SaLuSa 6 februari

SaLuSa

6 februari, 2015

Kanal: Mike Quinsey

 

Uppror fortsätter på er Jord, samtidigt så fortsätter Ljuset att öka och ger mer styrka till de som sprider Ljuset. Vi kan inte än förutse när det blir den dominerande kraften, men det närmar sig snabbt. Med de alltmer ökade nivåerna av Ljus så kan det inte bli något annat slutresultat, och det är märkbart att fler människor än någonsin är redo att aktivt visa sitt stöd för Ljusarbetarna. Med tiden så kommer många fler människor samman, och deras arbete kommer att påskynda den sanna början av Uppstigningen. Vi uppmuntrar er att tryggt förbli inom ert Ljus, och inte bli direkt involverade i vendettas mot de mörka. De kommer att möta sitt slut dikterat utav deras agerande mot Mänskligheten under årtusenden av tid. De har startat på sin väg som leder mot deras nederlag, och ett slut på deras agerande mot de av Ljuset.

 

Vi uppfattar en frustrering som ni känner inför problemen i Mellanöstern. Var dock säkra på att vi gör så mycket vi tillåts göra, och vi har förhindrat en upptrappning av kriget som pågår. Folk undrar varför vi inte träder in och stoppar det, men det skulle utgöra inblandning i karma som har satts på plats. Tills att lektioner har lärts så kan vi bara försöka att begränsa förlusten av liv och skador som äger rum. Er hela upplevelse i denna cykel har varit ämnad att hjälpa er höja er ovan mörkret, så att ni i er tur kan hjälpa andra. I detta avseende har ni varit extremt framgångsrika, och fler själar vaknar nu upp till de nya vibrationerna. Detta är viktigt om de skall övervinna mörkret och föra sig in i Ljuset. Många kan nu expandera sitt medvetande och börja bli medvetna om anledningarna för förändringarna som äger rum.

 

Det finns så mycket som väntar på att avslöjas som snabbt kommer att lyfta upp er, och föra bort hindren som håller er tillbaka. De kommer i stort sett från de mörkas ansträngningar, som har förhindrat er från att veta sanningen om er själva. Allt detta håller dock på att förändras och i framtiden kommer ni att få många sanningar om er roll i cykeln som ni kommer till ett slut. De flesta av er är enbart skuggor av ert verkliga jag och då medvetandenivåerna fortsätter att förhöjas så får ni lära er mer om er själva. Ni är mycket större än ni tänker er eller ens är beredda att tro, men sanningen kommer att ”kännas” rätt då ni djupt ned så vet att det verkliga ni är en Varelse av Ljus. Medan ni har varit i de lägre dimensionerna har ni agerat utifrån ett begränsat medvetande, men det expanderar nu tack vare de höger vibrationerna.

 

I själva verket är ni på er resa tillbaka till ert högre existenstillstånd, och genom att lämna den tredje dimensionen tar ni ett enormt steg uppåt. Om ni ser runt omkring er så kan det förefalla att många själar inte är redo att höjas upp, men ni kommer att överraskas över hur snabbt de kan förändras. Var och en av er spelar en roll som ger er lektionerna ni behöver för att fortsätta att utvecklas, och förbereda er för förändringarna som nu kommer. Innan ni föds så har varje själ en överenskommen länk till sina färdigheter och sin kunskap som behövs för att utrusta dem och se till att de tar sig igenom livet. Det verkliga ni är multi-dimensionellt och helt utrustad för att hantera livet på Jorden, men än så – att föra sig in i de höger dimensionerna.

 

Som ni vet så förändras era vädersystem till det bättre. Det kommer en del problem som skapas utav förändringarna, men ni kommer att ha gott om tid för att justera in er. Nettoresultatet blir en mer acceptabel temperatur utan det extrema som ni är vana vid att uppleva. Haven kommer också att värmas upp och då ni tar detta samman så kommer ni att finna många förändringar kommer att uppstå i naturen. Djurarter kommer att flytta till där förhållandena är mer passande för deras behov. Sammantaget så blir det till det bättre då ni kommer att njuta av ett mer tempererat klimat.

 

Sjukdomar och andra hälsoproblem kommer så småningom att försvinna då vibrationerna förhöjs. Åldrandet kommer också att sakta av då ni väl har nått vuxen ålder, då ni kommer att vara vid en punkt då det inte längre äger rum. Så då tiden går får ni kontinuerliga förändringar som äger rum, som är godartade då ni väl är inom vibrationerna av den fjärde dimensionen. De gamla vibrationerna upphör med att vara så effektiva, så ni kommer att bli mer och mer medvetna om förändringarna. Låt dock inte dessa händelser distrahera er från er livsplan, då allt kommer att läggas fint på plats. Ni har naturligtvis varit medvetna om sådana möjligheter innan ni inkarnerade på Jorden. Ni kommer därför att ha en ”vetskap” om förändringarna då de finner en väg in i era liv. Vi är som alltid alerta om vad som händer på Jorden, och kommer alltid att göra vårt bästa för att hålla er informerade. Framtiden är ljus och då tiden går kommer vi att kunna komma er mycket närmare.

 

Moder Jord hanterar sina egna behov, och är mycket aktiv på grund av behovet att höja hennes egna vibrationer. I själva verket, oberoende av hur den mänskliga rasen går framåt så kommer hon att gå vidare med de nödvändiga förändringarna som hjälper att skapa den nya Jorden. Ni är båda beroende av varandra för att trygga en mjuk övergång till de högre nivåerna. So desto snabbare som människan upphör med att skövla Jorden ju snabbare kan den återställas till sitt fulländade skick. Vi har dock tittat långt in i framtiden, så tillåt tid för att dessa kommande förändringar skall manifestera. De kommer inte att ske på en dag, utan kommer att ske på ett organiserat sätt. Leveransen av Välståndsprogrammen och nya regeringsskick tillhör de inledande förändringarna, och står och väntar runt hörnet.

 

Vi hoppas att ni förbereder er själva för de kommande förändringarna då det gäller er personligen. Vi tänker på förändringar som kommer att låta er kropp bli mer hälsosam, och det gäller era val av mat. Håll er till färsk mat istället för processad mat som vanligtvis innehåller kemiska tillsatser. Motion är också viktigt och till och med att bara promenera hjälper, till skillnad från hård träning.

Jag är SaLuSa från Sirius, och vid en sådan viktig tid i er a liv, försöker att hjälpa er följa förändringarna. Jag lämnar er i Kärlek och Ljus.

 

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey

 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Ursprungssajt:

http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Du gillar kanske också...