Yeshua via Linda Dillon, 23 juli, 2020

Vårt syfte finns Förenat i Hjärtat, i Drömmar, i Kroppen | Yeshua via Linda Dillon

Meditation och kanalisering.

Det finns ingenting hos mig, med eller utan kropp, som ni inte har, som vi inte delar … precis som DNA:t från en familj … som naturligtvis, är exakt vad vi är.

Linda Dillon: Det händer så mycket just nu, och en av de saker som Rådet har gjort och verkligen betonat under de senaste veckorna, är att föra oss tillbaka till centrum och återföra oss till fokuset om varför vi är här i första hand … vilket är uppstigningen. Och att skapa och förankra för att vi är Novas Gaianer, en del av Nova Jord. Det är lätt hänt, det är verkligen lätt att gå vilse i träsket beroende på det som händer, och det Rådet konsekvent kallar distraktioner, kallar jag för drama: för, min gud, det ligger så mycket drama i luften.

Och då är det verkligen viktigt att bara vara observatören, att bara titta på … minns ni de gamla goda tiderna … för ett par månader sedan när vi kunde gå på bio? … så, låtsas bara att ni tittar på en film och ni behöver inte hoppa in i skärmen.

Så, det vi ska göra denna morgon, och vad Modern vill att vi ska göra, är att vi ska se över … och … ta sakerna till Stillpunkten. Genom åren har de flesta av er, många av er verkligen deltagit i de olika Kurser för Skapelse som Rådet har haft, och verkligen arbetat med Sanat Kumara över tid. Men på dessa kurser, och under åren har jag funnit att Stillpunkten ofta är det svåraste för människor att verkligen förstå, förstå och verkligen engagera sig i, för det finns inget engagemang.

Stillpunkten går inte in i tomrummet. Stillpunkten har inte tillgång till ert undermedvetna. Stillpunkten kommer till platsen för allt och inget. Och påminnelsen jag fick i morse när jag talade med Modern om detta, är att när vi går in i den 13:e oktaven, då kommer vi till hjärtat av Modern/ Fadern/ Ett, till platsen för enighet där vi verkligen kan andas ut … som ahhhhh, jag är hemma … det ögonblicket finns i och bortom tiden, när vi verkligen är vid Stillpunkten.

Så vi kommer att gå igenom det igen denna morgon, eftersom mer och mer av vår uppstigningsprocess definitivt är en del av de nya ni som Novas Gaianer, så behöver vi verkligen kunna komma åt det direkt.

Så hur vi ska börja… den här övningen som Modern har givit oss… hur vi ska börja är, och jag vill att ni startar precis när ni öppnar ögonen, helt vakna… tänk på ledigheten, vi har alla varit mammalediga, i större eller mindre utsträckning.
Jag vill att ni tänker på vad ni bestämde var det mest värdefulla ni ville ha i ert liv.

För några av oss, är det pågående eller kanske till och med en expansion av något vi har. För vissa av oss är det något vi inte har men som vi ville ha, och kanske tappat tråden till. Men vad det än är, vad som än kom upp för er under dessa meditationer, under tiden ni vandrade runt i ledigheten och stirrade in i väggen, oavsett vad det var så skulle vi ta upp det.

Så, slut nu ögonen … vi ska börja med en liten bön …

Bön:

Kära Moder/ Fader/En, essensen av En och essensen av Alla,

Vi är era barn, era tjänare, era medskapare. Vi är Novas Gaianer och vi kräver och begär vår essens, vår varelse, vårt liv, vårt uppdrag och vårt syfte, våra hjärtan önskar uppfylla vår plan, inom den större Gudomliga Planen.

Vi ber, vi begär, vi bönfaller och vi går framåt som änglar på Jorden för att bringa fred, för att bringa glädje, förkroppsliga kärleken och dela den.

Så vi åkallar Sanat Kumara och de Universella Lagarna av Kärlek. Om det finns något inom oss som måste omvandlas, transmuteras, elimineras för att vi ska kunna kräva vår gudomliga auktoritet och sanningen om vår gudomlighet, så ber vi att detta görs nu.

I namnet av de uppstigna mästarna, av Yeshua, ber vi om att hjälpen ska vara av den fullständighet vi verkligen är, och att skapa och samskapa som en cirkel, ett hjärta, ett kollektiv, det som är för vårt högsta goda och till den högsta nyttan för den enskilda individen, oavsett arv, tro, väg, för att föra oss alla till kärlekens enighet.

I detta förenar vi våra hjärtan och ber. Amen.

Meditation:

Gå nu till djupet av era hjärtan, gå till er vackra trefaldiga flamma … låt den lysa svagt denna morgon … ert vackra glittrande själv av Rosa Diamant, Moderns Blå Diamant, Faderns Gyllene Diamant i djupet i ert hjärta, i ert solarplexus, i er mage, i era tarmar … vad är ert hjärtas önskan som ni har känt, omfamnat och bett om under Mammaledigheten? Känn det.

Nu, till era händer … oavsett om de är kupade eller inte, visualisera att de är det … placera orben i händerna, det blå, gröna och gyllene rutnätet hos Gaia. Känn det … med miljarder varelser, älvor, devor, växter, valar, sniglar och människor. Och jag vill att ni ska ge och dela med er till orben, till hela planeten, Gianna med följeslagare, jag vill att ni ska dela med er av er dröm och ge av den också. Överför den från ert hjärta, från ert tredje öga, rakt in i den vackra orben av Gaia. Sätt fart och gör det nu, och känn kopplingspunkten … som en V … in i hjärtat av Gaia, in i hjärtat på varje individ på planeten.

Så om er dröm handlar om mer tid med er familj, så är det det ni ger. Om er dröm är mer medvetenhet om sanningen om vilka ni verkligen är, så är det det ni ger. Om er dröm är drömmen om fred, skicka med den också.

Så med orben och med ert heliga själv, vill jag att ni ska känna era axlar slappna av … det har varit en helsikes vecka. Känn er käke slappna av. Känn er som om ni sjunker ner i fåtöljen eller soffan, eller var ni nu sitter, och bara känner er som om ni väger ett ton och att ni inte kan röra er även om ni skulle vilja … men ni vill inte för ni är exakt där ni ska och måste vara. Ni befinner er i er dröms rikedom och i Moderns Dröm, och detta är en väsentlig del av vilka ni verkligen är.

Gå djupare, och när ni känner att andningen saktar ner, när ni helt enkelt slappnar av och andningen blir långsammare och långsammare … och med den drömmen fast planterat i ert hjärta, vill jag att ni kommer med oss ​​till platsen för Stillpunkten. Ingen rörelse. Ingen action. Det är den plats där fröet gror, där befruktningen sker. Ni behöver inte göra någonting … bara var. Gå in i drömmen nu.

Nu, gör en mycket mjuk inandning … långsamt, långsamt, långsamt … det vi nu ska göra är att släppa drömmen, er skapelse och den skapelse som ni givit till alla på planeten, vi tappar ur den från ert hjärta, det bara droppar ut ur ert Valentinhjärta, in i ert solar plexus, och sedan när vi tillsammans räknar till tre, med den största utandning ni kan åstadkomma, kommer vi att driva ut detta … som Gabriels trumpetstöt … vi driver ut den, och som en gåva låter vi den implodera och explodera på planeten. Släpp den. Andas in djupt, håll andan 1 – 2 – 3, whoosh! Gå sedan tillbaka till ert hjärta och tacka. Låt energin resa iväg och göra det den behöver göra.

Kanalisering:

Hälsningar, JAG ÄR Yeshua. Och ja, det är många som vill gå fram och omfamna er, som vill vandra med er … och gör det … men jag stiger fram denna dag också, som Novas Gaian. Jag var en Nova Gaian långt innan det någonsin fanns ett sådant uttryck.

Och jag kommer idag, inte bara som allierad eller vän, utan som en bror, som en själsfrände, som ett kärt hjärta. Och precis som ni söta varelser, som en som tjänar och älskar vår Moder, vår Fader och Alla. Det finns ingenting hos mig, med eller utan kropp, som ni inte har, som vi inte delar … precis som DNA:t från en familj … som naturligtvis, är exakt vad vi är.

Jag vill försäkra mig om att ni förstår, inte bara kraften, kapaciteten, ansvaret för att vara skapare, utan hur det fungerar. Jag är en del av er och det var en av de roligaste sakerna jag någonsin gjorde på planeten, med eller utan kropp. För naturligtvis fortsätter jag att skapa, och jag skapar varje dag med de flesta av er … det gör vi alla. Nej, vi åsidosätter er inte … det är i strid med Moderns regler. Men det har aldrig i något av era liv, funnits ett behov av att vänta.

Skapandets formel, lagarna, “hur göra”, ni använder dem nu och då, innan och utan. Men, kära hjärtan, det ni också gör är att ni skapar omedvetet, undermedvetet, oavsiktligt. Så jag ber, jag tigger, jag bönfaller, att om det någonsin funnits en tid på denna planet för att rikta hela ert fokus till det ni vill skapa, och det ni vill uppleva, så är det nu.

Många av er har tänkt ”Fast, jag ska stiga upp och sedan ska jag skapa.” Nej. Ni skapar eftersom det är en del av det, av er uppstigning. Det är ni som går framåt med er gudomliga inspiration och säger ”Jag ska.” Och det är inte endast ”Jag vill att Din Vilja ska råda”, det är ”Jag vill att min vilja ska råda”, inte av snorkig arrogans … det kan vi lämna därhän, Det hävdar vad ni kom hit för, varför jag vandrade på jorden och varför ni vandrar på jorden … det är för att känna kärlek.

Människor säger: ”Vad är meningen med livet? Vad har universum för betydelse?” Och jag har sagt, och jag kommer att säga det igen, kärlek. Det är inte bara Gudomlig kärlek för jag säger att … all kärlek är Gudomlig.

Och så har ni denna rikedom av upplevelser och sätt att uttrycka … ja, och för några av er är det lätt som en plätt! Och några av er skapar Städer av Ljus. Och några av er skapar platser för healing. Och några av er går i maktens korridorer. Varje varelse har valt ett ämne, en tråd, så att vävens alster blir utsökt.

Ni är de som har kommit under denna tid av Moderns återfödelse. Och ja, några av er finns fortfarande i livmodern, i uterus; några av er andas faktiskt. Men låt mig föreslå för er… nej, låt mig berätta … ingen av er är dödfödd och ingen av er är planerad att lämna förrän ni har uppfyllt, inte bara er dröm utan också ert löfte. Och det är inte bara löftet till Modern, till Fadern, till oss alla; det är till ert heliga själv.

Så ja, jag kommer till er som broder, som familj. Vårt syfte är förenat i hjärtat, i drömmen, i kroppen. Och ni är de modiga som vandrar på planeten. Kuraget, det verkliga modet är att inte gå in i förödelsen, inte engagera sig i dramat, utan att ha tålamod, vara klok, vara stark och vis nog att verkligen utveckla drömmen … vara Moderns barnmorskor, och barnmorskorna av ert heliga själv och varandra.

Det verkliga arbetet är skapelsen och om den inte är av kärlek, om den är av den minsta gnutta drama, stå inte bara tillbaka, utan vänd om och spring därifrån.

Ja, det finns många berättelser, och jag har berättat många av dem för er, om när jag samtalat med romarna, med soldaterna, med kejsarna, med fariséerna, med rabbinerna, med min familj, och ofta har det fått en aura av drama.

Men kom ihåg att jag gick ut i öknen och fastade, jag bad, jag drömde och jag skapade. Och det jag skapade var kärlek … kärlek till min familj, till min Magdalena, till mina barn. Kärleken till mina apostlar, mina lärjungar, mina vänner. Jag kallade dem inte följare … vi var förenade i hjärtat, precis som ni.

Ni har fått så många verktyg genom åren, men ni kom med det enda viktiga verktyget … och det är ert hjärta, ert medvetande, er kunskap, er kärlek. Ni vet mycket väl vad som kommer från ömhet, älskvärdhet, uppmärksamhet och balans. Återta balansen. Ta er tillbaka till Stillpunkten och skapa på nytt, mina bröder och systrar.

Jag är med er varje steg på vägen. Jag går med er, jag sitter med er, jag skrattar med er och skapar med er. Så om ni behöver en hand, vänd er till mig eftersom jag älskar er. Jag älskar er. Farväl.

Kanaliserad av Linda Dillon

©2020 Council of Love, Inc.

Home2019

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted. [Full terms of copyright at https://counciloflove.com/copyright-notice/]
Source: Golden Age of Gaia

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...