Änglarna, 14 februari

Meddelande från Änglarna

14 februari, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Glad Alla Hjärtans Dag till dem av er som firar den! Vi är så glada när vi ser mänskligheten ta sig tid att fira kärleken. I våra riken, är existensen ett firande av kärleken, för vi lever och förblir i ett tillstånd där vi är medvetna om att kärleken är ämnet som vi alla är gjorda av och ämnet som förenar oss alla i en vacker skapelsedans.

Så idag, när ni går genom er dag, ta er tid att se er omkring och inse att oavsett om ni är kära eller inte i någon, i ordets mänskliga bemärkelse, så är ni verkligen “I Kärlek” – levandes och beståendes i en skapelse som utformades för att visa er det bästa och vackraste av allt det som ni är. Se på solen! Detta är ljuset inom er. Titta på en blomma. Detta är ert hjärta som blomstrar. Titta på variationen i färger i regnbågen. Detta är alla de val och möjligheter som existerar inom er. Se på ett berg eller en gedigen klippa. Detta är styrkan inom er. Kära ni, överallt omkring er kan ni se “er” i den djupaste, sannaste essensen av det ni är, samma material som ni är gjorda av, bara formade i olika skepnader.

Andas…tänk på något vackert. Hur är essensen av denna sak en del av er? Andas igen…tänk på något eller någon som ni älskar. Hur är essensen av detta en del av er. Andas en gång till…tänk på något som ni inte gillar så mycket, eller någon som ni inte tycker så bra om. Vad finns inom dem som ni kanske ännu inte har lärt er att vara mjuka och snälla mot, inom er själva?

Kärleken kallar på er i allting ni ser, oavsett om det är det vackra eller det mindre vackra. Allting i skapelsen är gjort av kärlek, allting i skapelsen försöker att minnas kärleken, och allting tecknar åt er att känna denna kärlek, att samla ihop det från insidan av er och att inse att det inte finns något annat under alltihop.

Se er omkring, kära ni. Andas in all den kärlek som finns där för er. Nu, efter ni läst detta, blunda, och känn vår kärlek, för vi finns där för er också. Vi ser er som inget mindre än gudomligt skapade varelse, vackra ljus på er planet jorden, själar som arbetar så flitigt för att minnas vem och vad de är. Glatt Firande av kärleken, kära vänner. Må ni alltid känna Kärleken som fortlever inom er.

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...