Aita Kanaliserar sitt Högre Jag,29 augusti 2020

 

Aita Kanaliserar sitt Högre Jag,29 augusti 2020

 

God Dag till er, våra Kära, vi är glada att få kontakt med er. Låt oss börja idag genom att sammanfatta vad vi nu vet om denna planet jorden upplevelse som vi alla genomlever i dag.

Ni vet nu att ni frivilligt kom till jorden för att hjälpa Mänskligheten ut ur gropen av negativ konditionering som den hade blivit nedsänkt i. Ni vet hur kontrollörerna, den djupa staten, programmerade Mänskligheten.

Ni vet att de hypnotiserade Mänskligheten med propaganda. De bestämde dess dagordning och skapade sedan situationer, orkestrerade händelser som skulle åstadkomma just den agendan.

Om och om igen, samma scenario. Det vill säga, ett problem skapas. Till exempel skapades en händelse med falsk flagga där en flygresenär togs med en bomb i sin sko. Rädslan för att andra skulle göra detsamma skapade en situation där alla var tvungna att ta av sig skorna för att gå ombord på ett plan.

Stressen från flygresor ökade därmed. Mer begränsande regler och förordningar bekräftade för Mänskligheten att den i sig var syndig och inte att lita på.

Man var tvungen att samlas i långa och stressiga rader för ens eget bästa. Man borde och kunde kontrolleras tätare och tätare. Dess bröder var farliga och man kunde inte lita på dem.

Så problemet var en skobombare. Reaktionen var rädsla. Lösningen satte i gång kontrollörernas agenda för att göra flygresor mer och mer obehagliga, begränsande och oroande.

Sedan finns det propagandaarmén från den djupa staten. Gunstlingar som är journalister och nyhetspratare som upprepar som papegojor deras lönebetalares ord. Som upprepar, med tung undergång i rösterna, det negativa och de rädslor som främjar de lögner som de har blivit matade med.

Ord för ord, samma osannheter ropas ut från alla håll och upprepas om och om igen. Och eftersom detta är all information som når dem vars enda källa till nyheter är ”main-stream-media”, så tror de vad de hör.

Ja, ni vet nu sanningen om Planeten Jorden-upplevelsen. Ni vet nu att Mänskligheten är på Jorden för sin tillväxt. Den djupa staten spelar Satans, Djävulens roll, de är det onda som ger Mänskligheten den frestelse som den behöver övervinna.

Så vi har pratat om er negativa medverkan och er mänskliga resa från rädsla till kärlek. Vi har pratat om hur ni har bemästrat apati, depression, svartsjuka, ilska och de nedåtgående spiraler som faller under rubriken rädsla.

Och hur ni nu har flyttat er själva in i kärlekens spiral. Ni är nu mestadels i glädje, i ljus, i salighet till och med. Och efter att ha levt Planetens Jordens liv kan ni urskilja var era bröder befinner sig i deras framsteg mot ljuset.

Så Kära Hjärtan, Kära Själar, vad väntar er? Underbara tider kommer. Ni kommer verkligen in i er egen höga frekvens, er egen vibration, och ni vet det.

Vad kommer er framtid att innehålla? Låt oss först betona att ljuset har vunnit. Det verkar inte så, för det verkar som om den djupa staten orsakar mer och mer kaos och splittring.

Det gör den faktiskt. Men de är nu till stor del under kontroll av ljusalliansen. Många av de djupa statliga hantlangarna, av dem som utförde sitt program, har vänt om. De har vänt sig mot ljuset.

Och nu genomför de agendan, instruktionerna från ljusalliansen. Och dessa instruktioner ska orsaka så mycket kaos som möjligt. Målet är att visa dem som fortfarande befinner sig i det tredimensionella drömtillståndet att lögner uttalas. Målet är att avslöja sanningen om planeten jordens medverkan och drömtillstånd.

Målet är också att få våra bröder att ifrågasätta allt. Det är en utmaning att ändra deras djupa, mörka konditionering. Att nå bortom rädslan som har blivit upptagen i dem. Man kan inte berätta för de lyssnar inte. De måste själva se att lögner sprids överallt.

Så Våra Kära, var lugna. Lita på planen och vet att allt är bra. Du fullgör snabbt ditt öde. Du rör dig underbart och obevekligt till den femte dimensionen av kärlek. Ingenting kan stoppa dig nu.

Och, faktiskt, underbara tider ligger framför dig, för du är ovanför striden av mänsklig förvirring och kaos. Under ett tag kommer det att finnas mer kaos när det gamla systemet, som har sina tentakler inom alla livets områden, demonteras. Ändå kommer du att se på situationen med kärlek, med djup varaktig frid i ditt hjärta, med vetskap om att allt utvecklas som det ska.

Det kommer att finnas soldater på gatorna för att kontrollera de djupa statliga hantlangarna som gör upplopp och plundrar efter behag. Internet kommer att tas bort ett tag, när kakorna och virusen tas bort och den djupa statens kontrollörer arresteras.

Det kommer att bli matbrist och fortsatt social distansering och maskering. Rädslan kommer att öka, förvärras. Det verkar som om världen som vi har känt den tar slut.

Faktum är att världen, som vi har känt den, tar slut. Ändå, medan allt detta pågår, växer en ny och underbar värld fram. Och ni, Kära Hjärtan, skapar den världen.

Dina tankar skapar din verklighet och när du föreställer dig, när du ser ett kärleksfullt och vackert liv, skapar du det. För universum arrangeras om för att tillgodose din vision. Din inre verklighet blir din yttre bild av livet.

Världen, planeten jordenupplevelsen finns i en matris, en vibrationsfrekvens. Den låga tredimensionella matrisen eller datorprogrammet tas bort och en ny femtedimensionell matris installeras.

Den nya frekvensen, den nya vibrationen, kommer inte längre att vara kompatibel med rädsla. Kärlek kommer att vara den förhärskande frekvensen. Kärlek kommer att erövra allt och lämna inskriven rädsla och irrationell tro bakom sig. Vår nya varelse kommer att vara en av kärlek och ljus, gemenskap och kamratskap. För vi har segerrikt besegrat det tredimensionella rädsloparadigmet. Kärleken erövrar allt och vi vet nu att vi är kärlek.

Isolering, ensamhet, separation upphör. De stora städerna, de stora och anonyma samhällen där vi har levat, kommer att höra till det förflutna. Livet kommer att lokaliseras dit vi älskar och stödjer varandra och är i gemenskap och kamratskap och tjänst till varandra.

Planeten Jorden kommer att återskapa sig till det vackra paradis som hon var tänkt att vara. Skogar kommer åter att täcka planeten och jorden med dess vackra grönska och livgivande essens.

Hav kommer att renas från alla orenheter, floder och strömmar kommer att porla och rinna ut i havet utför de magnifika bergen och över vackra dalar och ängar i ren glädje.

Gröna betesmarker kommer att ses igen. Lejonet ska ligga ner med lammet när kärlek, fred och lugn härskar. Det kommer att bli ett slut på separationen och början på det härliga himlasända samarbetet.

Sjukdom kommer att elimineras. Passion och entusiasm kommer att vara dagens ordning när mänskligheten omskolas till kärlek och enhet. Mat, luft och vatten kommer att renas när planeten rensas. Himlen blir djupare blå och ljusare än den någonsin har varit. Jorden kommer att vara det paradis som hon var tänkt att vara.

Solen kommer att skina ljusare när barnen leker fritt och lyckligt i dagens ljus utan rädsla för bortförande. De kommer äntligen att vara säkra och värderade, uppskattade och älskade, vilket är deras sanna Gudomliga öde.

De mörka kontrollörerna kommer inte längre att finnas och Mänskligheten kommer att befrias från de band som så länge har bundit den till rädsla.

Så kära vänner, kära bröder. Var välmående, var jublande, ljuset har kommit och ni är framkanten och medlen för planeten jordens återhämtning.

Vår inblandning, vår sorg var verkligen djup och mörk. Vi var på väg att förlora vår mänsklighet till förslavning, till artificiell intelligens. Dock har vi räddats i den elfte timmen.

Vi vet nu vilka härliga varelser vi är och vilken ljus och underbar framtid som väntar oss och våra bröder. Och vi är i tacksamhet för denna planet jordenupplevelse och vår nya och vackra värld.

Aita kanaliserar sitt Högre Jag. Vi är Verkligen Välsignade Varelser.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...