Rådet, 17 februari

Se i spegeln.

Kanaliserat genom Ron Head
17 februari, 2015

Rådet

Låt oss ha ännu ett samtal nu om att hitta sanningen om vem ni är. Ni tenderar att spela era roller lite förminskade, vet ni. Detta tjänar knappast er eller världen ni lever i särskilt väl. Vi försöker inte blåsa upp era egon. Vi vill bara att ni ger er själva erkännande för att ni är kapabla till mycket mer än det ni visar.

Så, man talar ganska ofta om för er att ni är si eller att ni är så. Man talar om för er att ni är Kristus medvetandet eller Buddhas sinne i arbete i världen. Så sant som detta är verkar det dock inte erkännas av många och det är sorgligt. Ni har noggrant blivit lärda att ni ”bara” är något eller en ”simpel” person och ni har absolut köpt det. ”Johnny når aldrig sin potential” står det skrivet över hela rapportkortet för livet.

Det finns många sätt att börja blottlägga denna potential, men ingen kan åstadkomma det som inte verkar möjligt för honom eller henne. Ni måste kunna se er själva såsom ni verkligen är. Hur kan ni göra det? Återigen, det finns många sätt. Men låt oss visa ett som är mycket, mycket enkelt och lätt att göra. Det är som om kunskapen är gömd djupt, djupt i någon brunn av medvetslöshet och är svår att nå. I verkligheten finns den precis under ytan av ert vetande. Den gömmer sig fullt synlig, kan man säga.

Titta i spegeln, inte den av glas på er vägg, utan den som omger er i varje ögonblick. Hela er omgivning är en föreställning av er inre varelse. Ni har antagligen hört detta tidigare också. Men till vilken nytta är det?

Låt oss visa er ett mycket enkelt sätt att använda det. Ni vill hitta den underbara, mäktiga, kärleksfulla och vårdande personen som ni kan vara? Betrakta de omkring er med nya ögon. Titta på de ni beundrar och älskar och värderar. Se dem. Se dem verkligen. Så, låt oss berätta exakt varför de får er att må så bra. De tar fram kvaliteter hos er, som ni äger, så att ni kan känna igen dem.

Arbeta med det. Vi kommer att hjälpa till. Bara gör en början. Det här är den tiden ni lär er att förkroppsliga SJÄLV. Tillåt henne, tillåt honom, att komma till ytan och att räknas här, där han/hon behövs. Det är ert syfte med att vara här vid denna tid.

Varje dag frågar ni oss, ”Varför är jag här? Vad borde jag göra?” Det är inget misstag. Det är ingen olycka inblandad. Ni är där ni behöver vara. Ni har allt ni behöver. Bara var allt det ni kan vara. Gör det som ligger framför er. Det kommer att möjliggöra mer. Ett ytterligare steg kommer att visa sig. Ytterligare en dörr kommer att öppnas. Det kanske inte verkar mirakulöst. Men kanske ändå. Ni återvände inte till Jorden för att leva någon annans liv. Lev ert eget. Och lev det glädjefullt och väl. Ni är den som behövs där ni är.

God dag.

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

 

 

 

Copyright © Ronald Head.   http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...