Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 30 augusti 2020

Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 30 augusti 2020

Mina käraste vänner! Jag tycker att det är lite knepigt att välja vad vi ska tala om, för ni har berättat om dessa tider och hur vi bäst ska ta oss igenom dem.

Det finns flera frågor som inte är ändamålsenliga för er att besvara, säger ni, och jag inser det … så vi väntar.

Jag fattar också varför vi väntar, eftersom så mycket sker bakom kulisserna, vilket vi bara kan få en glimt av och ändå har vi inget bevis på Sanningen. Så, min fråga idag är: Vartåt går ’vi’ härifrån?

Käraste Blossom … Käraste Själar av Ljus, som framgångsrikt kämpar i och med varje tanke av god vilja och vänlighet och förståelse och Kärlek. Ni säger att ni väntar och ändå, i själva verket … så skulle vi inte se på detta som en vänteperiod. Vi ser på detta som en tid när mycket, så mycket arbete kan utföras av er för att hjälpa till.

Vi förstår fullständigt alla frustrationer som är inbegripna och vi förstår också den stora uppdelningen som äger rum. Det förekommer förvirring. Det förekommer desperation och ändå så finns det så mycket HOPP.

I VETSKAPEN … OM ATT DEN HÄR TIDEN SOM NI NU UPPLEVER, TAR ER IGENOM TILL DEN NYA HEMVISTEN … DE NYA SÄTTEN … DEN NYA MÄNNISKAN.

Den nya människan? Vänligen förklara detta innan en del kommer till slutsatsen att ni menar ’hälften människa/hälften robot’ eller något!

Den NYA MÄNNISKAN … Den Människa som man inte har tillåtits vara under så lång tid på er Planet.

Den NYA MÄNNISKAN som inte känner sig förvirrad eller avskräckt av det som man får höra. För all Energi som man kommer att vandra in i/igenom, kommer att vara av en sådan Hög kvalitet … En sådan Glädje och allt vad Glädje för med sig.

Den NYA MÄNNISKAN som inte känner någon avundsjuka, girighet, något missnöje eller tankar om illvilja gentemot någon annan.

DEN NYA MÄNNISKAN som ’avlägsnades’ för länge sedan och ersattes med en som inte känner till det SANNA SJÄLVET … PRAKTEN I VAD EN MÄNNISKA ÄR.

Denna Vetskap kommer att återvända till er när ni har tagit er igenom, till en position där SANNINGEN om självet på nytt kan kännas … exponeras … exalterat i Frihet.

När ni säger ’avlägsnats’ … vad menar ni?

Vi menar att strategier inrättades, vilka dämpade DET MESTA AV DET SANNA SJÄLVET.

Vilka slags strategier?

Programmering för att ta ens sinnen till en plats för letargi och allt som energin i en låg vibration lägger i den mänskliga hjärnan.

Ni förstår, käraste själar, ni tror … att till och med när ni känner er riktigt lyckliga, att detta är så bra som det kommer att bli.

Vi tenderar att fullständigt vara av en annan åsikt. När ni känner er riktigt lyckliga, det är ert naturliga flöde i livet … Sådana ni blev designade att Vara.

I ett annat slags program?

Inte på det sätt som du tror. Inte på sättet av programmet … den förtrollning … under vilken ni befinner er.

Det fick mig att tänka på en bild av oss som försöker ta oss igenom ett innertak. Många människor känner att vi lever inuti en kupol. Gör vi det?

Ens tolkning av ’en sak’ kan i hög grad variera beroende på ens perspektiv gällande denna ’sak’.

Vi vill uttrycka det så här. Ni har blivit programmerade och ändå menar vi det inte som att ni har ’arrangerats’ såsom i ett dataspel och dess funktioner per se. Mer i en filtrering genom ’effektiva substanser’ som förslöar och gör en omotiverad.

Era otroliga hjärnor har krossats till ett stillsamt ’lunkande’. Vi upprepar … till och med när ni känner er Höga … så är det inte ert Sanna Höga.

Ändå känns det så bra för oss, när vi befinner oss i detta tillstånd.

Och vi vill säga … Vänta bara, Själar på det Jordiska planet … Vänta bara.

Det verkar som om vi inte har något val.

Men ni har valet att VETA/HA TILLIT TILL att denna Glorifierade version av ert Jord-plan ligger framför Var och En och inom denna Vetskap … tilltar er styrka … er Vibration höjs … och ni tjänar ert syfte i att ta detta till fullbordan.

ANVÄND DENNA TID.

VAR TILL STOR SERVICE UNDER DENNA TID.

VET, VET, VET ATT ALLTING KOMMER ATT FÖRÄNDRAS … FÖR DET STÖRRE GODA.

När varje partikel i ert Varande vet detta … så kommer ni själv att förändras. Ni kommer, bit för bit, att känna hela er Varelse bli transformerad. Och låt oss tala om för er …

DET KOMMER ATT KÄNNAS BRA.

Jag känner att vi kan behöva spinna vidare på det här med ’avlägsnats’ lite till?

Vi känner inte att detta behövs. För, Käraste Själar, vår familj, våra vänner, våra grannar …

Grannar? Det var första gången. Ni kan komma och låna en kopp socker närsomhelst, dygnet runt.

Vi tackar dig. Men det som vi vet att är ’socker’ är till föga användning för oss.

Snälla … fortsätt …

Så mycket av det som ni börjar förstå … ämnen som får sina lock borttagna … kommer att låta/låter er Sanning … det INRE VETANDET … göra det begripligt, allt vi säger, utan att behöva gå in i varenda detalj.

Tillräckligt snart, åh, så tillräckligt snart, så kommer er VETSKAP OM SANNINGEN bli presenterad på skärmar och apparater.

Inför era ögon, kommer ni inte bara att bli chockerade bortom era vildaste tankar ni har haft … på mörkrets sätt gällande allt som har ägt rum på er Planet …

MEN VAR OCKSÅ MEDVETNA OM …

GLÄDJEN … DEN ABSOLUTA GLÄDJEN … SOM SKA KOMMA FÖR ATT MOTVERKA DE MÖRKA DAGARNA SOM MAN HAR UTHÄRDAT, DEN KOMMER ATT HÖJA ER MODER JORDS VIBRATION OCH HOS ALLA SOM HÖR TILL HENNE VID DENNA TID. ALLA SOM HAR KÄMPAT PÅ GENOM DE MÖRKASTE DAGARNA …DE MEST DELIKATA SANNINGARNA KOMMER ATT BERÄTTAS OCH UPPMÄRKSAMMAS.

DET KOMMER EN VÄNDPUNKT. En mycket märkbar ’vändpunkt’ i allt detta som äger rum.

Blir det kommande tillkännagivandet denna vändpunkt?

Nej. Men det kommer att ha en verkligt avgörande betydelse.

Jag ska bli er bästa vän om ni ger mig en ledtråd. Jag tror att jag tidigare har försökt med den taktiken … den funkade inte då heller.

Blossom, Käraste, Käraste Blossom … vi beundrar din uthållighet.

Nåväl, man måste fortsätta med att försöka. Saker förändras och ni kanske kan erbjuda en liten pytte bit?

Och förstöra överraskningen?

För att vara ärlig, så hade jag inte tänkt i banor som att det skulle bli en ’super-duper överraskning’. Mer likt en ’vad i ****’ slags överraskning.

Som du säger Blossom … man får bara vänta och se.

Ok, det låter rimligt. Jag respekterar att ni inte kommer att ge efter och ni måste ha era anledningar till det, för det skulle kunna förstöra planerna som så strategiskt har lagts på plats. Men frustrationen i hela den här situationen kan lämna en på en plats av sådan osäkerhet … som vi aldrig tidigare har upplevt.

Käraste Blossom … kom också ihåg … att det är mer av det här som kommer.

Åh, Glädjernas Glädje … Mer osäkerhet.

Ja … under en rätt lång tid. Men återigen, säger vi att det gäller för er att HA TILLIT och VETA att ALLTING ÄR SOM DET SKA VARA. Dessa faser som man ska färdas till, i och med att ytterligare djup i den här nuvarande situationen presenteras, kommer inte nödvändigtvis att föra med sig förnöjsamhet för alla, under ett tag framöver.

Vi ber er emellertid att läsa mellan raderna.

Era rader eller det som vi får berättat för oss?

Både och.

DET ÄR SYNNERLIGEN VIKTIGT … VÄSENTLIGT … att ni HÅLLER FAST VID ERT LJUS.

ATT NI KOMMER IHÅG ATT DETTA, NU … NU … NU … DETTA SOM NI UPPLEVER … ÄR HELA ANLEDNINGEN TILL ATT NI ÄR HÄR.

NI VET I ERT HJÄRTA … FASTÄN NI IFRÅGASÄTTER DET NU OCH OM IGEN.

DET FÖREFALLER SOM OM ALLT SOM ÄGER RUM PÅ ER PLANET SKER PÅ GRUND AV FRISLÄPPANDET AV ALLT SOM HAR HÅLLITS DOLT OCH NU TILLÅTER SJÄLARNA ATT SE SAKER OCH TING HUR DE I SANNING HAR VARIT.

Så väldigt mycket som brer ut sig, vilket gäller så många frågor, kommer att komma upp till ytan. Det kommer att överväldiga era sinnen och känslor till de yttre gränserna för era övertygelser och er förståelse.

Men … SJÄLAR AV LJUS …

NI VISSTE, NI VISSTE, NI VISSTE ATT DEN HÄR TIDEN SKULLE KOMMA och som vi flera gånger har upprepat … NI VAR ALLA SÅ ANGELÄGNA OM ATT HOPPA IN OCH FÅ JOBBET GJORT.

Ni visste också att detta inte var ett kamikaze-uppdrag.

NI KOM INTE HIT FÖR ATT ’DÖ’ FÖR ER SAK.

NI KOM FÖR ATT LEVA! LEVA PÅ ETT SÄTT SOM ÄR OKÄNT FÖR ER, FÖR DET VAR INTE ÖNSKVÄRT FÖR DEM SOM ÖNSKADE DOMINERA VÄRLDEN.

NI ÄR HÄR FÖR ATT SLUTFÖRA DENNA FÖRÄNDRING.

NI ÄR HÄR FÖR ATT LEDA VÄGEN … HEM.

HEM … HEM … HEM.

Det påminner mig om E.T. … med sitt röda knubbiga finger som pekade mot skyn.

En gnutta Sanning.

Käraste Själar … i dessa tider av sådant kaos och turbulens i kärnan av er Varelse … håll er borta från förvirring och ilska och förvillelse och nedstämdhet och …

Ta ett ögonblick … ett ögonblick närhelst ni väljer … för att …

BLUNDA … TA ETT DJUPT ANDETAG … OCH SÄG …

JAG ÄR LJUSET, JAG ÄR KÄRLEKEN, JAG ÄR SANNINGEN, JAG ÄR.

Och i varje stund som ni väljer att göra det …

KÄNN KOPPLINGEN TILL DEN GUDOMLIGA KÄLLAN …

HEM …

MED VARANDRA …

I VARJE STUND AV EN NEDSLÅENDE TANKE … I VARJE KÄNSLA AV KAMP I SINNET …

Ta ett ögonblick … ett ögonblick närhelst ni väljer … att …

BLUNDA … ANDAS DJUPT … OCH SÄG …

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

Och i varje stund som ni väljer att göra det …

KÄNN KOPPLINGEN TILL DEN GUDOMLIGA KÄLLAN …

KOPPLINGEN HEM …

MED VARANDRA …

Behöver vi säga nåt mer?

Vi VET att detta faktiskt är ALLT NI BEHÖVER VETA. Det enda ni behöver veta för att ni ska ta er igenom.

Era alla andra önskemål och frågor och svar som behövs är ingen väsentlig del av ’er roll’ just nu.

Jag fattar det. Men vi är en sådan nyfiken ras. Jag menar, skulle inte ni vilja veta vad som VERKLIGEN pågår? Nåja, ni gör det antagligen redan. Vad jag menar är … Ifall ni var här nere i smeten och allt var så ’uppe i luften’.

Ja. Vi skulle troligen vilja det. Men, VAR MEDVETNA OM ATT … NI KOMMER ATT FÅ VETA.

Detta utvecklande av Sanningen kommer att berättas … bit för bit … för att man inte ska implodera av misstro!

Jag ska bara smyga in det här. Så, detta tillkännagivande eller/och framtida tillkännagivanden … (som jag förstår av vad ni har sagt, så finns det något mycket större som ska ges längre fram än det som vi för närvarande väntar på) … kommer inte att avslöja allting på en och samma gång?

Det skulle inte vara klokt.

Att absorbera och acceptera i små mängder kommer att bli ordningen för det som kommer … att avslöjas …

Och vi har antagit att till och med när ’Sanningen överlämnas till samtliga på ett fat’, så kommer det fortfarande att finnas själar som är oförmögna att bearbeta den.

Vad kommer att hända med dem?

Vi vet inte. De kommer att ha valmöjligheter, vilket alla kommer att ha.

Kom ihåg … detta har aldrig tidigare ägt rum, så reaktionen hos miljontals själar kan inte ’antas’. Detta är också något som måste tas i beaktande.

Häftigt … Jag är glad att jag inte sitter i styrelsen för denna Plan. Mer än glad att vara te-damen och göra min bit där jag kan.

Vilket, Blossom Goodchild, är exakt vad du gör.

En bit eller två? Åh nej … ni tar inget socker! VI ÄLSKAR ER … TACK.

I tacksamhet. I kärleksfull service. JAG ÄR.

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...