Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 oktober 2020

 

Mänsklig / Utomjordisk Historia

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är glada över att avslöja så mycket av er tidigare historia där på planeten Jorden. Vi kan se att människor gräver upp små bitar och stycken, små ledtrådar för att låta er veta att er historia är mycket mer omfattande och härlig än andra genom historien har teoretiserat. Ni kommer att upptäcka era utomjordiska rötter genom vetenskapen, och detta kommer att bana väg för full, öppen kontakt med E.T.s. När ni väl insett att ni redan har haft besök och ni redan har fått hjälp kommer det att bli lättare för individer att lägga undan sina rädslor och sina fördomar, och det blir lättare för er alla att öppna armarna, era sinnen och era hjärtan till de andra varelserna som vill komma i kontakt med er, som vill samarbeta med er och som vill samskapa med er.

Det här är upplevelser som många individer har sökt i årtionden av sina liv, och vi kan se er komma närmare och närmare insikten att ni har fått besök och att ni har fått hjälp. Ni har redan forskare som upptäcker E.T. DNA inom vissa havsdjur, och dessa upptäckter kommer att fortsätta. Så småningom kommer sambandet mellan ert skräp-DNA, som de kallar det, och andra varelser att fastställas.

Och ni kommer att fortsätta att avslöja sanningen om att det finns liv där ute, även i ert solsystem, och definitivt bortom. Vi vet att inget av detta är nytt för de av er som får denna överföring. Men vi vill försäkra er om att era forskares resultat kommer att fortsätta att låsa upp dörrarna till en fullständig och öppen kontaktupplevelse för hela mänskligheten. Under tiden, fortsätt att titta på himlen och analysera era drömmar. Fortsätt att se bevisen i era egna liv om hur varelser från andra delar av galaxen påverkar er.

Och vi föreslår att ni fokuserar på de grupper som påverkar er på ett positivt sätt, eftersom de långt överträffar dem som försöker kontrollera och manipulera er. Och när ni förenar er med dessa positivt orienterade E.T.s, är ni väldigt starka som ett galaktiskt kollektiv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...