Alisheryia via Galaxygirl  17 april 2023

 

Alisheryia via Galaxygirl  17 april 2023

2023-04-17 Alisheryia

Hälsningar, du lilla. Jag Alisheryia talar. Jag talar till dig med blå eld och blå låga. Känn värmen. Det kommer att hjälpa till med anslutningen. (Jag känner mig omgiven av en blå låga som känns som en varm filt).Drakarna har städat och renat er värld. Du kanske ser oss eller känner oss i molnen. Vi bränner slagg, vi smular sönder matrisen på vårt eget ödmjuka sätt. Vi tänder vår eld där värme behövs, där förändring måste göras.

Jag Alisheryia talar. Din värld är inte vad den verkar. (Hon visar mig en bild av en flicka som sträcker ut bilden, och det finns oändliga små flickor på vardera sidan om henne. Jag ser nu alla de där små flickorna göra något annorlunda, en studsar en röd boll, en annan syr, en annan som hoppar i pölar. De är alla en person som har en myriad av upplevelser.) Din verklighet är som den, den förändras hela tiden och det du fokuserar på ser du.Om du skulle se en röd boll, om det var vad som fanns i ditt medvetande, så är det den lilla flickan du skulle se. Om du visste att det skulle regna skulle du uppleva regnet och pölarna. Och för att fråga vad som händer nu, ja allt det händer nu. Vi drakar är flerdimensionella och vi ser detta. Vi vet detta eftersom vi lever i denna mångfald av förändringar, av interdimensionella flöden. (Hon visar mig en drakbild som sträcks ut och plötsligt har varje ruta på ett schackbräde henne själv i den, som gör olika saker för att hjälpa till.) Det är ungefär som vad ni alla gör. Ni har alla många personligheter, många liv och parallella versioner. Och det är ungefär som att fråga vad som händer med din själ, vad som händer med dina liv, det korrekta svaret skulle vara – ja. Ja, allt händer nu.

Jag Alisheryia ser dig. Jag är djupt knuten till den här och jag ser hennes liv, jag känner henne. Hon är en aspekt av mig. Och ja, vi har många äventyr tillsammans, som ni har med era drakar, ni som läser, och ni kommer snart att minnas. Hon minns inte heller. Det är ett privilegium att få kontakt med våra drakryttare. Vi ser skuggorna lyfta. Vi ser solen skina starkare för varje dag. Vi ser kaoset hos de mörka som ännu inte har bestämt sig. Och ändå har de bestämt sig, för allt händer.

Angående svampen, angående kärnvapenhot, angående GESARA, ja. Ja. Allt händer för att allt sker samtidigt. Och det är därför våra vänner i andra kanaler säger att man ska känna efter sin sanning, för alla svar är korrekta. Detta är inte vad många av er vill höra. Ni vill höra om ett evenemang. En blixt. Och ja. Ja, det kommer att hända. Det beror på vad du är vibrationsinställd på. Och det är därför det är avgörande att du är på din egen resa, på din egen linje med dina egna vägar och din sanning. För det här är din berättelse.

Barn, små människor, vänner, det här är er berättelse och det här är Gaias berättelse. Och det hela kommer att vikas ihop prydligt, för Källans fingeravtryck och våra drakfjällavtryck finns över hela det här åtagandet. Och den här säger att hon längtar efter att bara gå hem. Älsklingar, ni är hemma. Ni är redan hemma i det högre dimensionella ljuset. Ni är redan uppstigna. Ni är här för att förstärka förändringen, för att driva på den stora omställningen, och ni har gjort detta. Det händer. Allt händer nu.

Jag, Alisheryia, talar. Jag talar med kärlek, med ömhet, med nåd. Var starka i hjärtat, var vid gott mod och vet att kursen för Gaia är en av ljus. Öppna era hjärtan för denna enorma ljuskanal som öppnar er världshändelse ytterligare under solförmörkelsen. Låt den förmörka och ta bort alla gamla rädslor som har dykt upp igen. Så att ni kan lysa som de Källsolar som ni är. Många av er har haft gamla rädslor och problem på nytt så att ni har möjlighet att sätta spiken i kistan som ni säger, och jag vill lägga till att dekorera med en bukett tacksägelse, tacksamhet över att den särskilt smärtsamma upplevelsen och lektionen nu är klar. Ni är snabblärande. Det råder ingen tvekan om det. Men vi ser att ni alla är ömhjärtade och det är lätt för er att hålla fast vid smärtan på grund av den skuld ni förknippar med den. Det finns ingen skuld förutom vad du skapar för dig själv. Jag har gjort fruktansvärda misstag under mina miljarder år, och jag har slutit fred med det, och jag har stigit upp från de ögonblicken, och ännu viktigare när jag väl lärt mig att förlåta mig själv, steg jag upp genom dessa ögonblick. Det är vad ni gör nu älskade mänskliga vänner. Ni stiger upp genom, genom era egna inre dörrar till er själ, som är kopplad till Källan. Ni stiger upp nu. Och så när ni säger när, säger jag ja! Ni gör det! Ja, det gör ni, människovänner. Ja, det gör ni. Jag älskar er. Jag, Alisheryia, avlägsnar mig.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *