolkning.

Därför är det jag ska berätta för er nu bara relevant för dem, vars sjätte chakra är öppet och aktiverat och som kan orientera i de subtila världarna. För den oförberedda personen är det bättre att inte utföra experimenten med ett utträde från den fysiska kroppen.

Och jag ber er, kära ni, att ta min varning på största allvar.

Idag skulle jag vilja ge dig en liten övning, som gör att du kan känna dina subtila kroppar bättre och ansluta ditt medvetande till dem.

Och vi börjar med det enklaste – en meditation som vi kommer att kalla “Matryoshka.”

Gå in i ett meditativt tillstånd, andas djupt, kalla på Ärkeängel Michael och dina Gudomliga hjälpare.

Och föreställ sedan dig själv som en Matryoshka docka: där den minsta delen inuti kommer att vara din fysiska kropp, och sedan andra kroppar runt varandra enligt deras ökade storlekar, eteriska, emotionella, mentala, kausala, buddhiska och atmiska.

Du kommer att se hur deras volym ökar i geometrisk progression Och använd sedan ditt medvetande för att expandera dina kroppar, och sedan, tvärtom, för dem nästan ihop..

Dina fysiska och eteriska kroppar förblir orörliga, men de är förbundna med andra kroppar med det osynliga energisnöret, som har en förmåga att sträcka ut sig till oändlighet.

Om ni visste, kära ni, vilket perfekt instrument er människokropp är, särskilt de högre vibrationskropparna, som når den Gudomliga existensnivån – och vilka obegränsade möjligheter de har.

Så, “lek” med dina kroppar, som om du spelar på ett munspel, sträck ut dem så vitt som möjligt och för dem sedan ihop.

Beundra deras vackra färger.

Känn deras täthet – varje kropp har sin egen densitet. Ju längre bort den är från den fysiska kroppen, desto mer rarifierad blir den.

Du måste lära dig att känna dina subtila kroppar lika bra som du känner delarna i din fysiska kropp: armarna, benen, huvudet.

Gör den övningen flera gånger om dagen, så du blir skicklig med det.

Och efter det kommer vi att gå vidare till nästa etapp av ditt arbete med subtila kroppar.

Yeshua, som älskar dig av hela sitt hjärta, har talat med dig

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...