Rådet, 1 april 2015

Så nu igen skall ni hoppa in i framtiden utan era fallskärmar. – Rådet

Kanaliserat genom Ron Head

1 april 2015

Rådet

Du verkar ha en ganska svår tid att komma in i kanaliseringsprocessen de senaste dagarna och detta beror på både det energimässiga klimatet och den ovanliga aktiviteten och fokuset under denna tid. Vi hör dina önskemål om att öka tydligheten och förmågan i denna process och det har också effekt. Saker och ting är i förändring.

Fortsätt arbeta på detta och du finner de nya processerna lättare och lättare då du fortsätter framåt. Förstå att när processerna förändras, kan det ofta verka som om saker och ting har avstannat trots att motsatsen verkligen är fallet. Inkludera det här sista i det meddelande som du publicerar, då många andra kommer att märka samma sorts skenbara stiltje eller blockering i sina egna processer.

Idag skulle vi diskutera den fortsatta resan som ni alla är på vid den här tiden, och specifikt det jättekliv som många av er känner på er, närmar sig. Ni kan redan börja se de effekter som det kollektiva upplyftandet ert ljus har på er yttre värld, och som kommer att fortsätta. Men det ni nu känner är ytterligare en milstolpe i er egen utveckling som kommer att aktiveras under nästa anpassning, eller vad ni kallar, portal.

Till en början kan det tyckas väldigt påtagligt för många av er och sedan, som alltid, när ni blir vana vid den nya energimässiga miljön, kommer det att bli er normala. Detta är och har alltid varit det sätt som ni uppfattar saker på. Det är faktiskt underbart. Det betyder att ni har tillägnat er de förändringarna och kan fungera väl inom de nya energierna.

Men den här gången vill vi att ni kommer ihåg att även om det nu är ert nya normala tillstånd, är det helt annorlunda än alla de tidigare normaltillstånd som ni har upplevt, åtminstone för en ganska lång tid. De kommer att närma sig det som alltid är normalt för er när ni inte är förkroppsligade i den densiteten. Ni kanske också ser det som om densiteten i sig själv är ljusare och ni skulle inte vara helt fel ute. Det beskrivs också av några av er som upphävandet av slöjan. Detta är också riktigt, även om det är mer av en bi-produkt än en beskrivning av tillståndet i sig.

Så, vad ska vi säga om det? Hur skulle vi råda er att närma er detta? Tja, för de av er som upptäcker nya förmågor och talanger, skulle vi säga att ni kanske vill leka med dem och inte ta dem som saker att klappa er på axeln över så mycket, såsom saker som ni alltid har haft och bara upptäckte igen i er leksakslåda.

För er som upptäcker saker som är en smula obehagligt gällande er själva, och detta kommer att hända för vissa, skulle vi vilja få er att förstå att detta är bara likt grumligt vatten som rinner ur er tvättmaskin och inte något att hänga upp sig på. Var och en av er står på olika platser, så att säga, och allas nästa steg måste vara det som behövs för dess egen utveckling. Gläd er och tacka att ni ser att det rör på sig. Ni har inte fastnat, även om ni är lite otåliga ibland. Ni går långt framåt, långt snabbare än vad som till och med har varit möjligt under årtusenden, och ändå tycks ni se er själva som att ni ”fastnat” lite. Det är ganska humoristisk, egentligen.

Så här går ni, hoppar in er framtid utan fallskärm igen. Ha kul och förstå att ni verkligen inte står utan vår ständiga support och kärleksfulla hjälp. Ännu en gång vill vi påminna er om att be om hjälp när ni än behöver och för vad ni än behöver. Vi är inte alltför upptagna och ni är lika viktiga som alla andra. Er oro över denna möjlighet är beundransvärd, men förstå att ni har guider och änglar vars enda fokus ligger på er själva. Fråga. Fråga alltid.

Översättning: Helene Alexandersson – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.   http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...