Ashtar

 

Ashtar

Ashtar on the road Telekonferens

26 augusti 2014

Via: Susan Leland

 

 

 

Ni är förbi den elfte timmen!

 

 

Hälsningar Käraste Familj! Vi är exalterade av er närvaro! Vi hälsar er med vår Kärlek och våra försäkringar –verkligen exalterade försäkringar –att allt närmar sig den storslagna finalen, kan man säga. Detta är tidpunkten för er att besluta er om vad ni personligen –var och en av er –inte skall ta med er till er Högre Dimensionella Livsstil, för 3D med alla sina program och agendor och alla lögner och så vidare och så vidare –de svarta operationerna –det tar slut!! Det är över. Allt det är ändå illusioner, men ni alla har haft en möjlighet att hjälpa till i skapandet av dem, från den allra första tiden som ni var här i en kropp överhuvudtaget.

 

Nu kan jag säga detta utan att döma er, utan för att ära er! Det har tagit många, många livstider för att nå denna specifika punkt av färdighet, att förbereda er själva för era Hemkomster –era Hemkomster är era Uppstigningar tillbaka i en återförening med Den Ni Verkligen Är, vilket är Gudomliga Varelser. Men ni har kommit in i dessa täta kroppar av en 3D-natur och i den process ni har glömt eller skall vi säga, ni har somnat och nu har ni vaknat! Och ni tittar ut på världen och säger ”Jamen, hur skall detta någonsin kunna förändras? Det är ju sådant kaos! ”Ni ser exempel i era nyhetsmedia och överallt om de rädslobaserade program som fortfarande pågår, men vi kan försäkra er om att knappen skall strax stängas av!

 

Så det vi är här för är att påminna er om att allt görs i Kärlek –varje enskild bit av detta har ni tillåtit, för att ni älskade idén om att uppleva tillräckligt mycket 3D. Ni har lidit på många många sätt och ni har njutit på många många sätt, under alla era olika 3D-livstider och det är dags att fira!

 

Så vi skall tala om Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet som är hörnstenarna, nycklarna för ert inträde in i de Högre nivåerna, för vilka ni själva har sagt ”Ok, vi är redo! Låt oss göra det!!”

 

Nu vet vi att det tog längre tid än vad ni förutsåg, att göra det. För att vara helt ärliga och raka med er, såg vi många potentialer i era tidslinjer. Vi såg att ni närmade er det, upp nå det och klara av det. Vi trodde ärligt talat att vid det här laget skulle vi ha haft Tillkännagivandet av NESARA, vilket skulle aktivera NESARA. Det har varit en lag under åtskilliga år i er tid, men det har inte aktiverats och det är vad Tillkännagivandet kommer att göra. Och vi trodde att vi skulle göra det egentligen före år 2000 och sedan bestämde vi att vi skulle göra det den 11/9. Och för dem av er som inte är bekanta med den speciella aspekten, eller det faktum angående 11/9, så är det Sanningen!

 

Sedan dess har det funnits andra försök, men varje gång har dessa mörka hattar kommit emellan med ett eller annat för att försena Tillkännagivandet. Det har gjorts terroristattacker, påhittade av ledarna hos de mörka och utförda av de som blivit programmerade för det –deras anställda, kan man säga. Det har varit så kallade ”naturliga katastrofer”, initierade också av de mörka hattarna, men även vissa som Moder Gaia själv har satt igång för att hon helt enkelt behöver rena sig själv.

 

Nu är hennes medvetande redan högt upp 4D och hennes Kungariken, förutom Mänskligheten, har redan vant sig vid att höja sig i dessa vibrationer och rör sig därför in i den Högre Dimensionaliteten. Och det finns vissa Kungariken här i 3D som inte kommer att flyttas upp. Och allt det är omhändertaget. Men självklart, Mänskligheten, Mänsklighetens Kungarike, har det kvar att uppnå, som en helhet och vi försäkrar er, det finns ingen i denna Samling som inte är på sin Uppstigningsväg!! Ni kan ändra riktning om ni vill, också. Vi råder inte till det, för det kommer att bli så fantastiskt i den Gyllene Tidsåldern först, där reningarna äger rum –den ultimata reningen!

 

Ja, vad menar vi med det? Jo, vi menar att om ni har en aning om det redan, kunde det vara bra att fortsätta stärka det och om ni inte har det skulle ni kunna börja tänka på ” Vad kommer ni att göra när planeten Jorden officiellt träder in i den Gyllene Tidsåldern? Vad kommer ni att göra när Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet är grunden för samhället och för alla dess institutioner? Vad kommer ni att göra när det är Fred på hela Jorden???”

 

Ni kanske vill börja tänka på Glädjen och den absoluta Lättheten i en sådan Livsstil, för den är på väg och dörrarna är vidöppna för er. Gå framåt. Kom upp till skeppen eller gör vadhelst ni kan göra just nu, för att se er själva, och sätta er själva rätt in i den livsstilen och leva i den!!

 

Om ni på något sätt känner att ni har någon brist, börja se glaset som halvfull och be sedan St Germain att fylla på resten för er! Om ni har några hälsoproblem, börja lyssna på er själva, på era egna älskade kroppar. Börja fråga en del frågor. Sitt med era andliga vägledare och säg ”Vad kan jag göra för främja utvecklingen av min Älskade Kropp –min fysiska kropp och förstås, alla mina kroppar? ” Och lyssna –uppmärksamma –anteckna!

 

Om ni känner någon som gör någon slags healing på hög vibrationsnivå, besök dem och bli upplyfta –även om det bara är för ett ögonblick eller två! Lyft upp er själva till den Högre nivån. Sedan kan ni börja upprepa, upprepa, upprepa på egen hand. Det är ett slags återprogrammering  av er själva, Käraste Ni, och det är det vi talar om. Det är dags för er att ge upp 3D och dess rädslobaserade programmering, vilket bara är en illusion, och grunda er själva i de Högre Dimensionernas verklighet. Ni är redan där ändå! En del av er är, ert högre jag, er andliga kropp eller hur ni nu vill se den.

 

Ni är alla Gudomliga och ni har alla skapat er själva utifrån den plats, den Högre plats som ni upptar! Nu kanske ni säger ”Men Ashtar! Du har fel! Jag har aldrig skapat artros, t ex .” Men det är inte riktigt sant. Det startade utanför er fysikalitet och sedan grundlades det inom er fysiska kropp. Alla obalanser och sjukdomar och krämpor och utmaningar i era fysiska kroppar påbörjas utanför den.

Och det är verkligen något som ni kan arbeta med –endast det! Ni kan göra något så enkelt som Ho’oponopono. Men om ni vill hålla dessa fundamentala koncept i era sinnen –och förstå att den största energin i Universum är Kärlek och att det finns obegränsat med Kärleksenergi tillgänglig för var och en i hela Universum, och börja kalla på den och öppna era Hjärtan för att ta emot den –så kommer ni att märka att ni själva lever den där 4D-livsstilen redan innan planeten Jorden officiellt är där! Vad skulle vara mer Glädjefyllt än det?

 

Såvi uppmuntrar er, Käraste Ni och vi talar om detta för er –ni har ett ordspråk, ni vet –tiden existerar inte i Högre Dimensioner. Men den är väldigt verklig i 3D och vi hedrar det. Och vi är definitivt kapabla att tala tidsspråket. Så nu säger vi till er att ni har passerat elfte timmen!! Det är inga dåliga nyheter, eller hur!?!

 

SÅ ni har bara en liten bit till att gå och det vi säger till er är, gör det bästa av den tiden! Gör den så bra som den kan bli! Om ni känner er modlösa, om ni känner er trötta, om ni känner er vad som helst som har sitt ursprung i 3D –vi kan kalla det lämningar av er 3D-programmering –förändra er uppmärksamhet bara en ynka liten bit. Vi uppmuntrar er ofta att stå framför spegeln på morgnarna och säga ”God morgon Gud” eller ”Hej Gudinna”! Det är ganska stärkande, eller hur?

 

Och än en gång, om ni upprepar, som ett mantra –och ni kan förstås lägga till ord, välj vilka ni vill –om ni upprepar det som ett mantra, så kommer ni snart att leva det, för ni kommer att veta det, eftersom era Hjärtan besvarar det genom att öppna sig och helt och hållet överskölja er med Kärlek! Och Universum kommer att besvara det genom att sända er oändlig Kärlek! Och när det händer, då förändrar ni er hela uppfattning om er själva och då vet ni att ni är Gudomliga! Och ni är här för att leva en Gudomliga Livsstil, där ni är kraftfulla och där ni har förmåga att utstråla den Kärlek som Ni Är! Och när det händer och när det magiska antalet människor lever i den Högre Dimensionella Atmosfär, kommer förändringen att ske och det kommer att verka som det händer bara över en natt! Kom ihåg, ni har passerat den elfte timmen!

 

Så vi uppmuntrar er att stå med oss. Kom till Bryggan av det Nya Jerusalem! Ni alla kommer en eller annan gång, vanligtvis under era sovtider. Kom under era meditationsstunder. Kom när ni är redo att gå och lägga er eller när ni skall ta en paus, en stunds meditation, när som helst. Och ni säger ”Jag väljer att komma upp till det Nya Jerusalem”, även om det bara är för en minut eller två i er tid. Bara kom upp och ställ er bredvid mig och andas och tillåt atmosfären på bryggan av det Nya Jerusalem eller något annat av skeppen för att påminna er än mer om Den Ni Verkligen Är! Därför att, Käraste Ni, ni har en närvaro i de Högre Dimensionerna och på skeppen. Skeppen är snabba transportsätt, innan ni utvecklas ännu Högre dit ni reser i era egna merkabas.

 

Och ni kommer alla ha möjligheter, för er närvaro är den andra saken! Vi är fyllda av Glädje över att ha er hos oss och det behöver inte vara under nattetid. Det kan vara när som helst under ert dygn –kom ut till oss! Vinka! Hälsa på oss! Vi är här, vi är där, vi är överallt och vi är med er!! Så kom ut och var med oss. Och den dagen är inte långt borta, när ni kommer ha möjlighet att åka med era aktuella kroppar –lite förbättrade än de nuvarande modellerna –men ni kommer att ha chansen att komma och åka med oss på skeppen. Och vissa av er kommer att återuppta era Livsstilar som medlemmar av besättningarna på de olika skeppen. Så det är med stor glädje som vi ser det på era tidslinjer och säger ”Välkommen ombord!”Tillsammans med ”Välkommen Hem! ” Så se det, Käraste Ni! Titta på det, lyft er själva med dessa målbilder –dessa bilder av er själva –och vet! Vet Vem Ni Verkligen Är och att detta är vad ni skapat för er själva. Var och en av er har förbundit er att vara här i denna livstid för att delta in den Storslagna Hemkomsten av planeten Jordens Kungariken och bortom! Och så är det! Salut!”

 

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-past-the-11th-hour.html

 

Svensk översättning: Charlotta Olsson –www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...