Aisha North 15 sep

En kort uppdatering om energierna

15 september 2014

Kanal: Aisha North

 

Som ni alla har noterat ökar mängden energier än en gång, då vi alla förbereder er för den inkommande explosionen av ljus som ännu en gång kommer att omsluta hela er planet under den kommande perioden. För som många av er vet, närmar ni er en viktig tidpunkt på året, när ni återigen träder in i vad vi kallar en energetisk brännpunkt. För det ni kallar er höstdagjämning närmar sig igen och med den, kommer en helt ny uppsättning av koordinater i sitt varande.

Ni förstår, denna period kommer den här gången också följas av en hel församling av energetiska budbärare som kommer att tjäna till att stärka grunden för alla dem som söker balans medan de samtidigt tjänar för att fortsätta oroa dem som fortfarande avser att skapa rädsla i mänsklighetens hjärtan och sinnen. Och så kommer klyftan mellan de två världarna vidgas igen och för dem som försöker tveka i denna expansion, kommer den efterföljande förvirringen också öka.

Med andra ord, försäkra er om att ni förbereder er själva inför detta inkommande ljus genom att medvetet gå igenom hela er lista av era fixeringar och då menar vi det i ett väldigt brett perspektiv. För det som behöver fixas skulle behöva kollas upp under den här kommande perioden och när vi säger fixa, menas det med att täcka hela skalan från att hugga av gamla band, avslut, och hela vägen till att fixa till en stabil förankring till det nya. Och så, det som verkar vara en lång lista av motsägelser kommer till slut att klargöra er situation alltmer då ni börjar undersöka scenen som ligger framför er. Är ni helt fria från alla gamla hämmare eller har några av dem börjar återvända till ytan igen? Och om de har det, har insett anledningen till det eller har era sinnen börjat spela ut de gamla sägnerna om tvivel och förminskning?

Ni förstår, då dessa inkommande energier fortsätter att klämma och trycka på er, kommer de också att pressa ut de gamla och utdaterade safterna, om ni så vill, och därför kan ni alla vid någon tidpunkt få den där sura smaken av gårdagen i er mun. Men återigen, detta är väsentligt för att förstå att allt handlar om att suga ut dessa safter, och vad som än kommer till ytan när det görs, gör det för att försvinna ifrån ert fundament, men när det gör det kanske det förvirrar er än mer. För den här gången, gagnar det er alla att hålla i minnet, att det inte är något att hålla fast vid och rannsaka, hur bitter den där smaken än är kommer den att lämna er så fort den försvinner ur er varelse. Nej, detta är helt enkelt något som ni behöver för att klippa av allt ni har fäst er vid för att göra er klara för nästa steg av den slutliga separationen som ligger framför er.

För i det närmaste, är det så mycket som kommer att lämna era varelser så att det kanske liknar en veritabel storm av förvirrande känslor för många av er, och därför vill vi upprepa våra gamla budskap om att hålla kvar ert fokus på er inre varelse, inte på era närmaste omgivningar där alltmer kaos kan uppstå när som helst. För den här perioden kommer att tjäna till att övertyga många av er att ni kanske börjar tappa greppet om er själva, men försöka att hålla i minnet att om ni gör det, är det för att det är menat så. För det ni behöver förlora greppet om, är allt som tryckts ut i hela omkretsen av er tillvaro för att det skall kunna träda ut ur ert fält helt och hållet, och därför, om ni försöker fånga det i flykten, så att säga, kommer ni bara försena dess avfärd. Och genom att göra det kommer ni också att öka er förvirring än mer då det skepp ni klivit på börjar driva ut i morgondagens blåa vatten.

För det som lämnar er nu är något som ni kommer att behöva släppa taget om för att kunna göra den resa utåt ännu snabbare och definitivt mindre intensiva och vi vill därför ännu en gång ge er detta råd: lär er att släppa taget om allt som kommer upp i er som får er att känna er obekväma, osäkra eller ovärdiga, för de är alla delar av era gamla uppsättningar, de är ihop paketerade och redo att lämna er. För om ni klänger er fast vid dessa gamla lämningar i ett försöka att reda ut det mysterium som de fortfarande är för er, kommer ni bara trassla in er ännu mer i detta gamla nät av osäkerhet och oförmåga att stiga så högt som ni är mer än kapabla att göra vid den här tiden. Och nu, med det inkommande ljuset som åter kommer att börja trycka på knapparna hos många av er, lär er att skilja ut de knappar som kommer att tjäna era förmågor att stiga allt högre och de som bara tjänar till att sakta ner er. Och nu kommer det vara mer nödvändigt än vad det någonsin varit, då det så kallade tåget definitivt har lämnat stationen och ökar farten. Och gör det allt svårare för er att bokstavligen fånga dessa vågor av inkommande ljus som snart kommer anlända, redo att lyfta upp er allt högre och allt snabbare framåt och uppåt, bort från det gamla och in i nya lager av intressanta formationer av kompatibla energier som åter kommer tjäna till att öka er kraft.

Ni förstår, denna process är som en ständigt utvecklande origami-liknande struktur av ihopkopplade energetiska lager, ett som leder till ett annat i en väldigt detaljerad sekvens. Så om ni på något sätt försöker hålla tillbaka kraften i denna energi, kommer ni bara göra det så mycket svårare för er själva. För då, kommer det som skulle kunna liknas vid en kraftfull med mjuk flod av ljus verka för er som inget annat än ett snurrande träsk av pulserande ljus, som gör vad det kan för att få er ut ur de gamla bakvattnen som ni så envist försöker hålla er fast vid, med andra ord, ljuset kommer att göra vad det kan för att ge er en och annan mäktig knuff i ryggen för att skynda på er process, men om ni försöker bana er väg bakåt kommer ni märka att ni får det väldigt svårt att hämta andan eller ens hålla er över vattenytan.

SÅ än en gång säger vi till er, förbered er själva genom att göra den där listan på vad ni skall fokusera på och vad ni helt enkelt skall släppa taget om och sedan kommer ni inse att allt ni behöver ta med er är er själva, den verkliga kärnan av er själva. Det är allt som behövs och allt annat är definitivt frivilligt. Det vill säga, ju mer ni tror att ni behöver ha med er, desto mer obekväm kommer nästa del på resan bli och desto mer ger ni er själva möjligheten att bara tillåta er själva att flyta så fritt som ni kan i denna ständigt flytande, ständigt ökande flod av ljus. Och tro inte att ni har misslyckats med era läxor om ingenting kommer att komma upp till ytan för er under de närmaste dagarna. För om ni redan känner er fria som fågeln, så är det precis vad ni är. Och kom ihåg, gör inte er själva en otjänst genom att jämföra era processer med andras på ett sätt så att ni själva kommer i underläge. För det är absolut ett av de säkraste sätten att överstiga gränserna för det ”handbagage” ni kanske är frestade att bära med er till nästa steg.

Så igen säger vi till er att allt är som det skall, och kom ihåg att det som är det förflutna skall vara kvar i det förflutna, och ha det i bakhuvudet då dessa dagar och nätter kommer och går. För på det viset kommer ni att lära er läxan så snabbt det bara går och läxan är som den har varit oräkneliga gånger förut: vad som än kommer upp i er är inget ni skall ta hand om. Det är något som helt enkelt talar om för er att det lämnar era omedelbara omgivningar nu och om ni kommer ihåg att inte hålla fast vid det så kommer det snart lösas upp för alltid.

Du gillar kanske också...