Änglarna via Jenny

Änglarna via Jenny

Vi Älskar Er Varje Dag

31 augusti 2014

Även när sinnet vacklar, blir obalanserat, vågar sig in gamla territorium av olyckligt eller fördömande tänkande, älskar vi er. Dessa ytmönster i ert sinne kan inte röra renheten och den graciösa öppenheten av ert sanna väsen. Det är där vi känner er. Alltid är det så.

Ni har tillräckligt med medvetenhet för att fånga er själva när sådana gamla tankar uppstår. Då har ni tillräckligt med visdom att säga, ”Stopp.” Ni kan släppa en tanke och ni kan hitta något annat att placera er uppmärksamhet på. Er egen kropp är en härlig plats att börja. Hjärtat slår. Er andedräkt flyter lätt in och ut. Era ögon öppnas för färger i det föränderliga landskapet. Ni vickar på tårna. Era händer kan röra en ros och jasminen blommar; nå dem och njut av dem.

Det finns inget fel i tankarna. Ni har makten på sådana diskreta och subtila sätt att ni kan vända från någon tanke. Och om ni inte vill tänka alls, kan ni bara sitta och ta kontakt med oss, era änglar, för att fyllas med kärleksfull lätthet och fred. Vi älskar er. Vi omfamnar er. Vi hjälper tyst er på alla sätt som ni tillåter.

Vad som händer i er nu är en omvandling av ett mänskligt liv genom förlåtelsen och  nåden, kärlek, uppmärksamhet, vägledning och val i realtid. Ni kan vara både glada och stolta över ert engagemang i denna strävan. Precis som ni är, precis som ni växer är vägen. Varje dag vi älskar er. Varje dag vi stöder er.

Vi välsignar vändningen av era tankar mot helheten. Vi välsignar er just nu.

Svensk översättning: Åke Andersson – www.st-germain.se

Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, including the Scribe’s credit and link. http://angelsinlight.wordpress.com

 

 

 

Du gillar kanske också...