Alisheryia och Elthor från det Uppstigna Drakkollektivet, 20 juli 2019

Alisheryia och Elthor från det Uppstigna Drakkollektivet

20 juli 2019

Jag Alisheryia, och jag Elthor, talar som en till mänskligheten ikväll. Vi uppstigna drakar har varit mycket upptagna med att hena, styra och fininställa energierna från denna rymd-kvadrant, från Alcyone, vår vän. (Jag ser drakar i regnbågsnyanser flyga som strimmor av ljus omkring en massiv boll av vitt ljus, som en komet som spränger mot Gaia.) Ni ser rätt, människa. Vi visar er vårt senaste äventyr, för vi uppstigna drakar har lånat vårt ljus, vår flykt, vår snabbhet till denna process av energi-hening, för det är vad denna bild porträtterar. Det förhöjda ljuset i denna energikvadrant är våldsamt – formidabelt för de mörka. De stampar och tjurar. Det är mycket lustigt från vårt högre perspektiv. Inte så från dennes perspektiv och vi erkänner, med respekt, skillnaden i utsiktspunkt. Men det är allt det är, mänskliga vänner av ljuset, av klädet, av den Kristna skruden som täcker, droppar ljus runtomkring. Ni börjar bli gyllene, ljusare. Ni börjar bli mer av det ni redan varit, och börjar minnas att bli igen. Omfamna denna tid av frihet. För det är vad det är, en tid då det gamla faller sönder så att det nya kan födas, skapas, föreställas, implementeras. Varelser överallt vittnar om den stora återfödseln av mänsklighetens kollektiva medvetande. Ni är en formidabel styrka mot de mörka. Ni vet det. Ni börjar minnas. Skin med ert ljus! För det är vad ni är!

Jag Alisheryia talar till er nu, kära ni. Ni glöder alla med den Kristnade flamman. Kan ni känna den stiga upp i er kundalini. Era celler sjunger med denna energi. De måste bara återuppväckas. Tillåt oss nöjet att återuppväcka dessa som ligger i dvala, ja? Håller ni med? Bra. Gör det nu bekvämt för er, för det här kan bli obekvämt. Då vi avlägsnar blockeringarna kan ni se och känna gamla minnen som ligger i cellerna. Det är dags att minnas, att helas, att rensa, att bli fri från all denna oreda i de lägre vibrationerna. Släpp! Återställ! Var den JAG ÄR närvaro som vi ser att ni är.

Jag Alisheryia och jag Elthor, tänder er sakrala plats med den heliga elden av den Kristnade flamman. Vi ser med Källans allseende gyllene ögon. Detta samma allseende, denna intuition, har ni också, människa. Vi blåser på elden av hågkomst. Inbjud den Kristnade flamman till denna sakrala, grundläggande del av er, övertäckande all gången smärta och misshandel av detta område, förlust av barn, av sexuellt relaterad smärta – allt detta. Inbjud den Kristnade flamman till denna del av er, denna ofta bortglömda men mycket viktiga del av er. Se det vita ljuset växa. Det expanderar utåt och uppåt, ner till era fötter, jordar er på den nya jorden. Flytande eld brinner, ringlar sig nedför era ben. Nu uppför er ryggrad. Ni är tänd. Ni är en levande andandes mänsklig drake. Känn denna livskraft, denna passion, växa. Denna passion av syfte, av sanning, av djupt inre vetande om den sanning som är ni, som expanderar snabbt genom hela er varelse.

Den har nu nått ert hjärta, denna gröna oas, som borde snurra ljust men som blivit så sårad av så många som omger den. Här kallar vi på de Gyllene av den Kristnade flamman, de uråldriga gyllene varelserna av det rena Kristnade ljuset. Vi ber att de sträcker ut sina händer mot er i healing, sammanförande krafter. Vi expanderar ert hjärtas utrymme nu. Känn den brinnande, pulserande rytmen i ert hjärtas utrymme snabbas upp med energin och lägg er sedan till rätta i en ny, djupare, lugnare rytm, stadig och säker. Vi inbjuder ärkeänglarna av den Kristnade flamman, av regnbågs-skiftningarna. Vi inbjuder dem att utsträcka sina strålar av magnifikt regnbågsljus till de områden av er som är i behov. Vi täcker in er i regnbågsljus som emanerar från ert hjärtutrymme. Lättare att förlåta, ska ni se. För, kom ihåg människa, ni har också varit ”undret”. Gång på gång. Lektioner som lärts, karma som erhållits.

Ljuset pulserar nu upp till er röstlåda. Ljusarbetare finner sin sanning och talar ut. Tala, för världen behöver er sanningsenergi nu, mer än någonsin tidigare. Ni är trygga och beskyddade. En arme av ljus omger er och hela denna lilla gröna vattenvärld av djup kärlek. Tala lättare nu. Orden kommer att flöda för de bubblar lättare upp från ert hjärtutrymme. Inga fler blockeringar.

Nu. Upp, upp, upp till ert tredje öga, där ert allseende gyllene öga av Källan, ert tredje öga av sanning, av djupseende, finns. Slå 1,2,3 och säg ”jag tänder dig” och upprepa tills ni är bekväma med öppningen. Och nu brinner ljuset uppåt, rensar och renar alla gångna minnen av smärta, vilka vi inte behöver beskriva. Vi sänder ljus till den. Vi kallar på Modern och Fadern för ytterligare hjälp.

Kalla in ert högre själv fullt ut in i er krona. Bli regnbågen av den rena Kristnade flamman.

Sitt på den platsen.

Vi gör er sällskap, väckande mänskligheten. Avse att tillsammans med oss förstora denna healing för Gaia och alla på henne. Vi badar alla på henne med regnbågsljuset i den kommande vågen, i de kommande energierna. Vi uppstigna drakar är alltid på vår vakt. Vi tittar alltid, vägleder, vägleder ljusvågorna och vågornas våg mot Gaias hjärta och hjärtana hos alla som är på henne. De mörka spottar och fräser. De behöver ljuset! VI SÄNDER DEM LJUS! Sträck ut er högra hand och säg ”Vi bärare av den Kristnade regnbågsstammen, av kärleken, av sanningen av allt som finns. Vi ser er. Vi sänder er kärlek, förlåtelse, ljus. Bekymra er inte längre. Gå till ljuset.

Vi skapar ett passande vakuum nu med Alcyone, den stora centrala solen. Vi dammsuger positivt upp dem och önskar dem allt gott under deras renovering. För det är nog nu. Energierna är inte bara kommande, de är här, och ni förstår, de har redan tagit ett underbart grepp om er, åh uppvaknande regnbågsstam. Jag, Alisheryia talar. Stora draktårar samlas i pölar. Åh, mina barn, välkomna hem. Detta, mina vänner, denna energi – det är ert hem. De högre sätten är vad vi för in. Och vi för dem också in genom er. Var i frid, människa. Det mänskliga kaoset, dramat, är vad ni ser. Försök se det från drakens utsiktspunkt och inge er själva mod. Flyg högt, människa, flyg högt och var fri. För det är ni. Jag är Alisheryia, och jag är Elthor, från det Uppstigna Drakkollektivet. Frid.

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...