”ZIM – växlingsprocessen samt 800#-numren”, One Who Knows, 24 april, 2017

”ZIM – växlingsprocessen samt 800#-numren”

One Who Knows

24 april, 2017

 

“Don’t Call us… We’ll Call you” by (Anonymous) – 4.24.17

 

“Procedures Upon Receiving 800 Numbers by One Who Knows”

 

Jag förstår förvirringen. Jag kommer snart att lägga upp en mer detaljerad förklaring i minnesanteckningarna från Zorra-samtalets repris. Jag förklarade även denna process för kontakt i detta Zorra-samtal:

“Zorra* Zaraya * Jane” Updates, Saraiya, One Who Knows. Q&A & Healings April 22, 2017

#1) De första 800# leder antingen till ett möte för reguljära valutainnehavare eller så leder de till ett andra telefonnummer/kontonummer för ZIM-innehavarna. Kort sagt, om ni inte har ZIM så bokar ni ert möte direkt i detta FÖRSTA samtal. Men om ni har ZIM så får ni ett andra (Mycket Personligt och privat) nummer att ringa. Det är inte svårt.

#2) Det andra 800# är ett Personligt nummer som enbart är för innehavarna av ZIM. VARJE ZIM-INNEHAVARE KOMMER ATT FÅ SITT ALLDELES EGET (2:a) TELEFONNUMMER ATT RINGA. ZIM-telefonnumret är både ett siffertal och kommer därtill att användas som ert personliga kontonummer hos banken. Det är därför ni inte ska ge ut detta specifika ZIM 800# (2:a numret) till någon, för det är också ert bankkontonummer. När allt kommer omkring så vill ni inte lämna ut ert bankkontonummer som kopplas till ert ’multi-triljon-dollar’ -konto till vem som helst … eller hur? Återigen så verkar detta vara vettigt.

#3) Oroa er inte … När väl GCR kommer ut ”Live” kan vem som helst ringa HSBC (Främsta banken för GCR) och få växlingsnumret. Så om ni har missat den Tidiga-Segment-planen, så kan ni själv få tag i numret, efter att det har kommit ut ”Live” och ni har fortfarande tid på er att få ert möte som ger er den Höga Växlingskursen. Kort sagt, så går ni antingen ”tidigt” enligt segment-planen, eller så går ni ”i rätt tid” när det blir ”Live”. Hursomhelst så har ni fortfarande tid på er att boka era möten och få växla. Enkelt.

#4) E-mejl kan skickas ut till ”Kontakter” (”Contacts”), där det står: ”Jag har viktig information för dig, vänligen ring mig snarast.” När man sedan ringer upp, får man sitt 800#. Mycket enkelt och MYCKET säkert. När allt kommer omkring, vad är ett extra telefonsamtal, när vi talar om triljontals-dollar …? Det är INTE för mycket begärt.

#5) Telefonsystemet är det säkraste sättet att verbalt meddela telefonnumret. Sms, e-mejl, osv kan alla bli kapade och vidarebefordrade till andra som inte är menade att få tillgång till numret. Säkerheten för er och för planen är den allra viktigaste faktorn. Respektera detta och uppskatta det som görs för er för att bibehålla denna plan säker.

#6) Denna specifika växlingsprocess för ZIM beror på att ZIM är så EXTREMT VÄRDEFULLA och för att det finns mycket få ZIM-innehavare jämfört med alla de andra valutorna sammantaget. Är det för mycket att begära att ni gör ert telefonsamtal och personligen får ert kontaktnummer? När allt kommer omkring så talar ni med största sannolikhet om en händelse gällande flera triljoner dollar för er och för banken. Uppriktigt sagt, så skulle jag vara villig att ringa upp någon för en miljon dollar … Nej, jag skulle vara villig att ringa upp någon för etthundra tusen dollar. När jag kommer att tänka på det, så skulle jag vara villig att ringa upp någon för etthundra dollar. Så att göra ett telefonsamtal som leder till triljontals dollar, är ett enkelt val för mig. I jämförelse tror jag inte det innebär alltför mycket säkerhetsåtgärder, det är inte alltför svårt eller alltför obekvämt att göra ett enkelt telefonsamtal för att få ett kontaktnummer, samt instruktionerna för en ökning på en triljon dollar in på mitt bankkonto. Säkerheten verkar vettig enligt mig, och ett extra telefonsamtal är ingenting, jämfört med vad det leder till. Tänk på det.

Må Ni Få Allt Som Ni Önskar Er samt Få Leva Era Drömmars/Era Planers Liv

Undertecknat: One Who Knows

 

“ZIM Exchange Process and 800#’s” – One Who Knows – 4.24.17

 

 

Du gillar kanske också...