Nibiru via Galaxygirl, 15 februari, 2023

Nibiru: Storebror till jorden
15 februari 2023
via Galaxygirl
Jag är Nibiru, en maskulin kraft inom ditt solsystem som länge har varit dold för er syn.
Det finns många smarta trick som spelas mot mänskligheten och dessa kommer att ta slut, de måste upphöra, eftersom tiden är inne nu för fullt förverkligande av de illusioner som har placerats runt din sfär.
Jag är Nibiru, jag kretsar kring en binär stjärna som har en elliptisk bana och eftersom vår dans är så stor har den missats av amatör astronomerna.
Det finns hologram som omger din sfär, din himmel visar många gånger vad makthavarna önskar att de ska visa. Era kemiska utsläpp och molnsådd har spelat en roll i att hålla upp filmduken i vissa områden. Men det ändrar inget. Jag Nibiru talar. Jag har en dålig syn in i många av dina perspektiv, och det skulle jag vilja råda bot på. Jag menar ingen illa. Jag är en massiv planetarisk kropp jämfört med Gaia, och därför kan mitt förbipasserande orsaka gravitationsstörningar, men det är inte alltid fallet då min färd visserligen skapar tryckförändringar men de kan mildras av välvilliga varelser som djupt önskar att jordprojektet ska bli en framgång.
Det är på grund av min närvaro som man ibland ser två solar på himlen, med många omgivande teorier som snabbt avslöjas, som du säger med sunt förnuft. Men mänskligheten har tränats att sluta tänka kritiskt individuellt under en tid, och har tränats i att följa propagandan.
Det är dags för dina individuella Källa-gnista-nivåer att kombinera online mer fullständigt och att tänka kritiskt med sinnet och med hjärtat samtidigt som hjärtat tar ledningen kommer att hjälpa dig att skilja fakta från fiktion, sanning från icke-sanning, rimlighet från osannolikhet. Jag är Nibiru. Jag vill att du inte skadar dig. Jag älskar Gaia, min planetariska syster och det ger mig en glädje i hjärtat att veta att vi är nära igen för det betyder att den nya början också är nära, vilket jag längtar efter. Jag vet att ni alla längtar efter den nya början på er planetvärld också.
Vi är i linje med våra önskningar. Jag är också ett stort – eller litet – kugghjul i den Skapandes eviga plan. Jag har också min egen galaktiska historia och mina berättelser att dela här skulle vara för långt, men vet att jag har känt min del av glädje och smärta, mest smärta. Det har varit stora sår på min planetariska kropp och jag är ivrig och tacksam för löftet om helande.
När Gaia helar hela sin omgivning uppgraderas alla omkring henne och det är viktigt att veta att du är lika viktig som jag, och vice versa. Vi är alla aspekter av Källan, vi uppgraderas alla och alla våra röster är viktiga.
Människorna i sina mänskliga världar som assimilerar detta med stor skärpa och klarhet, inom DNA:t. Deras sinnesprocesser kanske inte har hunnit med detta ännu, eftersom det är förvirrande att vara i en kropp som stiger upp, och bearbetar århundraden av trauma.
Den här har haft många uppstigningssymptom. Jag försäkrar er att planeterna också har sina egna uppstigningssymptom. Det har varit en massiv jordbävning i er värld och många förluster av människoliv i Turkiet och Syrien. Planeterna har också uppstigningssymptom. Det är bäst att skicka kärlek och ljus till dessa områden.
Du behöver inte frukta mig. Nostradamus förutsägelser från länge sedan var på en upplöst tidslinje. Det här är en annan tidslinje välsignad av Källskaparen och även om marken och världen som du känner den kommer att förändras, och jag säger inte detta för att förmedla rädsla, för förändring är vad som verkligen behövs, även om världen kommer att vara annorlunda, det kommer att vara energetiskt annorlunda eftersom det gamla som var inte längre kommer att vara i resonans med världen som håller på att bli.
Jag Nibiru talar. Jag inser att detta kanske inte är ett populärt budskap men jag känner att det är min tid att tala och försäkra er om att denna plan är gudomligt orkestrerad, vägledd och välsignad.
Att min närvaro alltid har funnits här sedan början av det ögonblick då solsystemet började sin rörelse och jag har spelat min roll när energi behövdes för att röra sig på er planet. Men det var ingen förstörelse med varje cykel av min bortgång. Och det blir det inte igen.
Jag håller energiskt om och hjälper Gaia.
(Jag ser en stor stark man som håller händerna på en kvinna som skriker under förlossningen, han tröstar henne som en bror.)
Jag är hennes bror, vi är av samma stjärna som ni alla gillar att säga. Det kommer att bli mycket skrik men det kommer att finnas mycket glädje som följer.
(Jag bevittnar förlossningsvärkarna och den enorma glädjen vid förlossningen).
Det är dags för Ljusarbetarna att binda om sina länder, att förbereda sig för tidernas energiska kamp. Ni är redo. Det här är en energikamp och kärleken har redan vunnit. Kom ihåg att ni är kärlekskrigare, ni är lätta krigare, ni menar inget ont.
Ni är de sårade krigarna som verkligen vet hur man tröstar, hur man försvarar sanningarna och att hedra ljusets traditioner. Du kommer att bevittna många avslöjanden av grymheter som redan har begåtts och det kommer att chocka många, men du är beredd på detta.
Jag är Nibiru. Jag är en stor röd planet (blir grön) och det liv som finns kvar på mig förblir inom mig.
Många krig har utkämpats mot mig, civilisationer har uppstått och fallit. Jag ska inte hållas ansvarig för dem på mig som missbrukat din värld men på grund av detta känner jag ansvar för dig och din framgång.
Du kommer att lyckas med din uppstigning. Jag är här för att skydda och vägleda, aldrig för att skada. Var inte rädd om och när du ser mig på himlen. Dina himmelsbilder kan manipuleras och du bör vara medveten om detta faktum.
Håll vibrationen av hopp, av fred och se din värld förändras framför dina ögon. Jag kan inte nog betona detta för dig. Var inte rädd för det som ska projiceras upp i din himmel. Vet att Gaias storebror står nära, tittar på, erbjuder energisk styrka, när jag erbjuder energierna av maskulin balansering.
Jag känner vördnad för Jordens Ljusarbetare sedan en tid. Jag ser att fröna som planterats med anstiftan av Kristus-eran kommer till full frukt. Jag ser den kristallina matrisen i mäns och kvinnors hjärtan och omgivande Gaia som en diamant.
Kom ihåg att diamanter inte kan gå sönder. Du kommer inte att gå sönder. Du är diamantljus nu, det är det som strömmas in från den stora centrala solen och det stärker mig också, precis som det stärker dig nu.
Fred små bröder och systrar, frid. Jag är din storebror Nibiru och jag vakar över dig med broderlig kärlek och styrka. Det är dags för styrkan hos den inre krigaren att energiskt höjas.
Det är dags vänner, det är dags.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *