Aita Kanaliserar sitt Högre Jag, 12 november 2020

 

 

THE STAGE IS SET FOR REVELATION Aita Channeling Her Higher Self – November 12, 2020

THE STAGE IS SET FOR REVELATION Aita Channeling Her Higher Self – Nove…

 

Och så går tiden obevekligt vidare. Varje dag i denna stora uppvakningstid är annorlunda, unik och underbar. Och ni våra kära Ljusarbetare, Stjärnfrön förkroppsligar ljuset dag för dag och integrerar alltmer kärlekens vågor som lyser upp på jorden.

Varje dag släpper ni mer av den hårda, tunga tredimensionella programmeringen som har gjort det möjligt för er att uppleva den lågt vibrerande programmeringen i denna materiella värld. Ni har varit exemplariska studenter i planeten jordens träningssimulatorprogram.

För det är vad detta mänskliga liv är. Det är ett träningsprogram för stora Själar så de skall lära sig större kärlek, att individualisera sina personligheter, sina talangpreferenser och förmågor. Att lära sig vad som ger dem glädje och att följa deras salighet. Att sortera och sikta det föredragna och det inte föredragna.

Men detta kan inte göras, lycka kan inte uppnås förrän rädslan, förvirringen och påverkan av detta jordiska liv släpps. Mänskligheten är så programmerad. Varje ord, varje fras, varje idé som upprepades för oss om och om igen av de som välkomnade oss till den här världen, var avgörande för att skapa vår verklighet.

Vi fick veta vad och vem vi var. Vi fick höra att som människor var vi inombords felaktiga och att vi inte kunde göra något åt det.

Som våra förfäder trodde, så trodde också våra föräldrar, för idéer och övertygelser har obevekligt överlämnats från generation till generation. Det som vi hört upprepade gånger upprepar vi själva i våra sinnen, i våra tankar om och om igen. Så vidmakthålls idén att vi bara inte är tillräckligt bra.

Våra föräldrar kan mycket väl kalla oss lata eller dumma, eller valfritt antal negativa ord. Då, när vi växer och får självständighet, fortsätter vi att upprepa samma idéer om oss själva i våra tankar.

Mänskligheten har imponerats av tanken att den i sig är ond. Den har fått höra att det är människans omänsklighet mot människan som är grundorsaken till all förvirring och grymhet i världen.

Inte så. Den kraften som det Gudomliga skickade till jorden för att spela djävulens, ondskans roll, i detta stora Shakespear komedi-tragedispel som utgör planeten jordens upplevelse, har konditionerat oss att tro att vi är orsaken till allt mörker, all fruktan.

Vi har lärt oss att tro att vi inte kan motstå frestelser, att vi är syndare. Vi har lärt oss att tro att alla katastrofer som har drabbat världen, alla krig, all sjukdom, fattigdom, hunger och hemlöshet är mänsklighetens fel.

Ja, det finns en del av varelserna på denna jord som verkligen är onda. De är inte mänskliga, de spelar Satans roll i detta stora planeten jordens spel. De är de mörka kontrollanterna, skuggregeringen, makterna som är.

Ändå är de också Gudomliga. Och liksom vi, underbart kärleksfulla själar som vi är, kallades till denna jord av det Gudomliga, så gjorde också våra mörka kontrollanter det.

Planeten jordenupplevelsen är som ett teaterstycke. Ett scenspel för att lära sig större kärlek genom interaktionen mellan mörkret och ljuset. Som Shakespeare så klokt sa, på denna jord, ”är alla aktörer bara skådespelare: de har sina utgångar och ingångar; och en man spelar många roller under sin tid.”

Under många livstider har vi spelat många roller. Vi har upplevt att vara både ljusa och mörka, vara tjänst till sig själv och tjänst till andra.

Och i slutändan har vi upptäckt att tjänst till andra är vår verkliga glädje. Gemenskap och kamratskap, enhet, ärlighet och äkthet är det vi längtar efter.

Vi har lärt oss att åsidosätta vår glädje, vi har lärt oss att torka bort det leendet från ansiktet. Vi har levt i rädsla och oro för våra egna tankar och för våra bröder.

Vi har skadats av stötarna och petarna, de ovänliga orden och fraserna som faller så lätt från våra bröders mun. Och så har vi lärt oss att gömma oss från varandra.

Hur kan vi vara ärliga och äkta när vi fruktar att visa oss själva, när vi med varje ord vi talar förutser förnedring, förtal och skvaller.

Men nu, våra Kära, ni som hör och förstår detta meddelande, det är dags för er att släppa de sista delarna av er jordiska negativa medverkan.

Förstå att ni inte är ödmjuka, snörvlande varelser, ni är inte syndiga inom er. Ni har inte gjort något fel och något fel har aldrig inträffat.

Ni är stora Själar som kom till denna planet för att uppleva just denna hårda och tunga negativitet. Och ni har gjort det på ett exemplariskt sätt. Och eftersom ni är ljusarbetare har ni haft mycket utmanande, mycket svåra liv.

Dessa utmaningar, dessa livsvårigheter är en stor gåva till dig nu för att du verkligen förstår det mänskliga tillståndet. Du hörde den Gudomliga kallelsen att planeten jorden var i svårigheter, att människor behövde hjälp för att stiga upp ur sin illusionära villfarelse, från deras negativa inprogrammering och mörka uppfattning om sig själva.

Och du anmälde dig frivilligt att komma. Och nu i denna tid och plats för uppenbarelsen, av det stora uppvaknandet, förstår du vad dina bröder, fortfarande nedsänkta i den låga tredimensionella indoktrineringen, upplever. Du känner vad de känner och du vet att de inte kan hjälpa sig själva.

Du kodade dig själv till att vakna först och du lyssnade på din Själs röst när den uppmanade dig att resa dig och undersöka ditt falska indoktrinerade tänkande. Och nu är du redo att hjälpa dina bröder att göra detsamma. Du är redo att höra deras klagande rop, deras sorgliga förvirring, rädsla och trassel.

Idag är det torsdagen den 12 november och vi står på gränsen till den stora uppenbarelsen. Håll er redo, kära ni. Håll er vibration uppe.

Du vet vad du ska göra för att stanna i kärleksvibrationen. Tänk inte på världsliga saker. Ja, det är kul att följa händelserna på denna jord. Att le på avstånd när mänskligheten befriar sig från den mörka kontrollen under vilken den har lidit i evigheter.

Detta val är en stor avgörande händelse i mänsklighetens historia, för det tar de onda handlingarna till ljuset. Och sedan har teknik, datorer tagits om hand som tydligt visar korruptionen, grymheten, tortyren som har tillfogats mänskligheten och dess barn.

De mörka planerade att använda den nya internettekniken mot mänskligheten, för att kontrollera och locka den. De har fångats i sin egen fälla, för deras grymhet, deras fullkomlighet kan tydligt ses i de digitala bilderna som de lagrade.

Allt kommer fram i ljuset som det föreskrivits att det måste. För ingenting kan botas förrän orsaken blir sedd. Mänskligheten kan inte göra anspråk på sin suveränitet eller släppa sin indoktrinering förrän den ser hur den har blivit påverkad och kontrollerad.

Och nu, Kära Ni, kommer riktigt förvirrande och rädda tider för de av era bröder som fortfarande är förtrollade på deras lågfrekventa resa. För de kommer att inse att allt de har fått höra är falskt. Bilden de har hållit av världen, av vilka de är, av mänsklig interaktion är en lögn.

Och de måste göra vad ni gjorde. De måste ta upp sina inprogrammerade negativa idéer, undersöka dem och avvisa dem. Detta är en smärtsam upplevelse. Deras värld vänds upp och ned, för vad de tyckte var ont är bra. Och vad de tyckte var bra och Gudomligt kommer att visa sig vara ont.

Ditt ljus, din glädje, din frid kommer att märkas av dessa, dina tvekande, dina förkrossade bröder. De kommer att fråga dig vad det är som ger dig ett sådant lugn, sådan stillhet inför en uppenbar katastrof och förstörelse.

Du kommer att lyssna på dem med stort och kärleksfullt tålamod, med villkorslös kärlek. Villkorslöst lyssnande är att ge sant villkorslös kärlek. Människor behöver den kärleken. Mänskligheten är verkligen ett. I dessa individuella kroppar, när vi åtskiljs av egot och de negativa tankar som det förkroppsligar, känner vi oss separata, ensamma och övergivna.

Åh, hur vi längtar efter att bli lyssnade på, hur vi längtar efter att bli sedda och uppskattade, och ni, våra Heliga bröder är här för att göra just det.

Var i frid, älska, skratta, var i glädje. Gör vad du älskar, föreställ dig din nya värld som du vill ha den och det kommer att vara så. Livet är så bra nu när vi vilar i frid och harmoni och ser världens stora uppvaknande från en högre plats.

Ja, kära bröder, ni är nu i denna värld, men inte längre av den. Och det är verkligen underbart att vara så välsignad.

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag. Vi Är Välsignade Varelser.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...