St. Germain via Dancing Dolphin: GCR/RV SITREP 3.10.2018

St. Germain via Dancing Dolphin: GCR/RV SITREP 3.10.2018

Per Staffan 4 oktober 2018

St. Germain via Dancing Dolphin: GCR/RV SITREP 3-10-2018

** RV/GCR SitRep-Det är IGÅNG! **

Mottaget onsdagen den 3 oktober 2018

Ja, Diana, det är Jag, St Germain och Jag har verkligen ett budskap till Jordens Ljusarbetare ikväll.

Idag var det en väldigt stor dag för uppkomsten av RV/GCR. Denna dag var mycket viktig. Ja, jag talar om onsdagen den 3 oktober 2018. Den dag då världen stod upp och sa till Kabalen ”Vi kommer inte att acceptera detta längre”! Vi gav dem ett sista varningsskott över deras bog och de har sett att vi menar allvar. De vet att om de inte överlämnar sig vid denna tidpunkt, har Moder Gud förklarat att de kan och kommer att ”tas ut” för att säga det grymt. De kommer att tas bort från detta Jordplan av Vita Hattarnas militärpersonal som är utbildade för detta. Inga åtal eller domstolsförhandlingar för dem. De har haft sin chans att vända sig till ljuset och evakueras på ett fredligt sätt. Men de är hårdnackade ”fanatiker” som ni säger och kommer inte att ge upp. Detta bedrövar oss alla mycket. Vi har förlängt den här händelsen så länge vi kunde. Vi bad alla att kärlek skulle komma in i deras hjärtan så att de kunde bli räddade. Men ack, det var inte så det skulle vara.

Så, du ber om status för RV? Jag säger till dig, kära hjärta, den är IGÅNG! Vi har rampat upp och är redo att gå! Snälla berätta för dina Ljusarbetare att de skall vara redo. Jag vet att de har varit redo i åratal, men jag menar VERKLIGEN REDO. Inte bara för deras möten, utan för Post RV-firandet, för att därefter komma ner till affärer och den lek och det roliga som Modern precis beskrev för dig om att arbeta med oss.

(Note from DD, he is referring to this post)

Förresten, HA DET SÅ TREVLIGT under era möten!!! Inget behov av att vara nervös!!! Vi kommer vara där med dig för att vara säker. Vi älskar dig och beundrar er alla.

Jag säger inte bara till alla att vara redo för era utbytes/inlösenmöten eftersom jag tror att alla är redo för dem. Vad jag berättar för er att ni måste ge er tid att anpassa er efter RV:n. Vi vill uppmuntra er alla att gå långsamt fram eftersom justeringen till er nya livsstil kommer att vara enorm. Men vi vet också att många av er kommer att känna sig överväldigade eftersom det finns så många behov att fylla! Som Modern sa, KALLA PÅ OSS! Vi kan skicka dig en idé som en tankeform som bara kommer in i ditt sinne. Säg att du har en lista med 5 projekt som är vitala för ditt samhälle. Vilka skall startas först? FRÅGA OSS. Vi har en ”högre” utsiktspunkt som du kanske säger och hjälper dig att göra de tuffa besluten.

Är ni redo att rädda världen? Är ni redo att kämpa och älska och ge det bästa ni har att ge? Är ni redo att vara ledare i era egna samhällen? Leda vägen med kärlek. Ni behöver inte gå genom gatorna med ett tjurhorn och leda som en armégeneral. Föregå med gott exempel. Led med kärlek i era hjärtan. Om ni vill vara anonyma, genomsyra era toppledare med KÄRLEK OCH ER VISION.

Jag kände er spänning idag, kära hjärtan när ni fick varningarna på era telefoner. Många av er var stolta över att det var första gången som någonting förutspått verkligen hände! Har jag rätt? (Ja !!) Jag kände er glädje! Gör er redo att njuta mer av den glädjen för den kommer, kära hjärtan! Och ni är alla i framsätet på kärlekens berg-och-dalbana! Ni har stolar på första raden till den bästa showen i Universum! Inte illa, va?

Och när ni äntligen överöses med välstånd och kan börja ert KÄRLEKSARBETE i det fysiska, kommer era hjärtan att svämma över av glädje. JAG KÄNNER ER ALLA! Jag vet vad som finns i era hjärtan. Jag vet att ni vill hjälpa andra och ta bort deras smärta. För att hjälpa dem att blomstra och trivas och njuta av sina nyfunna friheter! (Ja!) Jo det kommer!

JAG ÄR ST. GERMAIN och var tvungen att dyka in här och dela den här underbara nyheten ikväll! Kärlek till alla! VI SKALL FIRA SNART!

Vänligen dela gärna!

Messages of Love through Dancing Dolphin
https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...