Saul

Alla kommer att väckas upp,
men ingen kommer att tvingas göra så.
27 juli, 2014
Kanal: John Smallman

Många av er genomgår stor stress och kroppsliga och känslomässiga obehag för närvarande, då energinivåerna från flodvägen av Kärlek intensifieras. Detta är att förvänta, så bli inte alarmerade, slappna bara in i nu-ögonblicket och låt dessa energier flöda igenom er och vidare ut till hela mänskligheten och själva Gaia. Detta är vad ni kom för att göra, ni har bara glömt bort hur krävande det skulle bli för era fysiska fordon, så se till att ni regelbundet ber om hjälp från era vänner, guider handledare och änglar i den spirituella världen. När ni gör det så känner ni er bättre, och kan lättare acceptera olägenheterna, och bli försäkrade om dess nödvändighet då era frekvenser förhöjs för att förbereda er och mänskligheten för ert uppvaknande.

Vi överflödar er med spirituell hjälp och assistans, men de många alarmerande händelserna som händer runt om i världen distraherar er och drar er ned i illusionen där ni är benägna att gå in i den smärta och det lidande som ni finner där. Se smärtan och lidandet, skicka Kärlek och medkänsla till de som är involverade, men håll er på ett avstånd från det – “var i världen, men inta av den”. Att göra detta kommer att göra det mycket lättare för er att förbinda er med er intuition, ert högre Jag, och de i de spirituella rikena som alltid står redo för att svara på era kallelser… Jag lovar er att det inte blir någon bakgrundsmusik medan ni väntar på nästa tillgänglig associerad!

Vi vill hjälpa er, vi är här för att hjälpa er, och vi besvarar alltid era individuella kallelser, tyvärr kan det vara mycket svårt för en del av er att känna eller höra vår närvaro ovan de distraherande larmet som illusionen, ert kollektiva ego konstant använder för att dra er in i konflikter. Det behövs inte övas värst mycket eller ha personlig disciplin för att lära sig att tillgå detta tysta inre sanctum lätt och smidigt, men jag kan försäkra er att ni kommer att finna det helt värt ansträngningen. Till och med de stora mystikerna och uppstigna mästarna har problem med att tillgå detta inre sanctum då de är förkroppsligade, för de lägre frekvensnivåerna vid vilken illusionen håller er är öppen för massiv inblandning och “vitt brus”.

Omvärdera ofta alla era dagliga “måsten” och “att-göra-listor”, eliminera realistiskt det som inte längre tjänar er, och njut av den reducerade känslan av stress och känslan av frid som flödar in då ni låter er själva vara fria. Så mycket av vad ni känner ni skulle behöva eller bör göra är gammalt karmiskt skräp, av vilket ni har blivit befläckade under eoner av tid och som inte har någon giltighet idag. Släpp det, dess lektioner har lärts. Använd blekmedel, om nödvändigt – längre perioder av meditation!

Ni skapades fria och ni förblir fria, evigt fria, men inom illusionen så förefaller detta inte att vara fallet. Er moderna medicinska vetenskap försöker i själva verket att bevisa att allt ni gör orsakas av olika kemikalier genom ert nervsystem. Droger påverkar självklart uppförande, ert mänskliga nervsystem är en drogtillverkande fabrik i miniatyr, och era personliga attityder påverkar dem i varje ögonblick. Ni kan alltid ändra på era attityder oberoende av hur drogade ni är (förutom om ni ligger medvetslös på rygg på marken) och det är vad vi har bett er att göra – ha bara kärleksfulla attityder, och frisläpp alla attityder som inte är i linje med Kärlek. Detta är fri vilja.

Många finner det dock mer bekvämt att hålla fast vid kärlekslösa attityder för de känner sig otrygga utan dem. Och under förgångna liv har ni alla genomgått stor smärta, lidande och svek. Det är minnena av denna sort, lagrade i ert DNA som behöver blekas ut. Men ni kommer naturligtvis att använda ett mycket bättre lösningsmedel än blekmedel – Kärlek! Kärlek fungerar alltid, blekmedel är mycket mindre pålitligt – titta på tillverkarens instruktioner och ansvarsfriskrivningar.

Om ni har vänner och kära som förefaller sitta fast i gamla utslitna attityder och uppfattningar försök inte att övertala dem att ändra sig, det är ett stort hot för dem. Var bara kärleksfull och acceptera dem, var medkänslig, men gör inte försök att diskutera dessa attityder, lyssna bara om de behöver tala. Att ofta samtala hjälper dem att se mer klart, särskilt om de inte känner något behov för att försvara sina positioner.

Alla kommer att vakna upp, men ingen kommer att tvingas göra så. De som inte väljer detta vi denna tid kommer kontinuerligt att ges nya tillfällen att göra så, och när de är redo kommer de att använda sig av dem. Det finna bara en Alena, så ingen kan utelämnas, bli förkastad eller överges. Spelet av separation och övergivande, illusionen, kommer att pågå så länge som det finns folk som vill spela, men det kan inte längre begränsa eller innestänga de som vaknar upp – den stora majoriteten av mänskligheten.

Er uppgift, ni Ljusbärare och vägvisare, är att demonstrera Kärlek i handling. Ni vet alla djupt inom er själva, oberoende av om ni har erkänt det för er själva eller ej, att ni är Kärlek, att det inte finns något annat. Ni är de som valde och frivilligt anmälde sig att vara på Jorden vid denna tid i er hennes utveckling för att assistera i hennes uppvaknande genom att vara kärlek i varje situation, i varje ögonblick, och alla som ni interagerar med.

Era minnen av detta val är klena, svåra att tillgå, men trots detta, då ni sitter tyst och tänker om er mänskliga situation, så framstår det alltid för er att den ända vägen framåt är genom Kärlek. Ofta så kommer då ert tänkande sinne in och säger er att “om alla uppförde sig så skulle allt vara bra, men de gör de inte och kommer inte att göra, så var vettig och skydda er själva, ta inte ned gardet och bli sårade.” Om ni kommer på er själva med att vara defensiva eller till och med gå till attack, stanna upp, gruppera om, förlåt er själva, och börja om igen, kärleksfullt; att göra så är mycket avväpnande för er motståndare.

Er uppgift är att lita på denna intuitiva känsla att den enda vägen framåt är genom Kärlek. Djupt inom, som vi fortsätter att säga er, så vet ni att detta är sant, omfamna det, Älska sedan alla in i uppvaknandet och för era mest underbara uppgifter till mognad och fullbordan.

Med så mycket kärlek, Saul


Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...