Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag, 24 oktober 2020

  

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag, 24 oktober 2020

 

YOU ARE VERY IMPORTANT TO YOUR SOUL FAMILY Aita Channeling Her Higher Self. October 202

YOU ARE VERY IMPORTANT TO YOUR SOUL FAMILY Aita Channeling Her Higher Se…

 

Det är som alltid underbart att få kontakt med er kära Bröder. Vi tittar med stort intresse och medkänsla på när ni manövrerar er igenom uppstigningsprocessen.

Vi är era Högre Jag, vi är din själ och din själsfamilj. Vi är era galaktiska bröder, och vi är er Gud, ert Medvetande, för vi är alla ett i Guds flöde.

Skillnaden mellan oss är att vi är kärlek och inget annat, du är också kärlek, men den kärleken har blivit dold i avvaktande, när den gömde sig från det högljudda och råa ljudet av ditt indoktrinerade ego.

Du-egot som nu försvinner. Ditt ego som du nu ser med alla dess falska föreskrifter och idéer. Du förstår att det inte finns något du. Den du trodde du var finns inte.

Det du som du trodde du var är ditt ego. Ditt ego som gavs dig som en gåva så att du kan uppleva det som inte var kärlek. Och därigenom växa i kärlek, medkänsla och förståelse för dina medbröder.

Som vi ofta har sagt består ditt ego av dina tankar om dig själv och om människor och världen omkring dig. Dessa tankar och idéer är inte dina egna. De gavs till dig av dina föräldrar och din kultur, som upprepade idéerna från sina föräldrar och sin kultur.

Så det du som du trodde du var, duet med fördomar, hårda domar och rädslofyllda idéer om livet, är en inträning, en indoktrinering till falska uppfattningar och idéer.

Detta är uppfattningsbedrägeriet där människor lever i sin tredimensionella resa. De tror att de är deras tankar. Och så är de väldigt ovilliga att ge upp dessa tankar, att avstå från rädslan, kritiken och negativiteten. För vem är de utan dessa välbekanta och väl slitna tankespår i hjärnan.

Som ett järnvägståg som går runt och runt i en cirkel, så är vi med våra intränade tankar. Vi har ett spår i vårt sinne som, även om det är negativt, är bekvämt.

Det gamla, det bekanta, är mysigt. Det nya, det kärleksfulla, det vänliga, möjligheten att leva lugnt och fridfullt, i kunskapen om den djupa kärleken till Gud och våra bröder, är hotfullt.

För vem är vi om vi inte är våra tankar? Vad döljer våra nedärvda tankar. De döljer vår Gudomlighet för oss. De tillåter oss att leva det mänskliga livet i den bedrägliga illusionen att vi alla är separata och i krig med varandra.

Att vi måste försvara oss från våra bröder från mänskligheten är grymt liksom att vår familj och så kallade vänner är ute efter att skada oss.

Människolivet är verkligen ironiskt. Vi är födda utan ego. De första babyåren i våra liv är vi spontana, glada, gurglande av glädje, kreativa, fulla av gnistrande liv.

Sedan börjar egointräningen. Långsamt men säkert tränas glädjen ur oss. Spontaniteten försvinner. Det glada gurglandet av glädje, kreativitet och det mousserande barnet blir desillusionerat.

Han/hon hör sina föräldrar, lärare, samhällets idéer om livets faror, människors sårbarhet, fördomarna från deras sociala moral. Dessa tankar antas som deras egna. Dessa tankar som andra pressar på oss blir vårt ego.

Ja, vårt ego, vad vi tror är oss själva, är bara en hallucination, en projektion av tankarna och idéerna hos de omkring oss, antagna av oss – det blir sedan vår verklighet. Och vi skyddar denna verklighet med våra liv.

Hur smärtsamt det är att ge upp dessa indoktrinerade idéer. Så vi står emot att förlora dem. Motståndskraftigt bekämpar dem som skulle tränga in i vår verklighet, som vill ändra våra uppfattningar.

Perception, som är förmågan att se, höra eller bli medveten om något genom sinnena, är vårt viktigaste verktyg för att förstå vårt jordiska liv.

Och de omkring oss matar våra sinnen med sina idéer. Oavsett om det är våra föräldrar, våra barn, våra vänner, våra tidningar eller TV, alla dessa informationskällor matar våra uppfattningar och skapar därmed vår verklighet.

Den sista personen vi hör är vanligtvis den mest inflytelserika. Vi kan bara känna till vad vi har fått höra. Och det som vi har fått höra blir sedan den person som vi är här på jorden.

I själva verket är vi mycket mer än så. Vi är faktiskt väldigt kraftfulla.

Vi är gudomliga själar. Vi, era högre jag är fragment av Guds kärlek, vattendroppar i Guds medvetandehav. Vi väntar i avvaktan när ni reser genom den tredimensionella mänskliga upplevelsen.

Du är väldigt viktig för din Själsfamilj, dina Änglar och dina Galaktiska bröder. Du lever i planeten jorden-resan och upplever därmed mörkret på mycket djupa och smärtsamma sätt, du upplever det mörka för oss alla.

Vi bakom slöjan lär oss som du lär dig. Vi lär av dig. Vi hör varje suck, varje klagande rop, varje sorgset mummel som kommer från dig. Vi vet hur mycket du har lidit och vi uppskattar och hedrar dig verkligen för ditt offer.

I Guds enhet är allt vi gör till allas bästa. Ni, storslagna ni, har gett mycket för Andens expansion, för utvidgningen av kärleken och visdomen och kunskapen.

Och på så sätt har du individualiserat din personlighet. I den femte dimensionen kommer du att veta vad du föredrar, du kommer att veta vad du vill, för du har upplevt det motsatta.

Så, du kommer utan förbehåll att hävda din glädje, följa din lycka, leva i din heliga kreativitet. Ja, livet är bra, kära vänner, kära bröder. Du rensar upp din tredimensionella inlärning och rör dig uppför uppstigningens frekvensstege till stora och underbara tider.

Det finns så mycket gott som kommer som du inte kan föreställa dig. Det finns läkande sängar, så kallade med beds, som mäter frekvensen hos de mänskliga organen och gör justeringar genom att applicera lämplig vibration.

Det finns replikatormaskiner som utifrån luften kan producera mat eller den artefakt som behövs. Ett helt nytt banksystem utan ocker utvecklas. Stort överflöd i alla saker finns i din framtid.

Den uppblåsta byråkratin, korruptionen, de professionella politikerna som är ute efter makt, nepotismen – kommer att tas bort. Statliga jobb kommer att gå till de med lämplig frekvens, som kommer att göra ett minimum av lagar. Alla tilltrasslade och förvirrande regler och förordningar kommer att tas bort.

För vi kommer att vara telepatiska, det kommer inte att finnas mer lögner, inga fler bedrägerier. Vi kommer att kunna läsa varandras tankar. Examen och examensbevis kommer inte längre att räknas, människor kommer naturligt, organiskt att ta det jobb, den position som passar bäst för deras frekvens och talanger.

Åh, vilken underbar värld vi rör oss in i. Håll dina ögon på belöningen. Gå in, meditera över din underbara nya värld, över kärlek, över vilken del du kommer att vara i den nya världen, om Guds enorma och stora under och om den kärlek som genomsyrar den nya världen. Kärleken som är Gud, det är du.

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag. Vi Är Välsignade Varelser.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...