Aisha North, 31 mars 2015

En kort uppdatering om den kommande månförmörkelsen

Via Aisha North

31 mars 2015

Mycket har satts i rörelse som kommer att förvåna en del av er när det inkommande ljuscrescendot, som kommer att följa månförmörkelsen, bokstavligen blåser locket av den djupaste reservoar inom er. Och när denna skatt öppnas kommer mycket att sättas i gång på ett sätt som kommer att ta er med storm. För när månen mörknar kommer ni alla att börja lysa upp på ett sätt som ni aldrig har gjort förut.

Den kommande perioden kommer att vara av en stor upplysning för alla. Men som alltid, med ljuset kommer också stridigheter för dem som är begivna på det, eftersom vägran att acceptera dessa budbärare kommer att mötas av ett ökat tryck, som kommer att sätta fyr på en del lågor inom många plågade själar.

Så än en gång säger vi, förvänta er att det oväntade dyker upp överallt, men se inte det här som ett budskap om jämmer och elände. Snarare är det mer som en påminnelse om att med ljuset kommer förändring, och eftersom förändring är ett begrepp som ofta möts med motstånd djupt inom mänskligheten, kommer det i sin tur att framkalla ett veritabelt smörgåsbord av reaktioner i er omgivning.

Det blir som det blir, men kom alltid ihåg att den största effekten det kommer att ha blir till nytta för alla, även om det kommer att göra att en hel del individer kommer att bli irriterade, eftersom de ser lite eller inga alternativ till vad de ska göra med allt detta inre tryck, som de kommer att känna inom sig när de här sändebuden fortsätter att samlas utanför deras dörr. För den här gången kommer de inte att lämna dem, för den här gången kommer de att vara påträngande, och det som uppfattas som en blockering är där trycket kommer att öka mest.

Så förvänta er att se irritation hos människor omkring er, kanske till och med inom er själva, men vet att det helt enkelt är till nytta för er alla för att till fullo kunna anamma det inkommande ljuset. Och ju mer ni kan åsidosätta tankar om att vara kontrollerade de kommande dagarna och veckorna, desto bättre kommer de inkommande energierna att hjälpa er med att släppa lös det inre arbetet, som i sin tur kommer att hjälpa er och resten av mänskligheten den närmaste tiden.

För omvälvningarna som sådana är inte målet för denna energetiska session som inom kort kommer att inledas, snarare är det ett väl samordnat uppdrag att frigöra det som har varit instängt i eoner, och vägen mot att uppnå detta mål kan kännas mer ojämn än vanligt. För som vi sa tidigare; den här gången kommer de välmenande vännerna inte att backa från att göra sin stämma hörd, oavsett hur envist en del av era medmänniskor kanske klamrar sig fast vid tron att de är oantastbara av ljuset. För ljuset kommer att finna en väg in, även till ett till synes ogenomträngligt hjärta, och när det gör det kommer en reaktion att sättas igång inom alla och vidta åtgärder som kommer att spänna över hela mänsklighetens psyke.

Vi ber er att vara centrerade, så att ni inte överraskas av intriger av några av era medmänniskor, för som vanligt när ljustrycket ökar uppstår förvirring och rädsla inom dem som fortsätter att upprätthålla ett ogenomträngligt skydd mot det. Naturligtvis kommer de inte att förstå att orsaken till att deras ångest kommer att växa beror på att det finns något inom dem som kommer att börja vibrera i enlighet med de inkommande frekvenserna, så allt de kan relatera till är en ström av disharmoniska energier som kokar inom dem, vilket kommer att orsaka dem förvirring och smärta.

För er som redan har öppnat er för ljuset, kommer den kommande perioden att vara en verkligt upplyftande tid, eftersom den kommer att bidra till ”knuffa” er ännu längre fram på den illustra resa ni redan har påbörjat. För er kommer den kommande energihöjningen helt enkelt att omsluta er i en extremt gynnsam bubbla av upplyftande energi.

Så ta detta till ert hjärta i varje stavelse av ordet, och vet att er nuvarande status är en som återigen kommer att förstärkas av det som kommer in de närmaste dagarna. Håll ögonen öppna och var öppna för det som kommer in, och var vakna ifall ni skulle komma inom räckhåll för någons eruptiva beteende, när detta flöde av upplyst medvetande fortsätter att byggas upp i fart och styrka. Ni kommer alla att segla smidigt genom dessa snabba forsar och fortsätta att öka farten allteftersom.

Låt ert hjärta bestämma kursen, för hjärtat kommer aldrig att sätta käppar i hjulet för er. Hjärtat är mer än villigt att omfamna allt ljus som erbjuds er, och det kommer att hjälpa er att välkomna allt på det sätt som gynnar er bäst. Så håll er lugna och tillåt er själva att bli upprymda när dessa inkommande inslag av upplysning börjar knacka på er dörr. För de är här för att lyfta ert hjärta, er själ och hela er varelse till en ny höjd som kan kännas svindlande i början, men som snart kommer att kännas precis som hemma för er alla.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...