Änglaguider via Taryn Crimi, 7 mars, 2018

Idag skulle vi vilja be er att fokusera er uppmärksamhet på den enorma kontrollmöjlighet som var och en av er har när det gäller hur ni väljer att reagera på negativa förhållanden i ert liv.

Ni lever i en värld med motsatta poler. Det finns kontrasterande erfarenheter i varje aspekt av er verklighet. Detta kan naturligtvis ses som en välsignelse eller en förbannelse beroende på ert perspektiv. Låt oss förklara vidare.

Det är så att var och en kommer otvivelaktigt i kontakt med negativa erfarenheter. Många gånger så kan saker och ting förefalla att falla isär. Ni kanske blir frustrerade och till och med känner som om ni inte har någon kontroll. Vi säger dock ofta att antingen så skapar ni er verklighet eller så gör ni inte det. Och, vi kan försäkra er att ni absolut är kraftfulla eviga skapare som upplever en temporär fysisk erfarenhet.

När ni förstår att allt i er verklighet är ett resultat av era mest dominerande vibrationer, och därför kan ni bara uppleva vad ni vibrerar med, så börjar ni förstå hur mycket kontroll ni i själva verket har även över förhållanden som förefaller att stå undanför er kontroll.

När negativa förhållanden uppstår så har ni ett av två val, ni kan välja att förbli i den vibration som attraherade problemet till att börja med, eller så kan ni välja att förflytta er uppmärksamhet och perspektiv någon annanstans, företrädesvis mot något som får er att känner er mycket bättre. Varför är detta så viktigt undrar ni?

Ni förstår, vad ni fokuserar er på kommer alltid att expandera på grund av att ni väljer att fokusera er på det. Detta kan förefalla motstridigt till vad många av er har fått lära er, men ni kan helt enkelt inte lösa ett problem från samma perspektiv som attraherade det till en början med. Många av utmaningarna ni står inför, har i själva verket inte manifesterat än, utan de är snarare fantasier i ert sinne om vad som kan hända och ofta så är det värsta fallet det som ni tänker er.

Som vi tidgare har sagt, er fantasi kan vara den största av redskap som har tillgängligt, eller den största fienden som ni kan skapa. Ni har alltid ett val då det gäller vad ni väljer att fokusera er på.

Vi säger inte på något sätt att det är lätt att förskjuta era tankar mot något som är positivt när allt känns som allt håller på att falla samman, men det är nödvändigt om ni önskar skapa något annorlunda framöver. Annars så kommer själva uppmärksamheten som ni ger problemet bara att accelerera, mer framfart och det skapar större problem från kraften ni har gett det.

Får vi föreslå att när ni känner er särskilt lugna och fridfulla tillmods eller i ett tillstånd av optimism att ni gör en lista av alla saker ni kan tänka er som ni finner vara fridfulla, njutbara och ge inspirerande tankar. Det skulle kunna vara annorlunda ljud, er favorit sång, en promenad i naturen eller jogga. Aktiviteten eller tanken spelar ingen roll så länge som den får dig att känna dig bättre.

Anledningen till att vi föreslår denna aktivitet när ni känner er till freds är så att ni kan få tillgång till den vibrationella kanal ni väljer att fokusera er på. Detta kallar mer tankar till er som också förlänger den nuvarande känslan ni har vid vilket som helst ögonblick.

Ni bokstavligen ändrar er livskanal och därför bli ni en ny vibrationell passning till helt andra omständigheter. Många av er känner detta som Lagen om Attraherande och den är i spel i varje vaket ögonblick i ert liv.

Vår intention med detta meddelande är att ge de bland er som känner er särskilt nedstämda, frustrerade och i ett tillstånd av oro en möjlighet att slappna av i processen att låta Universum göra det enda det kan göra – spegla tillbaka till er vad ni samstämmer med. Ett skifte in i ett nytt sinnestillstånd kommer att göra all skillnad i världen för er. Som alltid är vi alltid ivriga att assistera er på alla sätt vi kan – allt ni behöver göra är att be om det och sedan tillåta.

Vi hoppas vi har tjänat er på något sätt.

I Ljus och Kärlek, vi är era Änglaguider.

Du gillar kanske också...