Aisha North, 7 mars 2015

En kort uppdatering om energierna

7 mars

Via: Aisha North

Ännu en gång kommer förväntningarna verka stiga samtidigt med det inkommande flödet av energimässiga budskap som kommer till er, och helt rättmätigt så. För än en gång står ni på gränsen till en mäktig händelse, en när ni alla kommer att känna er upplyfta i ordets allra bästa betydelse, då dessa projektioner av ljuset fortsätter att lysa upp den sten ni står på. Och ja, vi menar det på ett väldigt bokstavligt sätt men också på ett esoteriskt sätt, för när det gäller detta kommer ingen eller ingenting vara oberörd. För åter igen kommer ni alla målas av samma borste, den som gräver ut breda strykningar av skimrande ljus som åter kommer att tjäna till att ta loss ganska många av de gamla skeptikerna längs vägen. Ni förstår, det finns fortfarande de som klänger fast stenhårt i de gamla idéerna inombords, och då för varje ny strykning av ljus som kommer hit, kan de välja att ta det som ren tur eller för vad det verkligen är, ett konstaterande av det faktum att ni redan har trätt in i det Nya på alla sätt.

Och vad är det som vi åter igen försöker förmedla med dessa ganska otydliga val av ord? Helt enkelt det faktum att från och med nu, är det så mycket som kommer falla på plats på ett så perfekt synkronistiskt sätt, att ni kommer att få det väldigt svårt att inte hitta den storslagna idén bakom alltihop. Med andra ord, det sista stadiet på denna resa har äntligen börjat rullas ut, och med den kommer en stor mängd idéer, handlingar och händelser att börja manifesteras på alla sidor, både inuti och utanpå. För nu är ni inte längre i det stadium där ni fyllda av smärta kommer att bearbeta vad än det har varit som har funnits hos er i eoner, ni kommer inte heller kallas att stå tillbaka för att tillåta grundstenarna att falla ner till sina tilldelade platser. För nu har perfekt linjering redan uppstått på så många nivåer, och därför kan ni se på den kommande fasen som installationsceremonin av det Nya.

För ni har till slut trätt in i det stadium där ni kommer att kallas till att ta huvudrollen på scenen i alla dess betydelser, och där ni kommer att tillfrågas om ni vill visa era förmågor för er större publik. För nu kommer det vara dags för er alla att träda in i huvudfåran av livet igen, på ett sätt som kommer att skiljas sig inte bara från det sätt ni brukade uppleva det förut, men som också kommer att skilja sig från den position som ni förut brukade befinna er i.

För nu kommer det inte längre handla om att hålla utrymme för att andra medan ni arbetar er igenom lager efter lager av tät lera som är fastklistrad vid era fötter och håller er nere. Nej, nu kommer ni flyta fritt på de strömmar av frisk luft som redan cirkulera fritt i denna värld. Och som vi redan har talat om för er, var ni än går nu, kommer ni upptäcka att ni hålls flytande och stöttade genom den där ljusreservoaren som ni alla så hjälpsamt har samlat i detta virtuella utrymme. För ni har skapat er egen verklighet, en där inget av det gamla kan tränga igenom dessa skimrande väggar av ljus som kommer att skydda er från och med nu. Och därför, var ni än går, kan ni andas fritt och veta att vilken förorenad substans som de runt omkring er väljer att dra in i sina kroppar, sinnen och själar, så kan de inte förorena er. För ni har höjt upp hela er varelse ur det gamla tillståndet, och därför kan ni resa fritt var ni än vill åka. För som vanligt kommer era hjärtan visa vägen och ni kommer att veta vilken väg ni skall gå hur komplicerat vägskäl ni än kommer att komma till vi vilken tidpunkt som helst. För, kom ihåg, att er uppgift är att visa vägen, inte genom att hoppa ur båten för att återigen hamna i det gamla dränerande tillståndet som ni brukade vara i. För ni är inte här för att dra ut andra ur den gamla och täta soppan av självdestruktivitet, förtvivlan och missmod. Nej, ni är här för att lyfta ALLA genom att hjälpa dem att lyfta sin blick och sina hjärtan från den nedslående synen på livet som de har haft hittills. Och hur skall ni göra det? Svaret på det är lika varierat som ni är, för ni är alla unikt skapade med era medfödda förmågor, förmågor som kommer att få er att lysa som ingen annan det ögonblick ni tillåter den inre förmågan att träda fram i era egna liv.

Och kom nu ihåg, att vi inte menar att ni plötsligt skall börja göra underverk från en dag till en annan, där ni kommer att förväntas gå på vattnet för alla att se, för att sedan falla ner vid era fötter i beundran. Nej, det är inte alls vad detta handlar om. Detta handlar om att leva er liv till fullo, genom vardagshandlingar, idéer och händelser som ytligt sett inte verkar vara något speciellt, men vilket som kan ha en storslagen effekt när den avspeglar er rörelsefrihet och börjar smitta av sig på dem runt omkring er. Och glöm aldrig att ni är så mycket större än vad ni verkar, utifrån sett, för inte nog med att ni bär Hela skapelsen inom er, och nu när ni har gjort den kontakten så sann kommer det sticka ut så att alla kan se den.

Än en gång talar vi i komplexa termer, men det vi försöker meddela er, är att ni redan förändrar den här världen med varje steg ni tar och med varje andetag, och om ni tycker att det känns som ett futtigt sätt att göra så att den här helomvändningen kan äga rum, kan vi bara säga, tänk om.

För ni skall vara medvetna om att det ni ser när ni går ut i ert dagliga liv är bara en effekt som det har på andra i ett väldigt ytligt perspektiv. Det ni inte ser, men kommer att kunna få en bättre bild av om ni verkligen får en djup kontakt med de redan sjudande lager av energimässiga kontakter som har satts i rörelse av er villighet för dem att vara det, kommer att ge en helt annan bild. Det kommer verkligen bli en helt annan värld överhuvudtaget. För då kommer ni veta vad vi syftar till när vi säger hur fritt ni kommer flyta igenom etern, för då kommer ni att veta att er närvaro på den här planeten bär med sig så mycket mer energimässig vikt än vad det verkar som om ni bara dömer den efter närvaron av er mänskliga behållare. För er närvaro i den här världen är också ett konstaterande av Guds närvaro i den här världen, i formen av levande mänskliga varelser som går omkring och för första gången bär en levande Gudsgnista med sig i varje sak de gör och var de än går. Som sådana, kan ni aldrig bli futtiga, för era handlingar bär ett värde som uppväger de uppgifter som verkar ganska banala som ni kommer att utföra. För hela tiden då ni faktiskt sänder ut strålar från era egna Gudsgnistor så att de i sin tur kan tända dem som legat sovande i alla era medmänniskor under så lång tid.

SÅ åter igen säger vi till er, gå ut i världen och håll era huvuden högt, och gå ut i världen och bär med er vetskapen om att ni är fackelbärare för Alla. Någon som kommer att lyfta upp livsandarna i dem runt omkring er genom att tillåta er själva att flyga allt högre, genom att tillåta er själva att göra de saker som bokstavligen får era hjärtan att sjunga. För ni kommer att vara som fåglarna på våren, högt svävande i skyn, sjungande jubelsånger för att signalera att det är dags för alla att verkligen börja LEVA igen, efter livstider av att bara finnas till.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...