Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 april, 2023

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har bevittnat de förändringar som har skett i mänskligheten under denna april månad, och vi är glada att kunna säga att ni har tagit några gigantiska kliv framåt som ett kollektiv. Människor där på jorden öppnar sig mer. Du öppnar upp mer för din intuition, för dina guider, för ditt högre jag. Ni har öppnat upp mer för att kanalisera, att helt enkelt ta emot energier och helande energier. Och vi är mycket imponerade av det vi har sett. Du har öppnat upp utan rädsla, och du har öppnat upp utan bindning, och du får alltid mer närhelst du får det som har skänkts till dig fritt från alla varelser och alla kollektiv som konsekvent vill hjälpa var och en av dig där på jorden.

Vi för naturligtvis våra energier genom denna kanaliserare här, men vi har många andra sätt att leverera energier till er, och när ni öppnar er för oss öppnar ni er för en mängd galaktiska energier som strömmar in vid denna tidpunkt från alla stora stjärnsystem. Nu är det dags att du förbereds för full utomjordisk kontakt, och alla galaktiska energier hjälper dig att få fler minnen att strömma in från dina liv i andra stjärnsystem.

De galaktiska energierna hjälper dig att komma ihåg att du har vänner där ute i stjärnorna som valde att inte inkarnera på jorden som du gjorde. Ni som förstår att ni är där för att förankra i de högsta frekvensenergierna som ni kan gör det, och ni transformerar. Och naturligtvis är din transformation inte alltid vacker och det är inte alltid lätt eftersom du måste göra plats för de högre frekvensenergierna genom att rensa ut de lägre frekvenserna. Och det kan se rörigt ut i era liv och i era kroppar. Det bästa sättet att undvika att få uppstigningssymtom och ha avgiftningssymtom, och alla andra typer av symtom, är att släppa taget, att kapitulera för det som händer. Stå inte emot det, utan ge er själva vätsketillförseln, resten och tiden som ni behöver för att släppa in det nya och släppa det gamla.

Ni kommer att fortsätta att göra detta för att förbereda er fysiskt, känslomässigt och energiskt för allt som ska komma dit på jorden. Alla positiva förändringar som du har bett om kommer, och de kommer för att du förändras. Du är inte bara där för att observera och uppleva förändringen i medvetande; du är också där för att delta i det. Och de av er som är vakna och som är medvetna gör det medvetet och medvetet, och ni tar med er så många andra, för nu är det deras tid också, vare sig de vet det eller inte.

Men ni kan förvänta er att fler och fler människor får främmande och främmande upplevelser på grund av de galaktiska energierna som flödar in just nu, och ni kan hjälpa dem på samma sätt som ni hade blivit hjälpta eller som ni hade hjälpt er själva. Och det är ett underbart sätt att försäkra sig om att förändringen i medvetande är för alla och inte bara för ett fåtal.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *