Lägesrapport – Afghanistan och mer av Per Staffan, 29 augusti, 2021

 

 

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Det har hänt en hel del sedan jag uppdaterade sist – framförallt i Afghanistan.

Det hade tidigare sagts att resultaten av Forensic Audit i Maricopa County i Arizona skulle komma ut i augusti, vilket inte har skett. Det förefaller mig mer och mer som att alla datum som ges är riktade till Kabalen. Alliansen ville se vad Kabalen skulle göra i det fallet att resultatet i Arizona skulle komma ut. Kabalen har då iscensatt en enorm distraktion i Afghanistan så att ett eventuellt avslöjande i Arizona skulle drunkna i nyhetsflödet från Kabul. Vi får se om man nu kommer ut med resultaten från Arizona i September istället.

Katastrofen i Afghanistan börjar dock få effekten även CNN och demokraterna börjar kritisera Biden – man säger man är rädd inför valet 2022. En del republikaner säger och tror på en stor seger då. Det blir dock ingen storseger om inte valfusket från 2020 avslöjas först. Att göra bort sig på detta sätt från demokraternas sida kan kanske tolkas som de planerar att införa en totalitär stat i USA innan dess så att det inte blir något val.

Kabalen visar mer och mer öppet sin hand. Det har varit ett korrupt spel i Afghanistan ända sedan 2001. Terroristerna som utförde 9/11 i NYC hade stöd från kanalen i USA. Den Afghanska presidenterna Karzai och Ghani var korrumperade och arbetade åt kabalen. De tillåt opium produktionen fortsätta som sedan smugglades in via Mexico och kanalen tjänade stora pengar. Alla statsanställda i Afghanistan har enorma privata tillgångar. Det fanns 1000 generaler i Afghanistan – enbart ca 800 i USA. Generalerna i Afghanistan fick mer betalt ju fler soldater de hade under sig. En stor del av soldaterna man sade sig existerade aldrig, bara på papper. Det uppskattas att av den biljon dollar som har gått i stöd till Kabul så gick 600 miljarder dollar till korruption.

Talibanerna sattes upp som en fiende, men kabalen samarbetade med dem också. Kabalen har alltid tyckt om att stöda båda sidor för att på så sätt skapa maximalt lidande och kaos. Nu har Ghani regeringen kollapsat. Som Trump sa nyligen – han litade aldrig på Ghani som tillbringade mer tid att träffa amerikanska (korrupta) kongressledamöter än att vara med sitt folk i Afghanistan. Man vill nu erkänna Taliban som styrande i Afghanistan. Man klantade till uttåget ur Afghanistan med avsikt på detta sätt för att alla vapnen skulle komma i Taliban händer så de kunde ta över och hålla makten. Detta var inte ett misstag av en gammal senil man – utan planerat av Kabalen. Taliban och Pakistan stöds av PCP i Kina. Biden är mäkta korrumperad och tar sina order från Kina/PCP eller Kabalen – samma sak.

Det kommer nog inte bli så lätt för Kabalen och Talibanera. Den tidigare vice  presidenten Amrullah Saleh i Afghanistan flydde inte landet såsom Ghani. Han har istället installerat sig i Panjshir Valley norr om Kabul tillsammans med Ahmad Massoud, son till Mujahideen ledaren Ahmad Shah Massoud. Massoud den äldre mördades. Mujahideen stred mot Sovjetunionen och var de som besegrade Kremlin och tvingade dem att dra sig tillbaka. Stora delar av den amerikanska militären vill nu stödja Saleh och Massoud och skicka vapen till dem för att motsätta sig Talibanerna. Kabalen stöder dock Talibanerna och det är ett frågetecken om Amerikanska militären kommer att tillåta att så sker så länge Biden sitter kvar som president.

Saleh har dock sagt att de kommer att bekämpa Taliban med eller utan Amerikansk hjälp. Just nu flygs utrustning och soldater in i Panjshir i stora mängder. Det blir en central punkt för alla Afghaner som motsätter sig Taliban. Det kommer i första hand från Tajikistan, men med med en välsignelse från Ryssland och Putin. Ryssland stöder militärt Tajikistan och vill inte släppa in flyttningar/terrorister i Tajikistan – man kan nämligen resa utan visum från Tajikistan till Ryssland. (Dom kommer bara till länder som USA och Sverige – kabal styrda länder). Om amerikanska armen också stöder Saleh så innebär det att Ryssland och USA är på samma sida och emot Biden/Kabalen/Kina/Pakistan. Intressant utveckling.

Om inte Bidens agerande i Kabul får folk att vakna upp så undrar man vad som krävs. Han överger sina Nato allierade mm. Man bävar bara inför vad Kabalens nästa steg är. De ger inte upp så lätt.

 

När det gäller Covid och Vaccine så fortsätter allt att gå åt fel håll. Man propagerar nu för booster shots runt om i världen. Nyligen gav CDC i USA officiellt godkännande till Vaccinet. På så sätt planerar man att blandat annat påtvinga det på amerikanska solder, nu då det ”officiellt” inte är experimentellt. Det finns en del som tror att det var detta som Alliansen ville, pga att de nu blir tvungna enligt lag att deklarera innehållet i vaccinen och det inom två veckor. Detta skulle då avslöja dem och vad det finns för gittern gömda där. Jag är inte lika säker – kanalen har ljugit tidigare, och slutar nog inte nu. Ledaren för Amerikanska Marinen fortsätter dock att motsätta sig vaccineringen och skall ha stöd från armen och andra grenar. Det är en strid som utspelar sig inom den amerikanska militären såväl som statsmakten och politikerna. Det sägs att vad Trump kallar TV-generalerna – Milli och andra inte har någon makt i verkligheten.

Det är skrämmande vad som pågår i Australien och Nya Zeeland, där man planerar interneringsläger för de som vägrar att vaccinera sig. Det är helt parallellt med vad nazisterna gjorde i Tyskland på 1930-talet mot judarna. Man skapar en fiend för folket. Då var det de oskyldiga judarna (även om Hitlar, Himmel och andra var ”elitjudar” eller illuminati/……) som fick lida. Nu håller vi på att skapa en ny grupp av fiender – de ovaccinerade. Det är samma illuminati/kabal som sitter vid makten nu som då och man upprepar vad som hände då – eller försöker, men något ändrade parametrar. Vi kan bara hoppas på att Alliansen avslöjar hela härvan om Covid och Vaccin innan det är försent. Jag tror det är nära förestående. Kabalen agerar mer och mer desperat.

Det kommer också att bli en händelserik månad i September.

 

Per Staffan

 

p.s. För de som undrar om RVn kan jag rekommendera att gå till Ron Giles sida – https://qfs2020.com. Man kan också anmäla sig där till hans email lista. Han förefaller att vara den mest trovärdiga och mest kunnig när det gäller RV och GESARA.

 

 

Du gillar kanske också...