Änglaguider via Taryn Crimi, 21 februari, 2017

 

Änglaguider via Taryn Crimi: När Du fastnar, Ditt arbete handlar om Vibrationer, det är inte Fysiskt

Idag vill vi fokusera din uppmärksamhet på ämnet motstånd. I takt med att du blir klarare och klarare över de drömmar och önskningar du vill skapa för dig själv känner du oundvikligen av både ebb och flod i passion, inspiration och rädslor och tvivel.

En del av er har lyckats fästa mer av er uppmärksamhet på era inspirationer och kreativitet och lämnat väldigt lite utrymme för era tvivel och rädslor och det är otroligt effektivt. Om det emellertid är så att du känner att du fastnat i din nuvarande situation och inte känner dig säker på vilken riktning du ska ta, så är det är meddelandet menat för dig.

Som vi så ofta säger, det du fokuserar på kommer alltid att expandera; oavsett om du fokuserar på problemet eller lösningen, utmaningen eller inspirationen, ditt fokus bestämmer vilken vibration du sänder ut vid varje tidpunkt. Även om många människor tillåter sina dagliga tankar att vara lite mer reaktionära än avsiktliga, så kan ni alltid justera vad du sänder ut till Universum genom de stämningar och känslor du har vid varje tidpunkt.

Så, du har ett mål i ditt sinne. Kanske är det ett mål du hållit på att forma sedan en tid, men du är osäker på hur du ska nå fram till det. Det är det här vi vill hjälpa dig med. Ni förstår, allt i er verklighet manifesterar sig på exakt samma sätt, det spelar ingen roll om ni bedömer något som en god manifestation eller en dålig manifestation. Med andra ord, allt manifesterar sig som ett resultat av din mest dominanta vibration.

När du ser dig omkring i ditt rum, stolen du sitter på, skrivbordet du sitter och skriver vid, bordet du äter vid, träden som syns utanför ditt fönster, allt är bara vibrationer. Ni har emellertid blivit enastående på att översätta vibration till fysisk mening; en syn, ett ljud, en doft, en känsla eller en smakupplevelse. Er värld ter sig vara fysisk och som ett resultat har ni likställt det som kan upptäckas med era fysiska sinnen som mer verkligt än de tankar, koncept, bilder och de föreställningar ni kan trolla fram i ert sinne. Dessa är emellertid också verkliga vibrationer.

Den enkla anledningen till varför ni kan översätta det ni har framför er till en fysisk betydelse är att ni har matchat hastigheten till det som dessa vibrationer ger resonans. Men allt det som ni har i er fysiska verklighet var en gång en tanke i ditt sinne, ett koncept eller en bild i din fantasi innan det blev möjligt att översätta till din fysiska betydelse.

Vi förklarar inte detta för att övertyga dig om att nöja dig med den icke fysiska världen. Vi vet att du tillfälligt upplever en fysisk verklighet och att du längtar väldigt mycket efter att dina drömmar ska förverkligas i din fysiska verklighet och vi vill det för dig också. Vi delar det här konceptet så att du kan förstå det verkliga i de drömmar du har. De finns inte långt bort i någon annan galax, de är inte bara dumma fantasier, de finns precis här, just nu.

Men du har bara tillgång till att tolka det som ger dig resonans i vibrationer. De är lika verkliga som allt annat du ser framför dig, du har bara inte riktigt matchat vibrationerna till de önskningarna ännu. Aah, men när du gör det kommer det bli fantastiskt. Det är så otroligt tillfredställande att önska sig något och sedan rikta in sig på det i vibrationer så att det kan materialisera sig i din verklighet, eller hur?

Vi satte titeln på det här meddelandet till er, ” När du känner att du fastnat, handlar ditt arbete om vibrationer, inte om fysik” och nu när vi kort talat om hur vibrationer fungerar i er verklighet kan vi dela vårt perspektiv med er på hur ni kan befria er från känslan av att sitta fast för att röra er mer nöjsamt mot att nå fram till vilken dröm som helst som ni har.

När du inte vet vilket ingripande du ska göra, eller när du känner dig överväldigad av berget av ”tänk om och borden” rekommenderar vi dig att ta ett steg tillbaka och gå därifrån. Anledningen är så otroligt enkel men också oerhört effektiv. Alla dessa tankar som ligger över dig om vad du borde göra, medan nästan allt arbete är gjort genom att synkronisera dina vibrationer till det du vill uppnå.

Tillåt oss att vidare förklara eftersom detta är ett otroligt effektivt redskap som hjälper dig att röra dig framåt mot vilken dröm som helst och mot ett önskat resultat.

Att vända dig ifrån och skifta fokus mot något annat som fungerar, eller som du uppskattar, eller som du finner vara fridfullt är så effektivt i att hjälpa dig tillåta energin att flöda igen. Det spelar egentligen ingen roll vad du använder för ursäkt till att må bra, det enda som har betydelse är att du finner något som lugnar dig för stunden.

När du gör det, skiftar du bokstavligen vibration från den som var fokuserad på att sitta fast, till en som känner frid, eller glädje, eller kreativitet eller optimism. När du skiftar fokus och därmed din vibration, tillåter du ny information, nya idéer, ny kreativ inspiration att ohindrat flöda in därför att du vibrerar för att matcha glädje, frid och kreativitet.

Du behöver inte fokusera på din dröm eller lösningen till dina problem för att kunna matcha inspirationen att utan ansträngning flöda in, du behöver bara hitta något i din verklighet som hjälper dig att känna annorlunda och du kommer bokstavligen tona in dig själv till en ny frekvens, en ny radiostation som tillåter den information som var blockerad eller hade fastnat förut till att nu fritt flöda in.

Vi hoppas att detta hjälper dig på något sätt och att vi har tjänat dig på något sätt.

I kärlek och ljus, vi är era Änglaguider.

Har du frågor till Änglarna? På engelska. Book your session today!

 

Copyright © 2012-2017 by Taryn Crimi. www.Angelic-Guides.com

 

Översättning: Anneli Davidsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...