Sananda och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell 2 maj 2021

Sananda och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell 2 maj 2021

 

SANANDA (kanaliserad av James McConnell)

Jag är Sananda. Jag är här för att fortsätta hjälpa er att utvecklas, hjälpa er att arbeta er igenom alla de förändringar som sker i era liv, och hos de runt er.

Allt som händer sker precis så som det behöver. Och det är det ni behöver förstå, även om det inte verkar så. Även om det verkar bli mörkare och mörkare. Det gör det inte – det blir ljusare och ljusare. Ljuset skiner igenom mer och mer.

Uppvaknandet handlar bara om hopp. Evinnerligt hopp. Hoppet fortsätter i evighet. Och de som har tappat hoppet, har förlorat sina liv. De stagnerar. När de väl har tappat hoppet, så vill de inte längre fortsätta.

Så det är därför vi, de Uppstigna, Galaktikerna och Agarterna arbetar med er alla, det är därför vi fortsätter att ge dessa budskap om hopp till er, för att fortsätta hjälpa er att stiga upp, stiga upp i ljuset. Stiga upp till ert uppvaknande och in i er uppstigningsprocess. För om ni tappar hoppet förlorar ni allt. Ni måste fortsätta. Och de runt omkring er som förlorar hoppet, gör vad ni kan för att höja deras ambitioner att få tillbaka hoppet.

Allt vi har delat till er är en del av detta hopp. Det är en del av detta som fortsätter för att förbereda er. Förbereda er för den här stora dagen som vi har talat om. Dessa stora ögonblick som kommer att föregå er uppstigning.

Och allt som vi har delat med er är löften. Vi har sagt under en tid: ”detta är det Stora Uppvaknandet.” Detta är verkligen mörkret innan gryningen. Men gryningen närmar sig.

Även nu, de av er som har ögon att se med, ser nu att gryningen närmar sig, ni kan känna det inom er. Ni vet det. Eftersom många av er har känt det tidigare under andra livstider, på andra planeter, i andra galaxer. Ni har gjort det tidigare. Så ni känner att något ligger i luften. Många av er säger, ”Jag känner det! Jag känner att det kommer en stor förändring!” Och det är verkligen en stor förändring som kommer. Även nu, när jag talar till er, finns det en betydande förändring som snart kommer att inträffa. Det ni kallar dominobrickan som ni alla har väntat på, är på väg att falla. Den första dominobrickan kommer att leda till många fler efter det. Några större, andra mindre. De kommer att fortsätta att falla, tills kulmen av denna första uppstigningsvåg sker. Sedan, kommer naturligtvis, vågorna efter att följa. För ni, de av er som väljer det, kommer att vara en del av att föra nästa våg framåt. Precis som vi är en del av att föra den första vågen framåt.

Det här är vad ni kom hit för, mina vänner, för att vara en del av detta uttryck. Att vara själva uttrycket för fortsättningen, det momentum som behövs för att fortsätta föra hela processen framåt, hela detta uppvaknande framåt.

Och då blir det ett uppvaknande. Många, många, många över hela planeten vaknar. Inte lika mycket som ni har gjort. Men de börjar vakna. De börjar undra. De börjar själva komma ihåg varför de är här, vad det handlar om.

Och om de inte kommer ihåg ställer de frågan, ”varför är jag här? Varför? Vad är mitt uppdrag?” Precis så som ni tidigare ställde dessa frågor under ert uppvaknande. Och när de ställer dessa frågor, gissa vilka som kommer att besvara dem?

Ni! Alla ni som ville att vara en del av det uppvaknade uttrycket för era grannar, era bröder, era systrar. Det är vad ni kom hit för att göra. Det ni volonterade för.

Så eftersom vibrationerna fortsätter att öka, eftersom mållinjen ligger precis framför er, kan många av er se den; om ni inte ser den så kan ni känna den. Ni vet att den finns där.

Så som James sa tidigare efter vår uppmaning, känn hur adrenalinet trycker på nu. Känn hur det stiger i er. Känn hur ljuset stiger inom er, den Violetta Flamman expanderar med er. Känn allt komma och driva er framåt för att nå mållinjen. För den finns där precis framför er. Skygga inte tillbaka. Fall inte tillbaka. Gå framåt – centimeter för centimeter, om ni måste. Fortsätt flytta fötterna (bildligt sett). Fortsätt gå vidare. Tillåt det åtagande ni kom hit för, för så länge sedan: låt det driva er, pusha er, och pusha er för att komma i mål.

Jag är Sananda. Jag lämnar er nu i frid, kärlek, harmoni, glädje och enighet. Och att ni fortsätter att minnas vilka ni är även i det djupaste mörker som skulle kunna uppstå. Vet att även om mörkret finns där, så är ljuset redo att skina och kommer att lysa upp allt det mörka.

Frid och kärlek till er alla.

 

 

EN SOM TJÄNAR (OWS) (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar här. Shoshanna här.

Och vi är redo att fortsätta med programmet som startades, inte för ett litet tag sedan under denna livstid, vi har arbetat med er under många livstider. Till och med så har några av er arbetat med oss ​​genom allt detta. Ni kanske inte kommer ihåg det just nu, men många av er är redan en del av det Stora Vita Brödraskapet av Ljus, och ni har varit många olika varelser tidigare. Några större, andra mindre, andra omisskännliga och andra inte så ihågkomna. Men det är okej, för var och en hade ett syfte.

Varje livstid ni kom undertecknade ni ett kontrakt för att vara här, särskilt för att göra allt ni kan just nu i dessa stunder – allt, och vi menar allt, som ni har gjort i tidigare livstider, har förberett er för det ni är och var ni är just nu. Tänk på det. Och låt det komma till en mer fullständig förståelse, bortom ert tredimensionella medvetande.

Mer och mer nu, kommer många av er att börja lämna ert tredimensionella medvetande allt oftare. Och ni kommer att befinna er i det högre fjärde, till och med det femte och till och med bortom det. Där kommer ni att helt bli den varelse ni var tänkta att vara, den ni var avsedda att vara.

Okej? Vi är redo för er frågor nu om ni har några. Finns det några frågor där ute från er. Ni kan slå på ljudet på era telefoner om ni inte redan har gjort det. Ja?

Gäst: Jag undrar om Indien, allt som pågår där. Jag undrar bara om det är en annan mörk agenda med att försöka sprida en ny våg runt om i världen, med detta så kallade virus, eller är det en naturlig utveckling av det?

OWS: Först och främst så finns det ingen ”naturlig utveckling” av dessa virus, som du säger här. De är alla förplanerade och utvecklade av de avskyvärda som försöker åstadkomma avfolkning och vad som kallas ’eugenik’, och alla andra saker som de har planerat under många, många, många livstider, inte speciellt bara för denna livstid. De har arbetat med detta i tusentals år. Och allt kommer till en kulmen nu. Men de räknade inte med er. De räknade inte med er. De visste inte att ni skulle finnas här, ni som ett kollektiv, de av er, de Uppvaknade Varelserna. Det var deras största oro att ni skulle vakna upp till vilka de är. Och det är nu på gång. Eftersom fler och fler går ut, går framåt och ger information, avslöjar information, avslöjar sanning, efter sanning, efter sanning. Och de som är redo att höra den, som är redo att se den, de gör det.

Så, det du frågar om angående det här området i Indien, är något de förplanerat. Och precis som alla andra av dessa förplanerade aktiviteter, så är de dömda att misslyckas. Eftersom det finns så många som arbetar med dig, vid din sida, inte för dig utan tillsammans med dig, för att minimera alla de olika effekterna som kommer av detta.

Kommer vissa att gå under på grund av detta? Säkert. Det händer redan. Men det har varit de som hade det i sina själskontrakt, att de skulle vara där för att visa vägen för andra, även om de först skulle lämna denna planet. Okej? Shoshanna, har du något att lägga till här?

Shoshanna: (JoAnna’s Higher Self, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Vi kan dela. Kära Du, får vi det?

Gäst: Ja varsågod.

Shoshanna: Kära syster, spinndoktorerna/ snurrmästarna arbetar hårt här, för de ondskefulla som finns på planeten tappar greppet. De tappar greppet. Om de höll på att vinna, så skulle de inte försöka så mycket att skapa något nytt, förstår du.

Ett virus kan göra många sjuka. Men återhämtningen efter ett virus är mycket bra. Händelsen i Indien är det du skulle kalla en ”falsk flagga.” Det är en väldigt liten händelse, och era ondskefulla varelser som vill skapa en mörk agenda, maximerar rädslan genom att skapa detta. Du måste ignorera det. Du får inte ge det kraft. Namaste.

OWS: Mycket bra. Ja.

Gäst: Tack.

OWS: Finns det andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga tack?

OWS: Ja?

Gäst: Min fråga är, har jag rätt när jag säger att de skapade viruset för att försöka eliminera befolkningen så mycket de bara kunde? Nå, min åsikt är att de inte gjorde ett bra jobb, och då kom de på vaccineringen. Jag tror att vaccineringen är ett sätt att avsluta och göra det det som inte skedde med själva viruset, och jag tror att det kommer att eliminera en hel del av befolkningen. Kan det ligga lite sanning i det?

OWS: Det vi kommer att säga är att deras försök att åstadkomma avfolkning har hållit på, som vi sa tidigare, i tusentals år. De har jobbat för att nå kulmen av sin plan.

Och en av deras största planer var att skapa ett Tredje Världskrig. Det var det de försökte göra. Men som ni alla troligen redan vet så misslyckades det, för Galaktikerna kunde minimera, eller till och med helt förstöra deras vapen, så de kunde inte åstadkomma detta. Och de som kallas Alliansen arbetar bakom kulisserna för att försvaga och helt eliminera alla dessa typer av hot.

När det inte fungerade tog de till sin nästa plan, vilken var en pandemi. Ni vet från era olika filmer som har visats om zombie-apokalypsen, och andra saker av den här typen, som också skulle föras fram som en del av deras plan. Och naturligtvis skulle de ha botemedel till sig själva. Men detta skedde inte.

Titta på alla andra gånger de har försökt göra detta med HIV, med Ebola, alla dessa typer av saker. Och nu detta virus. Vilket är ytterligare en indikation på hur de har försökt göra detta, planera detta, skapat just detta virus. Men det har också minimerats och försvagats, och i många avseenden helt neutraliserats på olika nivåer, av Alliansen och de Galaktiker som arbetar med Alliansen. Och nu kanske de provar något annat, till exempel vaccinerna, som du säger. De som ligger bakom det är samma som planerade detta virus.

Så det ena efter det andra kommer. Men de i Alliansen, och de av er, Styrkorna på Marken, de av er som går framåt och berättar närhelst ni kan, hjälper till att minimera den rädsla som finns involverad i detta.

Detta är deras största sak: Rädsla. Det är det de försöker göra: skapa rädsla kring alla dessa saker. Eftersom de vet att rädsla kommer att hindra uppstigningen från att ske. Och det har varit deras främsta mål. Eftersom de visste: när uppstigningen sker har de förlorat totalt. De har förlorat alla de som har vaknat till sin egen uppstigning. Och detta är det de försökte hålla borta så mycket som möjligt. Förstår du? Shoshanna, har du något att lägga till här?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Var det ett tillräckligt svar för dig, Kära Du?

Gäst: Ja. Det var exakt, inte lika bra som ni uttryckte det, men … så som jag hade klurat ut. När vi hade Pesten för länge sedan, så tror jag att det var de som skapade den också.

OWS: Det stämmer. Det var också en planerad händelse, liksom Förintelsen, och Andra Världskriget, elimineringen av den Judiska befolkningen och andra, allt är en del av detta rasbiologiska avfolkningsprogram som de håller på med.

Gäst: Okej. Men eftersom de var rädda för oss och visste att om det fanns en massa av oss kvar, så skulle vi bli klokare, och det vill de inte ska hända.

OWS: Det stämmer. De är fruktansvärt rädda för er. Ja. Det är därför de gör allt de kan för att övervaka er, när sanningen kommer fram.

Gäst: Tack så mycket för er visdom, ert engagemang och åtagande.

OWS: Och vi skulle vilja säga samma sak till er alla. Tack för ert engagemang. Finns det andra frågor?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag är ledsen om jag har samma ämne, men det handlar om när vi är i närheten av människor som har vaccinerats. Många av Läkarna i frontlinjen som är Ljusarbetare pratar om detta som ett protein, som eventuellt kan fällas ut till oss. Vi är inte oroliga eftersom vi är skyddade. Men en vän ringde mig från Los Angeles idag. Hon är väldigt vaken. Hon har inte fått vaccinet. Hon och hennes vän är båda ovaccinerade. De åt lunch med en kvinna som vaccinerades och de började blöda några veckor senare. Och jag undrar bara om det förekommer att dessa proteiner fälls ut, och om det fälls ut till friska personer som inte har vaccinerats sig, vad kan de då göra för att skydda sig själva?

OWS: Mycket bra. Shoshanna, vill du börja?

Shoshanna: Det vill vi inte.

OWS: Mycket bra. Då skulle vi vilja säga till dig, att du har rätt när det gäller din speciella förmåga att förbli skyddad från allt detta på grund av vibrationer. När din vibration fortsätter att öka finns det ingenting alls som kan påverka dig. Det kan bli tillfälliga angrepp av vissa virus eller liknande. Ni har alla haft det en eller annan gång, det ni kallar influensa, förkylning eller sådana saker. Men du finns fortfarande här. Det fick dig inte att lämna den här planeten därför att du inte skulle det. Det finns inte i ditt själskontrakt.

Så ni som finns i denna uppvaknandeprocess och bygger upp ljuset mer och mer inom er och runt er, och det viktiga för er är den delen runt er, för då kan ni hålla borta allt som skulle kunna att tränga igenom ert kraftfält. Ert kraftfält från er ljuskropp, er Merkaba-ljuskropp. För det kan inte tränga igenom den så länge ni tror att den finns där och skyddar er. Det är så viktigt nu: att tro är att se.

Så var inte orolig. Känn ingen rädsla. Rädsla hjälper till att sänka ert försvar. Det är vad den gör. Det gör att ert immunsystem kan attackeras. Om ni håller rädslan borta så kan ert immunsystem inte penetreras, kan inte attackeras. Och om det skulle vara så då kommer ert immunsystem att kunna hantera det, för er cellulära struktur blir mer och mer kristallin, även under tiden vi talar.

Varje gång vi samlas på dessa sätt så händer det saker i var och en av er, som ni inte ens är medvetna om just nu. Ni kallar det nedladdningar, ni talar om DNA-ökningar, och allt detta händer utan att ni ens vet om det.

Shoshanna: Vi vill dela.

OWS: Ja. Varsågod.

Shoshanna: Kära Syster, får vi det?

Gäst: Ja, Syster.

Shoshanna: Ge den här informationen till de som frågar. Vi finner att ett jodtillskott kommer att hjälpa till i denna process av det du kallar utfällning, eller det protein som kan tränga igenom på något sätt från de som har vaccinerats.

Så vi kommer att berätta tre saker: ett jodtillskott, tillskott av vitamin D3 och bad med havssalt. Nu talar vi om Dödahavssalt som finns i mängder. Du hittar det lätt. Vi menar inte det du kallar Epsomsalt. Vi menar salt från Döda havet. Det kommer att rengöra kroppen. Joden kommer att ta bort gifter. Och D3 kommer att höja immunförsvaret. Namaste.

OWS: Underbart.

Gäst: Namaste. Så vi Ljusarbetare blir inte sjuka för vi tror inte på det här och behöver inte vara oroliga. Men min intuition säger verkligen att jag inte ska umgås med människor som har vaccinerats. Beror det på att jag är lite för bekymrad? Jag är inte rädd, jag känner bara som, varför ska jag vara med dem?

Shoshanna: Kära Syster, vi fortsätter att dela om vi får. Det pågår en stor uppdelning nu, den är avsiktlig och planen fungerar. Du måste vara sann mot dig själv. Du måste fortsätta att leva inom dina moraliska gränser som du vill ha här, som en äkta kärleksfull individ. Du måste fortsätta med det, och inte ge efter för några påtryckningar.

Vi kommer att berätta att det finns en gruppmedvetenhet som påverkar alla, och som i detta avseende kan påverka någon individuellt. Det är inte någon dålig idé att komplettera, ta saker för att bli starkare. Det är inte någon dålig idé. Du är skyddad, men det körs så många program i bakgrunden, som vi inte nödvändigtvis känner till. Så en biologisk varelse kan påverkas av ett undermedvetet program, som körs för gruppen. Så vi kommer att säga att du också kan ha nytta av att ta dessa tillskott. Det skulle verkligen inte skada dig, och du är skyddad så länge din tro är stark. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och ja, det är vad vi skulle lägga till här, din tro. Tron kommer att skapa din verklighet. Inte tvärtom. Det måste du förstå. Och som Shoshanna har sagt, om du ger efter för den programmering som finns i ditt undermedvetna, från dina tidigare liv, så kanske du inte helt tror att du behöver hålla dig på avstånd för att förhindra dessa saker att tränga igenom, och påverka ditt immunsystem. Okej?

Gäst: Tack.

OWS: Ja. Finns det några andra frågor?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Det gäller de som kommer att fortsätta i detta 3D-uttryck. Kommer de att ha en slöja av glömska?

OWS: De kommer att ha en slöja av glömska, ja. De kommer att vara där ena dagen och någon annanstans nästa dag, och inte ens veta om att någonting har hänt. De kommer att tas omhand. Det måste du förstå. Det är inte din väg, det är deras. Din väg tar dig i en viss riktning genom uppstigningsprocessen. Deras väg kanske eller kanske inte tar dem genom den processen. Det är upp till dem, deras val helt och hållet. Du kan inte göra det valet åt dem. Okej? Shoshanna, har du något att lägga till?

Gäst: Tack.

Shoshanna: Vi håller med.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor innan vi släpper kanalen?

Gäst: Ja, Kära Ni. Hej.

OWS: Ja?

Gäst: Jag tror att vi förstår att det är viktigt att delta i Advance, eller att delta genom telefonen eller vad som helst som är kraftfullt att göra. Men jag är inte säker på att vi verkligen förstår exakt varför det är så kraftfullt, i termer av vad det gör i den större världen, eller vad det gör för vårt uppdrag här på Jorden just nu. Så jag skulle gärna vilja ha lite mer information om vad vår samvaro som en grupp, faktiskt åstadkommer i dessa händelser i den större världen just nu.

OWS: Vi skulle vilja säga att det verkligen ligger bortom det du ens kan föreställa dig för det större syftet, att samlas som en grupp. Den energi som genereras där, gör att vi sedan kan arbeta direkt med gruppen, inte bara för att hjälpa er med er själva, utan också hjälpa er att hjälpa planetens kollektiva medvetande. Vi arbetar genom er då. Och ju mer energi som genereras, desto mer kan vi nå ut till befolkningen som helhet på denna planet. Ni har en stor påverkan på hela planetens kollektiva medvetande, mycket mer än du ens kan föreställa dig. Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja, varsågod.

Shoshanna: Kära syster, det finns ett kvantfält som tar emot alla dina budskap och  tankar. Som individ, när två eller fler samlas, när en grupp samlas, då påverkas detta fält kraftigt och regnar ner på din planet, med det inflytande du har gett det, förstår du. Så fungerar tankar.

När en grupp samlas och är engagerad och fokuserad i en riktning, så skapar detta ett exponentiellt budskap, och då förstoras fältet exponentiellt av dina tankar och din anspänning, förstår du. Så ju mer som samlas som ett sinne, som en enhet, då förstorar fältet sig självt, skapar en våg och en vibrationell förståelse, som andra omedelbart hakar på, förstår du. Det är därför det är viktigt att vara i en grupp. Namaste.

OWS: Mycket bra. Underbar förklaring.

Gäst: Ja. Tack.

OWS: Finns det någon annan fråga innan vi släpper kanalen?

Gäst: Jag har en fråga. Jag såg ett inlägg på Telegram som demonstrerade det jag antar var en förflyttning med tre olika grupper utomjordingar: några kom genom solportalen och sedan kom två andra grupper genom portalen med Horus Öga (den hade en bild av portalen bredvid solen), och sedan genom den Västra och Östra portalen, en tog sig till Sirius (en planet utanför Sirius) och de andra till Plejaderna, tror jag det var, jag är inte säker. Kan ni berätta för mig om detta ens är sant?

OWS: Svaret på din fråga är ett bestämt ja. Visst, det finns många stjärnportaler och andra portaler, säger vi här, som gör det möjligt för någon att röra sig fritt, och växla snabbt även mellan en galax till en annan. Du har sett detta i olika filmer som har skildrat detta, stjärnportaler och den här typen av saker. Och de kan resa enorma, enorma tredimensionella avstånd. Så ja, det finns stjärnportaler och portaler överallt. Och de av er kabal, de mörka krafterna, har gjort allt de kan för att förhindra att du ska få denna information, att du får veta detta. De känner till dessa stjärnportaler. De vet var de är. De vet hur man skapar dessa portaler. Och de har hållit detta ifrån dig. Men det kommer. När avslöjandena sker kommer du att introduceras till detta koncept med stjärnportaler mer fullständigt, och till och med kunna gå igenom dem framöver. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill fråga. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja. Egentligen undrade jag, är detta en del av planen? Uppstigningsplanen, använder man dessa saker då? Varsågod.

Shoshanna: Vi vill ställa en fråga, Kära Syster. Hur resonerar detta med dig? Hur resonerar den tanken som du blev bekant med?

Gäst: Det känns sant för mig.

Shoshanna: Ja. Och vi vill då fråga varför du säger ”är det här ens sant?”

Gäst: Nå, jag ska berätta varför: det finns så mycket desinformation just nu att det blir svårt. Det är därför jag vill ha bekräftelse från er om det är sant.

Shoshanna: Kära Syster, bekräftelsen på vilken information som helst finns i ditt medvetande, finns i ditt hjärta, förstår du. Det är sant när det är sant för dig. Det är sant när det resonerar med dig, förstår du. Vi känner till universums vidsträckta mångfald, mångfalden av planetens värld som finns här, inom multiversum. Tanken att man kan röra sig genom en stjärnportal till en annan galax eller en annan planet eller stjärna, är helt sant. Men du kommer att upptäcka att de flesta inte kan ta till sig denna information, eftersom det är bortom deras förståelse och bortom deras medvetande, förstår du. Vi säger att det är stämmer, det är sant. Och du måste lita på ditt hjärta. Ja. Namaste. Ja.

Gäst: Okej. Jag förtydligar och säger att jag inte tvivlar på att stjärnportalerna finns och används. Min fråga var, är det en del av planen? Som om det faktiskt visade planen med allt om uppstigningen. Det var det jag undrade.

Shoshanna: Vi delar om detta. Det här är verkligen inte vår sak att informera om, men vi kommer att säga att det är en del av planen. Namaste.

Gäst: Okej, coolt. Bra. Tack.

OWS: Mycket bra. Och vi är klara för denna gång. Vi måste släppa kanalen. Shoshanna, har du något att säga till avsked?

Shoshanna: Vi kommer att be varje person som är på sin egen väg till förståelse, och på sin egen väg till uppfyllande av sin själ och spiritualitet, att följa sitt hjärta och att hitta den positiva delen i allt de kommer att förstå. Det finns många sidor av varje upplevelse som varje individ kommer att gå igenom, men den viktiga sidan är den av Ljuset. Fokusera på Ljuset. Fokusera på skönheten. Fokusera på miraklen. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi säger bara helt enkelt, som vi sagt tidigare, spänn fast säkerhetsbältena, för Kansas säger hej då. Och det vi menar med det är förståelsen, eftersom allt är på väg att vändas uppochner. Så gör er redo för det, det kommer. Och ni kommer att uppleva en stor förändring som inte bara kommer till detta land, utan till hela planeten, eftersom planen fortsätter att jobba sig igenom.

Shanti. Frid vare med er. Var den ende.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

 

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

”Believing is seeing!

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...