Office of Poofness via ZAP, 16 December 2015

poof-1

Office of Poofness, via ZAP

16 December 2015

 

Hej Allihop!

Jag har funderat den senaste veckan på frågan om krig. Varför krig, som vi redan vet är en mekanism att fylla fickorna på kabalen, för att bli av med dessa som skulle orsaka problem för dem. Vad jag var ute efter, var det resonemang de använder för att fortsätta detta enfaldiga uttryck av ego, och jag kom enbart upp med en vision av en nyligen död häst, som fortfarande ryckte i benen av nervsystemet på automatik, tills det också dog ut.

Det är det enda som låter rimligt. Krig är för skräckligt. Det förstör emotionella kroppar, så att kreaturen kan matas. Med den väntade ankomsten av den gudomliga planen, allt detta försvinner bort, men jag skulle bara önska att det skulle gå lite fortare. Det finns så mycket arbete att göra framför oss, att krig kommer att hindra oss från att fixa planeten, så att den kan upprätthålla liv. Att fokusera på uppmärksamheten på krig kommer att få oss ur fokus på de kritiska frågorna, att möta vår egen existens, så denna krigs-sak är faktiskt dubbelt dödlig.

Men, det är min uppriktiga tanke att planen kommer att gå på högvarv och få denna förargliga sak ur vägen, så att vi kan börja med det kommande arbetet, och jag tror vi kommer att göra det, enligt all ”intel” som strömmar in.

Dagens budskap är därför ett av glädje.

Jag har tagit emot skriftligt bevis på frisläppandet av de förtroende fonder för projektfinansieringen. Allt tillmötesgående har tillfredsställts och de har släppts. Nu kommer de primära överföringarna att gå ut, och vi får dem antingen på måndag eller tisdag. Nu.

Tidpunkten är inte den bästa, då de lämnar dyrbar kort tid att få någon lättnad fonder ut till människor, men jag ska göra vad jag kan för att få det gjort.

Dålig ”timing.”

Efter jul kommer kontorslokaler att hyras, skrivborden att köpas, telefoner att installeras och glödlampor att lysa upp. Snuffles har tagit sikte på ett hörnkontor.

Vi kommer att formellt att gå till projekt finansiering i den riktiga skalan i januari, och denna lista är nu fastställd. Apans år kommer verkligen att bli ljust.

Mitt djupaste tack till alla för allt stöd ni ha gett. Min djupaste tacksamhet till alla killar och tjejer, med förtroendet som har arbetat outtröttligt för att få dessa medel släppta alldeles före jul. Jag kan bara föreställa mig mängden av fram och tillbaka med bankirer och advokater, som måste göras oberoende av vad jag är medveten om.

Jag hoppades att resa igen före jul för att träffa farfar för att få mer instruktioner, men familjen kommer först och att fira jul med dem är lite viktigare, efter så många års frånvaro. Jag är skyldig dem det.

Jag kommer att ha ytterligare nyheter efter helgen, och med lite tur och fysiska näringsmedel kommer det som har plågat mig att hållas stabilt, tills jag kan göra något åt det. Hjärtat är inte i bästa form, inte heller ryggraden.

Jag tror jag har komprimerat det så långt jag kan med dessa 18 timmar om dagen hela veckan, i åratal. Jag behöver lite blått vatten och små paraplyer i drinken tror jag.

Åh, tack så mycket för denna vinter rock. Jag har äntligen fått den, kära, och det är underbart. Varm och mysig. Hur får jag bort polka prickar? Och vad är det med den röda clown näsan? Eller var den kastad av någon annan? (Miss Phipps! …

Om allt går bra, kommer det att vara någonting annat som kommer upp i fronten av fonderna, men jag har inte någon klarhet ännu. Om det är vad jag tror det är, då kanske världen kommer som en julklapp. Vi får se.

Som alltid, var försiktig med ryktet. Många saker händer, men korrekt information är otillräcklig för ögonblicket. Kvarnen arbetar på övertid.

Gud välsignar och vila bra. Tack så mycket.

I livfull tacksamhet. Kärlek och ljus.

I vår tjänst,

ZAP

Gud är; Vi är; Jag är

”Var bra, var lagliga, berätta sanningen.”

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...