Andromedanska Kollektivet, Sirianska Rådet och Älvorna via Galaxygirl, 23 februari 2019

Andromedanska Kollektivet, Sirianska Rådet och Älvorna via Galaxygirl,

23 februari 2019

Hej Grannar! Vi är det Andromedanska Kollektivet som sänder er varma hälsningar och välgångsönskningar och kärlek denna ljusa dag av uppstigningsenergier! Den senaste veckan har varit mycket intensiv energetiskt för många av er och om det säger vi, bra gjort! För ni har surfat på några otroligt höga vågor denna vecka och har inte dragits ut på havet eller fastnat i underströmmarna. Ni har alla gjort det exceptionellt bra och vi säger håll i, för det kommer mer. För så mycket, så mycket smärta måste transmuteras här och ni som transmuterar är i sanning anmärkningsvärda angående allt ni tagit på er att göra och ändå inte fastna i underströmmen. För vi ser er surfa på dessa vågor, på vågtopparna av kärleksenergier från Modern och även om ni kanske känner att ni har sand i byxorna och mellan tänderna, gör ni det verkligen fantastiskt bra.

Så för detta uppmuntrar vi vila och själv-kärlek, egenvård. Vi uppmuntrar varma saltbad och en vegan diet, ingen eller bara lite alkohol, starkt solsken och tid för meditation. Vi hör många av er stöna att ni inte har tid med detta. Börja med små förändringar, med små juveler av tid bara för er själva och se hur varje liten juvel dagligen blir till ett ljuvligt halsband av frid som ni kan bära över er energisignatur och med tiden, vänner, blir det ett fint smycke för en själ i frid. Så säg inte nej på en gång, för det finns nya underbara energier tillgängliga, mycket olika dem från den gamla matrisen av kontroll och otrevligheter. Detta är en härlig tid att skapa några nya vanor och mönster för er själva. Vi uppmuntrar er att hitta något som bringar er glädje och gör det regelbundet. Se fram mot en stund, en tid för meditation, för ert eget helande. Era kroppar kommer att tala om för er vad de behöver om ni stannar upp och inventerar och lyssnar med ett kärleksfullt hjärta. Era kroppar jobbar övertid och vi är förtjusta över hur bra de klarar av det och överträffar vad vi trodde var möjligt.

Vi har kunnat börja arbeta ihop med våra Plejadiska vänner och hjälpa till med att buffra och kanalisera denna energi till er alla, vänner, och vi har kunnat gå fram mycket fortare än vad som förväntades för flera planer sedan. Jordens Uppstigning är ett massivt åtagande och det har gjorts fler planer än det går att räkna, många fler än bara plan B. Ni är sannolikt på plan MXBQRTZ123! Och det är OK! För kreativitet, skapande är en stund för stund upplevelse, så energierna som stödde en annan plan har förstås skiftat och nu är de nyare energierna så mycket högre och kan stötta en mer avancerad plan. Och så fortsätter det.

Det är vår stora glädje, ära och nöje att stötta tidernas mark-team med vår kärlek och våra teknologier och förhoppningsvis snart vårt kamratskap! Ni är äpplet i ögat på detta universum och många andra. Ni är stoffet för legender och det skänker oss stor glädje att hjälpa er och kära Gaia, er planetära moder som föder fram sin nya verklighet med starka sammandragningar. Energivågorna är förelöpare och är på många sätt sammandragningarna. När ni jordar ljuset, när ni håller ljuset, håller ni friden mitt i upplevelsen som är gripbar för de andra, även om de inte kan sätta ord på det. Ni empatiska har haft så mycket att hantera. Hatten av för era vänner och grannar. Om det är något ni behöver från oss, bara knacka på och fråga. Kom över och be att få låna den där ökända koppen av socker och vi kan dricka te och prata. Det finns mycket att prata om, och mycket glädje vi kan dela. Vi är det Andromedanska Kollektivet och det har skänkt oss stor glädje att ha kontakt med er denna dag. Frid.

Hej, vi är det Sirianska Rådet för Planetärt Framåtskridande. Vi, tillsammans med många andra, hjälper också till med att balansera energierna, att vara vittnen och erbjuda teknologier så snart energierna stigit tillräckligt. Mycket är på gång. Vi är vänligt sinnade. Vi är vetenskapsmän och även om vi inte är så öppna och talföra som våra Andromedanska vänner, så har vi mycket matematik och vetenskapliga framsteg och teknologi som vi kommer att dela, men först när tiden är mogen. Vi har sett mycket förstörelse och missbruk av teknologi som skadar er planetära sfär, vilket bedrövar oss. För eoner år sedan hände detta vår egen sfär och det tog lång tid, mycket kärlek och healing att återhämta det. Mycket var oåterkalleligt skadat. Sådan förstörelse kommer inte att tillåtas igen, här. (Enorm sorg/ledsenhet).

Den fysiska känslomässiga planetära sfären och kroppen måste skyddas, försvaras. Vi Sirianer försvarar planeter som genomgår massiva förändringar. Så som ni är fysiskt förkroppsligade med liknande materiella inkodningar kommer ni att dra fördel av att vara fysiskt förkroppsligade i detta dyrbara Nu. Men vi är egentligen här för Gaia. Vi hedrar henne. Vi sträcker ut våra händer i tjänst.

Vi ser fält av blommor i nuvarande ödemarker.

Vi ser uråldriga skogar på nytt i era öknar.

Vi ser strömmar av färskvatten som när marken.

Vi ser att mänskligheten gagnas starkt av dessa förändringar, med förnyad förståelse för miljövård och för att leva liv fyllda med syfte, med avsikt och förhöjt medvetande.

Vi ser att mänsklighetens hjärt-utrymme expanderar.

Vi ser regnbågar av skepp, av elementaler som täcker er himmel i frid, i kärlek.

Vi ser rädsla omvandlas till syftesfylld handling av förändring för att skydda er Gaia, för att säkra hennes helande.

Vi ser de mörka fångas in och återvinnas, deras smärta omvandlad till ljus och den smärta de orsakat omvandlad till healing med bara de läxor som lärts bibehållna.

Vi ser många saker. Vi ser er, människor som är vakna och läser, vi ser er som ledarna för detta, som mästarna i detta, som förelöparna i dessa högst underbara energiförändringar. Vi saluterar er.

Vi är det Sirianska Rådet för Planetärt Framåtskridande och är för närvarande i tjänst 100% för Gaia. Vi sträcker ut våra händer i hälsning och i tjänst. Vi är ivriga att få mer kontakt med vårt mark-team. Ja, vi har också ett mark-team. Det har vi alla. Det finns många av oss, det finns många av er och tillsammans kommer vi att sträcka ut healing, kärlek och förnyelse till vår kära planetära Moder Gaia som inte väntar så mycket längre. En ny verklighet har fötts. Det är denna verklighet som måste rensas och förnyas och fås fart på. Så vi gör detta. Dag för dag, med er, gör vi detta. Fortsätt arbetet. Det är mycket som ska göras. Vi saluterar er, mark-teamet. Klart slut.

Vi är älvorna och vi älskar er alla så mycket! Det är mycket som händer i detta högst heliga Nu av utandningen från Modern som vi älskar, tjänar och stöttar – vi älvor erbjuder samma kärlek och stöd till er, vänner – vi fnittrar i ert öra och drar i ert hår – ser ni oss? Känner ni oss? Era barn gör det när de lyssnar (och lägger bort sina TV-spel) och ser med sina hjärtan, så som vi längtar efter att ni alla ska göra igen!     För det är dags nu att stiga upp och göra anspråk på er kraft, er gudomlighet och att tjäna Modern och rena hennes vatten, hennes marker – vi är mycket uppspelta över det Sirianerna precis talade om och vi är ivriga att hela mänskligheten ska vakna upp till tjänst och vara redo för denna stora dag, denna stora tid av förändring och vi ryser i våra små älv-hjärtan och längtar till den dag hela mänskligheten vaknar upp!

Vi har blivit otåliga så vi talar till de av er som faktiskt lyssnar och frågar vad ni kommer att göra? Kommer ni att lyssna på den lilla knuffen där ni går och ser skräp – kommer ni att plocka upp det? Kommer ni att vara vakna ledare för massiv planetär förändring, för det börjar med er, precis som det börjar med den vid er sida! Och snälla ni, nu, säger vi med kärlek och beslutsamhet. Vi älvor är små, men vi är mäktiga, och ni – ni är ännu större! Så ni måste och kommer att göra de stora sakerna, eller hur? Ni kommer att lyfta era bördor och tillsammans kommer vi att förändra Gaia och förnya henne, göra henne vacker igen och återställa henne! Hon är så vacker! En så underbar planet och om ni inte lever här, var ska ni då leva? Verkligen, var någonstans? Det är en fråga som vi ser att många människor sticker huvudet i sanden om, så förhoppningsvis kommer dessa människor att vakna upp och andas och blinka och inse att de varit löjliga och själviska och att det är dags för förändring eller dags att lämna planeten! Vi är älvorna – vi älskar er så mycket och vi kastar kyssar till er nu – och försöker få ett ord med våra nya Sirianska vänner – vi undrar om de också har älvor vi kunde tala med, kan ni fråga åt oss? Ja?! Vi är älvorna.

-Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...