Aita Kanaliserar sitt Högre Jag, 17 juli 2020

 

Aita Kanaliserar sitt Högre Jag, 17 juli 2020

 

Sanningen Ska Göra er Fria | Aita Kanaliserar sitt Högre Jag

Aita kanaliserar sitt Högre Jag – juli 2020

God dag, Kära Ljusarbetare, Stjärnfrön. Det är en monumental tid ni befinner er i på Planeten Jorden idag. Allt omkring er är i kaos. Rädslan är endemisk.

Ni får höra från olika källor att allt är bra, lita på den plan som det Gudomliga, Gud, Kärleken har för er, era Bröder, Planeten Jorden och Universum. Lita på planen.

Ni hör att de mörka, de befintliga makterna, regeringen bakom regeringen snart kommer att tas bort. Ni gör era efterforskningar och ni är växelvis uppmuntrade och nedslagna.

Era förhoppningar om bättre tider vacklar mellan kunskap, optimism och deflation för ni ser inte några faktiska framsteg för borttagandet av de korrupta.

Ni får höra att gripanden har gjorts. Ni får höra att många av de mörka nu är fängslade i Guantanamo. Ni får höra att några av de korrupta varelserna har tagits bort och ersatts av kloner.

Ni tittar inte på TV för ni vet att det är “tell-u-vision.” Det som sänds där är verkligen falska nyheter och lögner. Reportrarna, nyhetsföretagen har en egen agenda. De betalas för att sprida deras arbetsgivares idéer.

Och det är så nedslående, de flesta tror på vad de hör. De säger att de måste bli informerade. De tar det som sägs till dem som den absoluta sanningen.

Om någon med vetenskapliga eller medicinska examina, eller någon som bär en vit rock och ett stetoskop berättar vad som händer på ett auktoritativt sätt, måste det vara sanningen. Varje idiot borde veta det och tro på allt han hör.

Den som inte tror på nyheterna om död och sjukdom är en konspirationsteoretiker, en idiot och en fara för de omgivandes hälsa.

För guds skull, vi måste bära masker för att vara säkra. Vi måste bära handskar. Gud vet att vi redan har tillräckligt med toalettpapper och pappersnäsdukar. Vaccinationer är nästa. Vaccinationer kommer att göra oss helt säkra och skyddade mot döden. För det har vi fått höra.

Det är som om ingen borde dö. Döden är en naturlig och underbar del av människors liv. Döden är nedläggningen av kroppstemplet och frigörandet av Själen, din Gudomliga Essens, din Gudspartikel, för att återvända till dess stora flerdimensionella Ande.

Döden är en återgång till lycka och nirvana, kärlek och glädje och hittills har det varit en frigörelse från denna Mänskliga utmanande livserfarenhet. Döden är naturlig och sker runt omkring oss hela tiden.

Och ändå får vi höra att vi har en pandemi. Alla runt oss dör. Antalet fall ökar varje dag. Vi har en andra våg av det fruktade viruset.

Vi ser inte död och förstörelse. Ingen omkring oss dör i större antal än vanligt. Vi kanske känner någon som vi tror har covid, eller vi kanske känner någon som känner någon som har covid. Och därför är vi Människor rädda.

För vi får veta att antalet ökar och vad som rapporteras på “tell-u-vision” måste vara sant. Vi kallar det “tell-u-vison” för det är vad tv gör. TV är ett svart magiskt verktyg som lägger en besvärjelse på människor. Ord som upprepas ofta och på ett lågfrekvent sätt hypnotiserar oss. Sådana ord lägger en besvärjelse på oss.

I det tredje dimensionella rädsloparadigmet programmeras vi med ord. Vi lyssnar, vi hör och vi fruktar, beroende på det talade ordets frekvens och vibrationer.

Vi programmeras hela tiden. För att bryta programmeringsbesvärjelsen måste vi se den stora bilden av vad som händer från det övre rummet. Vi måste sluta lyssna på de höga och malande rösterna från de mörka och se och höra vad som verkligen händer bakom kulisserna.

Vi måste ifrågasätta allt vi hör och fråga om det är riktigt sant. Vi måste göra vår egen utforskning om varje ämne. Vi måste undersöka viruset och dess ursprung. Vi måste undersöka de krafter som finns, människohandeln, politikerna och deras mörka dagordningar.

Vi måste förstå att terrorattacker är falska flaggor, arrangerade attacker för att uppfylla de korrupta kontrollörernas dagordning. Från dessa skjutningar, förgiftningar, bombningar, upplopp, mord, kommer problem – reaktion – lösning.

Det vill säga ett problem skapas, en känslomässig reaktion inträffar och djup mörk rädsla sätter in. Därefter kräver befolkningen att något görs för att förhindra att det händer igen. Och därmed nås lösningen. Och det finns nu mer kontroll av mänskligheten.

Och så kom det till att bära masker. Problemet som presenterades var sjukdomen. Rädslan var sjukdom och död. Lösningen var att bära masker, som kommer att stoppa spridningen av viruset.

Den verkliga agendan var att hålla oss åtskilda, att skilja oss åt, att skapa stor rädsla. För vi kontrolleras lätt när vi är rädda. Och separerade, med masker och social distansering kan vi inte prata med varandra fritt om vad som händer.

Och agendan var hela tiden att förhindra sammankomster och politiska konvent och debatter och att införa poströstning. För med poströstning kan siffrorna enkelt manipuleras och det önskade valutfallet kan uppnås.

Ja, kära Ljusarbetare, Stjärnfrön, detta är en utmanande tid. Ni är så otåliga nu att se fysiska tecken på att det gamla systemet verkligen tas bort. Att människohandlarna och illgärningsmännen tas bort. Att en ny och underbar värld skapas. Ni har väntat så länge. Och ni kan inte prata med dem som sover för att de är verkligen störda. En besvärjelse har lagts på dem med svart magi.

Tills de ser den stora bilden av hur de har lurats kan de inte vakna till sanningen.

Bibeln säger att mitt folk kommer att förgås på grund av bristen på kunskap. Med verklig kunskap om vad som händer omkring oss, med en verklig förståelse för hur oron runt omkring oss skapas, kommer frihet och fred.

För närvarande, när vi ser den stora bilden av denna uppenbarelsetid, och hur den djupa staten, de korrupta, är i sitt sista flämtande andetag för att försöka kontrollera mänskligheten, befrias vi från den svarta magiska hypnotiska besvärjelsen som kastades på oss.

Ja, kunskap är verkligen makt. Och ni våra kära Ljusarbetare, Stjärnfrön har varit så välsignade. Ni ser den stora bilden. Ni har gjort det och gör fortfarande er efterforskning varje dag. Du arbetar på dig själv och din egen Andliga väg till ett större uttryck för ditt Gudomliga Jag. Och du ser hur förvirring, bedrägeri mot dina bröder uppstår. Ta hand om dig, ta det till ditt hjärta, för mycket händer bakom kulisserna. Ja, vi vet att du har hört det ofta och att du är modfälld.

Var inte klentrogen. Fortsätt verkligen att lita på planen. När du når djupt in i dig själv till ditt Gudomliga Väsen, vet du i din Själ att allt är bra.

Det kommer att bli än mer kaos. Det kan mycket väl bli militär på gatorna. Internet kan gå ner i dagar av mörker. Fler nedstängningar försöks. Social distansering och masker kommer att betonas extremt mycket.

Men ni, Kära Hjärtan, Kära Själar, vet att allt är bra. Detta år 2020 är fantastiskt. Valet kommer att komma tidigare än ni tror. Detta är den stora och underbara avslöjandetiden som ni frivilligt ville uppleva, där kunskap uppnås av människan. Ni ville vara här för att se apokalypsen. Ni ville se hur människan rör sig från den tredje dimensionens rädsla till den femte dimensionens kärlek.

Var inte klentrogna. Var de starka, vetande, underbara sanningssökarna och -spridarna som ni är inombords. Lev, älska, skratta, var uppmuntrande och sprid er höga vibration och kärlek till alla omkring er. Ni är här för att hjälpa till och ni gör ert jobb fantastiskt bra, för sanningen har frigjort er.

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag. Vi är Verkligen Välsignade Varelser.

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...