Arkturierna via Daniel Scranton, 16 januari, 2018

Arkturierna, 16 januari 2018

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Ni har kommit till en punkt i er utveckling, där ni kan ta vad som helst och göra så mycket mer med det. Ni är inte längre beroende av hjälpmedel utanför er själva för att ta er dit ni vill. Ni har en direktkoppling till den del av er som är mest kreativ. Oavsett vad era resurser är just nu, kan ni resa vart ni vill och leva det liv ni vill leva.

Det här är en ny utmaning för er. Många av er väntar på en revalvering av valutan och/eller en omfördelning av resurser, innan ni ens vågar drömma om att skapa det liv ni vill. Men eftersom ni är uppvaknade människor som förstår att ni själva skapar er verklighet, måste ni inse att ni har tillgång till så mycket mer än bara fysiska resurser.

När ni tar med i beräkningen att allt i er värld, att varje fysiskt objekt är en symbol och inget annat, då kan ni ge er själva tillgång till nycklarna till kungariket. Känslan ni vill uppleva är nyckeln, och när ni inser det frigör ni er själva, oberoende av vilket tillstånd ni är i ert nuvarande liv.

Det här är vad vi föreslår. Sätt er i ett bekvämt och avslappnat läge, åtminstone en gång om dagen. Fundera sedan på något som ni vill uppleva i ert liv. Känn vibrationen av det och öppna sedan ert hjärta för att få tillgång till Källans Energiström som kommer till er från ert hjärtcenter. Använd den energin till att skapa den upplevelse ni vill känna.

Tillåt er själva att ha den upplevelsen nu. Vänta inte! Vänta inte ens på att det ni har skapat ska komma till er innan ni har börjat uppleva det – empiriskt – därför att ni har så mycket större tillgång till Källans kreativa energi än ni någonsin tidigare har haft.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...